Logo Regiobode online
Met Bram in de tent
Met Bram in de tent
Hoge opbrengst haringparty
Hoge opbrengst haringparty
Ballonnen vliegen naar Duitsland
Ballonnen vliegen naar Duitsland
Veluwonen viert eeuwfeest
Veluwonen viert eeuwfeest
Garagebrand
Felle garagebrand
Nieuws in het kort
 
Werkzaamheden parkeervoorziening Station Dieren starten in juli Prijswinnaars straattekenen Walter van Ditmars lijsttrekker D66 Doesburg Madierodam
27-06-2017 27-06-2017 27-06-2017 27-06-2017
DIEREN - In juli starten de werkzaamheden voor de bouw van de parkeervoorziening bij het station in Dieren. Ballast Nedam realiseert een parkeervoorziening voor 345 plaatsen aan de noordzijde van het station. De parkeervoorziening maakt onderdeel uit van het project Traverse Dieren. VELP - De prijswinnaars van de Straattekenwedstrijd in Velp zijn onlangs met limonade en allerlei lekkers ontvangen op een heuse prijsuitreiking. Damen met broertjes, zusjes en (groot-)ouders werd er een feestje gebouwd bij IJssalon La Farfalla. DOESBURG - Maandagavond 26 juni konden de Doesburgse leden van D66 zich uitspreken over wie lijsttrekker van D66 Doesburg zal zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen die in maart 2018 worden gehouden. Er waren drie kandidaten: Walter van Ditmars (raadslid/fractievoorzitter), Henk Westra (raadslid) en Katinka de Rijk-van Rij (fractie-assistent). Met absolute meerderheid hebben de leden voor Walter van Ditmars als lijsttrekker gekozen. DIEREN - De laatste week van de zomervakantie, van maandag 21 tot vrijdag 25 augustus, vindt Madierodam, de huttenbouwweek, in Dieren plaats. In deze week worden er hutten gebouwd, geknutseld, spelletjes gedaan, workshops gegeven, is er een sportdag en nog veel meer. Madierodam staat dit jaar in het teken van het thema Paniek op de prairie met leuke activiteiten voor alle kinderen van groep één tot en met acht.
Uit de regio
 
Advertentie:
JDIsmeijerautobedrijf Ronald
poll
 
WEEK 26 - 27-06-2017

De lokale afdelingen van de politieke partijen zijn al bezig met de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Diverse partijen gaan op toernee om in gesprek te gaan met inwoners van de gemeente. Maakt u gebruik van die mogelijkheid?

 
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Zoeken
 

 
Advertentie
 
asselt
 
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's