Home / Doesburg / FNV huldigt jubilarissen

FNV huldigt jubilarissen

FNV huldigt jubilarissen

DOESBURG – De vakbond FNV huldigde vrijdagavond in het Meulenhuus in Doesburg weer leden die 25 jaar of meer lid waren. Na een heerlijke kop koffie met wat lekkers erbij, was het tijd om de dames en heren in het zonnetje te zetten. Het is niet niks om 25 jaar of meer lid te blijven van een vakbond en er iedere maand voor te betalen. Al moet wel gezegd worden dat achter de schermen vakbonden toch hun uiterste best doen om voor de werkenden goede cao’s proberen te bemachtigen bij de werkgevers. Zonder de vakbonden zouden vele werkenden wellicht geen loonsverhogingen of sociale voorwaarden kennen. De gehuldigde leden zijn: 25 jaar: uit Doesburg: J. Hartjes, Mevr. Monde, B. Jansen, Mevr. van Aagten, E. Althoff, A.Schuurman en uit Drempt: F. Hetterscheid. 40 jaar: J. Busscher en J. Oude Tanke uit Doesburg. 50 jaar: G. Plant en P. Lippets uit Hummelo, A. Lightlee uit Hoog Keppel, W. Boegman, J. Buenk en Mevr. Groot Enzerink uit Doesburg. 60 jaar: W. Jongeneel uit Westervoort – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.