Logo Regiobode online
Nieuw eigen clubhuis voor Toneelvereniging Micro
 
Geplaatst op: 11-11-2015

DIEREN / SPANKEREN - Toneelvereniging Micro heeft, na enkele jaren van een gedeelde repetitieruimte in het verenigings-gebouw van de Imkervereniging in Dieren, de beschikking gekregen over een eigen verenigingsgebouw. Dat staat aan de Kanaaldijk 68 in Spankeren.

Behalve de gedeelde repetitieruimte, was er al die tijd ook een apart onderkomen voor de decorbouw en opslag in Spankeren. Nu spelers, decorbouw en opslag weer samen in één pand zitten, kan er ook weer gerepeteerd worden met de echte decorstukken en rekwisieten van een stuk. Het grootste voordeel is wel dat na een repetitie alles kan blijven staan voor de volgende oefenavond.

Micro staat op zaterdagavond 14 en zondagmiddag 15 november op de planken van Cultureel Centrum Theothorne met het blijspel: ‘Draadloos Contact’. Daarin wordt het publiek meegenomen naar een twee-onder-een kapwoning in een doorsnee woonwijk. Daar grenst het smetteloze Engelse gazon van de familie Engerling aan het wat smoezelig ogende tuintapijt van de familie Klokgieter. Daarmee is meteen ook alles gezegd over de onderlinge verstandhouding. Een blijspel in drie bedrijven waarin iedereen wel een of meerdere van zijn eigen buren zal herkennen.

Wie de aankondiging van het nieuwe stuk al heeft gezien zal vast iets zijn opgevallen. Toneelvereniging Micro heeft zichzelf een jeugdig ogende nieuwe jas laten aanmeten. Na 57 jaar vond men het namelijk wel eens tijd worden om het oude beeldmerk van de vereniging, de microscoop, te vervangen voor een logo meer van deze tijd. Grafisch ontwerpster Karen Mensonides van Mensoni Design en tevens lid van Micro, ontwierp het nieuwe speelse logo. Zij maakt ook al jaren de posters en programmaboekjes van Micro. Voor het nieuwe stuk en de website micro-toneel.nl heeft Karen ook een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld, waarbij de kleur rood bepalend is. Rood staat voor passie, energie en theater.
Wil je zelf een repetitie van Micro meemaken? Kom dan eens een kijkje nemen op maandagavond aan de Kanaaldijk 68 in Spankeren. De koffie en thee staat voor je klaar vanaf 19.30 uur.
 

Nieuw eigen clubhuis voor Toneelvereniging Micro
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
autobedrijf RonaldJDIsmeijer
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Op de kaart
 
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
DI
14-08
WO
15-08
DO
16-08
VR
17-08
ZA
18-08
ZO
19-08
MA
20-08
Op 14-08-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 15-08-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 16-08-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 17-08-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 18-08-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 19-08-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 20-08-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's