Eerste Heilige Communievoorbereiding

 Het parochieverband Levend Water is bezig met het plannen van de voorbereiding voor de Eerste Heilige Communievieringen van 2010. De data van de vieringen zijn inmiddels vastgesteld. Voor Dieren, Rheden, De Steeg en Brummen is de viering op 18 april in de kerk in Dieren. De inwoners van Giesbeek, Drempt en Doesburg zijn 30 mei en/of 13 juni welkom in een nog nader te bepalen locatie. Informatieve ouderavonden vinden plaats op maandag 11 januari in de kerken in Dieren en Giesbeek. Deze beginnen om 20.00 uur. De Eerste Heilige Communie is bedoeld voor kinderen van 7 en 8 jaar die in groep vier zitten. Wie geen bericht heeft ontvangen van het parochieverband, maar zijn of haar kind toch de Eerste Heilige Communie wil laten doen kan contact opnemen via secretariaat@parochielevendwater.nl of tel. 0313-484 487.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.