Veranderingen Dierense huisartsen

De groep gaat huisartsenzorg gaat verlenen op vier locaties in Dieren, in afwachting van een gezamenlijk onderkomen. In ’t Sprengenhus in Laag-Soeren worden vanaf januari ook spreekuren gedaan door alle huisartsen. Afspraken voor dit spreekuur zijn te maken via de locatie van de eigen huisarts. Dokter Jan van der Hoeve stopt op 1 januari met zijn werkzaamheden op de praktijk aan Diderna. Mevrouw W.M. de Jonge-Bakker is zijn opvolger, maar vanwege de grootte van de Diderna-praktijk zullen een aantal patiënten worden overgenomen door één van de andere huisartsen uit Dieren. Op deze manier krijgen alle zeven huisartsen dezelfde werkdruk. De huisartsenpraktijk van Van der Velden aan de Aserlaan verhuist naar locatie Diderna. De huisartsen streven nog steeds naar een gezamenlijk pand in het centrum van Dieren. Begin 2010 verwachten zij meer duidelijkheid over de opening van deze locatie. Binnenkort ontvangen alle patiënten een schrijven met alle deatails van de veranderingen.

www.hagenau.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.