Logo Regiobode online

Jaar 2014

Week 16

Biologisch genieten bij Bloemendaal 17-04-2014
Liefhebbers van het biologisch tuinieren, of mensen die hier belangstelling voor hebben, zijn komend weekend welkom bij Tuincentrum Bloemendaal in Drempt. Zaterdag en zondag is er een speciale biologische markt, waar iedereen kan komen kijken, ruiken, proeven en genieten.
Lees verder »
Nu ook Vega Vrijdag bij De Loenermark 17-04-2014
Toen Hans en Sandra Jurriëns ruim een jaar geleden Hotel en Restaurant de Loenermark in Loenen overnamen, hebben ze de zaak voortvarend opgepakt. Ze bliezen de horecagelegenheid nieuw leven in en kijken tevreden terug op het eerste jaar.
Lees verder »
Monuta geslaagd voor audit Stichting Keurmerk Uitvaart 14-04-2014
Eind maart heeft Stichting Keurmerk Uitvaart haar jaarlijkse audit gehouden bij Monuta. De uitvaartverzorger en -verzekeraar was een van de eerste organisaties die het keurmerk in 2007 mocht ontvangen en is ook nu weer met vlag en wimpel geslaagd. Daarom mag Monuta Dieren ook het komend jaar het Keurmerk Uitvaart voeren.
Lees verder »
Elektrischefietsen testen bij Xycleservice 14-04-2014
Bij Xycleservice in Doesburg kunnen belangstellenden voor de tweede keer dit jaar geheel vrijblijvend elektrische fietsen uitproberen. Het gaat hier om testdagen van de nieuwe Giant Prime-E, de meest krachtige elektrische fiets op de markt. Giant heeft samen met Yamaha de mooiste en krachtigste ‘middenmotor’ ontwikkeld en u kunt deze fietsen bij Xycleservice bekijken en uitproberen. Krachtig, zuinig en lichtlopend zijn de belangrijkste kenmerken van deze nieuwe fiets.
Lees verder »

Week 15

Hondentrimsalon Quispel nu in Loenen 11-04-2014
Hondentrimsalon Quispel is terug van weggeweest. Ina Bleumink was voorheen werkzaam in Eerbeek en is na een jaar van stilte weer volop aan het werk, nu aan het Hameinde in Loenen. Tot haar eigen plezier, want er is volgens Ina niets leuker dan honden weer een keurig kapsel te geven.
Lees verder »
Exclusief en gezellig snoepwinkeltje Snoep & Doe 10-04-2014
Snoep & Doe is de naam van het nieuwe snoepwinkeltje aan de Spoorstraat 17 in Dieren-Zuid. Eigenaren Nathalie Blaauw en Hans Wolsink openden zaterdag op spectaculaire wijze hun zaak waar je niet alleen allerlei snoep kan kopen, maar ook terecht kan voor diverse cadeauartikelen of een creatief kinderfeestje.
Lees verder »
Albert Heijn Westerikin Beekbergen prachtig geworden 07-04-2014
Na een ingrijpende verbouwing, opende woensdagochtend de gloednieuwe Albert Heijn in Beekbergen. De supermarkt aan de Dorpstraat biedt ruime keuze én groot voordeel. Ondernemer John Westerik en zijn medewerkers brachten bij de opening een toost uit op hun nieuwe winkel.
Lees verder »
Serviteam: dienstverlening op een breed vlak 07-04-2014
John Rutgers en Martijn van Someren zijn ruim een maand geleden begonnen met hun bedrijf Serviteam aan de Nijverheidslaan 11 in Dieren. Samen hebben ze veertig jaar ervaring in de techniek. “We verrichten voornamelijk rioolwerkzaamheden bij mensen thuis en bij bedrijven”, vertelt John. Maar de twee zijn voor veel meer diensten inzetbaar.
Lees verder »
Reuvershoeve geopend! 07-04-2014
Na maanden van bouwen zag Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve in Brummen er zaterdag piekfijn uit. Het nieuwe restaurant werd geopend door wethouder Hennie Beelen, onder toeziend oog van eigenaars Wouter en Martijn Westdijk. Ze staan al een poosje te trappelen om de zaak te openen en zijn dan ook blij dat ze nog voor de Pasen open kunnen.
Lees verder »

Week 14

Janssen Puur Genieten: de nieuwe standaard 04-04-2014
Op 2 april startten Joyce en Henk Drost, ondernemers van IJssalon Hendrick uit het pittoreske Doesburg, met een nieuwe uitdaging: Janssen Puur Genieten. In het pand schuin tegenover de ijssalon, waar onder andere Fabels en het Gouden Haantje gevestigd waren, openen zij een nieuwe horecagelegenheid dat wat betreft concept niet zomaar in een hokje te plaatsen is.
Lees verder »
Grotenhuis Makelaardij doet mee aan NVM Open Huizen Dag 31-03-2014
Op zaterdag 5 april is het weer NVM Open Huizen Dag. In navolging op het succes van eerdere edities, doen diverse NVM Makelaars, zoals Grotenhuis Makelaardij uit Dieren, dit jaar wederom mee aan deze open huizen route. De open dag biedt een mooie kans om vrijblijvend bij meerdere woningen binnen te kijken.
Lees verder »
Anne Bruger al 20 jaar specialist in tapijtreiniging 31-03-2014
Al twintig jaar lang is Anne Bruger specialist in het reinigen van tapijten, hoewel zijn werk zich bepaald niet alleen tot vloerbedekking beperkt. De aimabele Rhedenaar reinigt immers ook harde vloeren, meubelen en losse kleden. Dat reinigen van tapijten gebeurt in een bedrijfspand in Rheden. Het merendeel van de werkzaamheden wordt evenwel door Bruger op locatie uitgevoerd. Keurig volgens afspraak en offerte en tot in de puntjes verzorgd.
Lees verder »
Metamorfose voor uitvaartcentrum Monuta Dieren 31-03-2014
Het uitvaartcentrum van Monuta Dieren krijgt een metamorfose. Afgelopen maandag is gestart met de verbouwing van het pand aan de Harderwijkerweg. In vijf weken tijd zal het hele uitvaartcentrum een nieuwe look krijgen; niet alleen van buiten, maar ook van binnen.
Lees verder »
'Handgemaakt’ telt in sieradendesign' 31-03-2014
Edelsmederij Tobias breidt feestelijk uit. Vrijdag vond het vijfjarig jubileumfeest plaats in de vernieuwde winkel. Vakmanschap lijkt de kern van het succes. In het atelier ontwerpen de edelsmeden eigen creaties en voeren zij reparaties uit. “Handgemaakt is helemaal van deze tijd,” aldus eigenaar Tobias Verschoor (29), “onze klanten willen onderscheidende sieraden.”
Lees verder »
Lomar Sportvilla gaat de strijd aan! 31-03-2014
Van 3 april tot en met 2 mei gaat Lomar Sportvilla in Dieren de strijd aan met andere fitnessclubs in Nederland. Het doel: 5000 euro inzamelen voor de Bas van de Goor Foundation. Deze organisatie helpt kinderen met diabetes om actief deel te nemen aan sportactiviteiten.
Lees verder »
Centrum Zorg voor Vitaliteit biedt nu ook algemene fysiotherapie 31-03-2014
Tony de Schipper is eigenaar van Centrum Zorg voor Vitaliteit in Rheden, werkzaam als preventieve fysiotherapeut, leefstijl interventie specialist en vitaliteit coach. Daarnaast breidt hij per 1 april zijn dienstenpakket uit met algemene fysiotherapie.
Lees verder »

Week 13

High Tea voor konijnen en andere knaagdieren bij Sascha Diertotaal 27-03-2014
Dierenspeciaalzaak Sascha Diertotaal in Duiven, houdt zaterdag 29 maart een high tea voor konijnen en andere knaagdieren. Mensen kunnen hun knaagdier meenemen naar de winkel. Daar worden de dieren samen met soortgenoten in een ren gezet (mannetjes en vrouwtjes gescheiden!). De dieren krijgen vervolgens verschillende smaken kruidenthee voorgeschoteld en etagères met knaagdierensnacks.
Lees verder »
Jaar lang gratis brood van Koenen 27-03-2014
Saskia Goedings was blij verrast toen Echte Bakker Koenen in Doesburg haar het nieuws bracht dat zij de winnaar is van de ‘Gratis Brood Actie’. Ze mag een jaar lang elke week een gratis brood komen halen bij de bakkerswinkel aan de Meipoortstraat in Doesburg.
Lees verder »
Ladies Weekend bij Mensperience Store Doesburg 24-03-2014
De Mensperience Store Doesburg, het vlaggenschip van mannenmodezaak Only for Men, is komend weekend even niet ‘only for men’. Dit speciale We Love Women Weekend staat namelijk geheel in het teken van de vrouw. Op het thema ‘wat doe jij op 29 & 30 maart speciaal voor haar?’ vinden in en om de Mensperience Store allerlei activiteiten plaats, waarmee mannen hun vrouwelijke partner aangenaam kunnen verrassen.
Lees verder »
High Tea voor konijnen en andere knaagdieren bij Sascha Diertotaal 24-03-2014
Dierenspeciaalzaak Sascha Diertotaal in Duiven, houdt zaterdag 29 maart een high tea voor konijnen en andere knaagdieren. Mensen kunnen hun knaagdier meenemen naar de winkel. Daar worden de dieren samen met soortgenoten in een ren gezet (mannetjes en vrouwtjes gescheiden!). De dieren krijgen vervolgens verschillende smaken kruidenthee voorgeschoteld en etagères met knaagdierensnacks.
Lees verder »

Week 12

Best Living biedt kijkers de laagste prijs 20-03-2014
Binnenkort houdt Best Living makelaars, met vestigingen in Brummen, Dieren en Eerbeek, een speciale actie. De Best Deal Koopsom Weken. Zo’n tachtig geselecteerde woningen worden in die periode aangeboden voor een vaste lagere koopsom. Maar alléén aan mensen die ook daadwerkelijk die woning komen bezichtigen.
Lees verder »
Patrice Fashion stopt ermee 17-03-2014
Patty Meij runde veertig jaar een damesmodezaak, vijfendertig jaar daarvan in Dieren met Patrice Fashion. Inmiddels heeft zij de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar bereikt en heeft besloten ermee te stoppen. “Ik heb helaas geen opvolger kunnen vinden. Het gaat me wel aan het hart dat een goede modezaak met veel aantrekkelijke merken gaat sluiten”, vertelt Patrice.
Lees verder »
Bij de Luchte kennismaken met harmonie tussen spijs en wijn 17-03-2014
“Wij waren zelf verbaasd over het belang van de wisselwerking tussen gerechten en spijzen”, vertellen eigenaar Edwin Bos en chef-bediening Ferry over hun ervaring op dat gebied. Beiden zijn volledig thuis in de geheimen van de keuken en weten ook van wijnen het nodige, maar hun ogen werden geopend toen ze een cursus ‘wijn en spijs’ deden. “Ik vond het eigenlijk stiekem een beetje geneuzel”, bekent Edwin Bos.
Lees verder »
Gazelle geeft je zin in fietsen! - opstapdag in Eertbeek 17-03-2014
Vanaf nu kunt u bij gebroeders Van de Brink in Eerbeek terecht voor de nieuwe elektrische fietsen van Gazelle. Van hippe lifestyle fiets tot ultiem veilige fiets, tot de meest verkochte elektrische fiets van 2013 in Nederland… Ervaar het zelf en kom gratis proefrijden zaterdag tijdens de Gazelle Opstapdag bij Van de Brink.
Lees verder »

Week 11

Praktijk voor psychosociale hulpverlening 13-03-2014
Irma ter Beek van Ter Beek Hulpverlening werkt sinds 2010 als vrijgevestigd maatschappelijk werker in Doesburg. Ze biedt professionele begeleiding bij levensproblemen: vragen en moeilijkheden die in het dagelijks leven ontstaan.
Lees verder »
Thema-avond alimentatie 13-03-2014
Bosveld Scheidingsbemiddeling geeft voor het tiende achtereenvolgende jaar een thema-avond over kinderalimentatie en partneralimentatie - hoe wordt dit berekend? Op 3 en 10 april kunnen belangstellenden zich over dit onderwerp laten infomeren.
Lees verder »
Welverdiend pensioen voor medewerkster Blom Schoenen 11-03-2014
Anneke gaat genieten van een welverdiend pensioen. Zij heeft 26 jaar voor Ab en Geesje Blom met de verkoop in de winkel geholpen en daarna nog eens 18 jaar voor Silvia en Henry. Alles bij elkaar dus 44 jaar trouwe dienst bij Blom schoenen in Beekbergen.
Lees verder »
Open dag Het Groene Hart bij gebr. Rijneveld 11-03-2014
In de tuin kunnen we duidelijk zien dat de lente er aan komt. Bloembollen komen omhoog en de krokussen geven kleur aan de nog wat kale tuin. Ook bij het hoveniersbedrijf gebr. Rijneveld b.v. gaat het voorjaar weer beginnen. Dit wordt gevierd tijdens de open dag, op 15 maart tussen 10.00 en 17.00 uur.
Lees verder »
Boekenweek bij Cadeau Boeken en Kantoor Hendriks 10-03-2014
Al jaren is Inez Hendriks een vertrouwd gezicht in haar veelzijdige winkel. Met haar personeel staat ze altijd klaar voor haar klanten door een goed advies en service te geven. Van 8 tot 16 maart is er in de boekhandel de traditionele Boekenweek. In de winkel en op de website zijn er genoeg boeken te vinden die passen bij thema’s of interesses.
Lees verder »
Buitink Products verkozen tot Weinor Top-Partner 10-03-2014
Buitink Products Duiven is verkozen tot Weinor Top-Partner. Dit houdt in dat zij tot een select gezelschap dealers van weinor zonwerings-producten en overkappingen behoren. Met trots heeft Buitink Products Duiven het Top-Partner lidmaatschap 2014 in ontvangst genomen.
Lees verder »
Info-avond Planbuilding voor Verenigingen van Eigenaren 10-03-2014
Bestuurders van Verenigingen van Eigenaren hebben een bijzondere soms niet gemakkelijke taak. Veel gestelde vragen zijn: hoe houden we het onderhoud betaalbaar, is het mogelijk om de servicekosten te verlagen, is het appartement aantrekkelijk genoeg voor de verkoop.
Lees verder »
Nieuw: een PuurGezonde praktijk in Loenen 10-03-2014
Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Steeds meer gewichtsconsulenten en diëtisten hanteren deze lekkere en puur gezonde aanpak in hun praktijk. Ook bij Hanneke Nieuwenhuis, gewichtsconsulent in Loenen kun je terecht voor PuurGezonde voedingsadviezen.
Lees verder »

Week 10

Percha Mode aanwinst voor Loenen 04-03-2014
Percha Mode is de naam van de nieuwe modezaak aan de Eerbeekseweg, die Loenen binnenkort rijker is. In het voormalige pand van Hubo Zwager krijgt de droom van Henny Rissewijck gestalte. In de winkelruimte waar voorheen ijzerwaren en gereedschappen stonden opgesteld, zijn nu rekken, schappen en spiegels met modekleding en aanverwante artikelen voor dames en heren. Op 12 maart is om 20.00 uur de officiële opening en het publiek kan op 13 maart vanaf 09.30 uur terecht om een kijkje te nemen in de vernieuwde moderne winkel.
Lees verder »
Hans Braamburg al kwart eeuw ondernemer in doe-het-zelf 03-03-2014
Op 3 maart 1989, een kwart eeuw geleden, opende Hans Braamburg de Hubo-winkel in de Meipoortstraat in Doesburg. Hij verhuisde later met Hubo naar de Leigraafsweg en nam drie jaar geleden de Multimate-vestiging aan de Verhuellweg over. “Dat overstappen van Hubo en Multimate was overigens niet zo’n grote ingreep”, vertelt Braamburg. “Beiden maken, net als Fixet, deel uit van de Doe-het-zelfgroep Nederland. Dat is de overkoepelde organisatie van zelfstandige ondernemers in de doe-het-zelf branche.”
Lees verder »
Opstapdagen elektrische fietsen bij Xycleservice 03-03-2014
Bij Xycleservice in Doesburg worden zaterdag en zondag weer opstapdagen gehouden voor mensen die meer willen weten over de elektrische fiets. Tijdens dit weekend kunnen de meest verkochte, maar ook nieuwe merken en technieken, worden uitgeprobeerd door zelf een proefrit te maken op de aanwezige elektrische fietsen.
Lees verder »

Week 9

Maaltijdspecialist De Keulse Pot brengt gemak 28-02-2014
Het is inmiddels al weer drie jaar geleden dat grill- en maaltijdenwinkel De Keulse Pot in Dieren opende. Het bleek een succes. Het is het perfecte adres voor een compleet assortiment maaltijden, grillproducten, soepen, broodjes, salade , rauwkosten, toetjes en streekproducten, waaronder heerlijke jamsoorten, vruchtendranken en wijnen.
Lees verder »
Prijswinnende gerechten bij ’t Pannekoekhuis Hoenderloo 28-02-2014
Een pannenkoekenhuis zoals je dat voor je hebt als je aan een pannenkoekenhuis denkt. Dat is ‘t Pannekoekhuis Hoenderloo, aan de Krimweg 93-95 in Hoenderloo. Eigenaar Paul Oldenburg en zijn vrouw Diana serveren hier de heerlijkste – prijswinnende – pannenkoeken.
Lees verder »
Van Kooten Tuin en Buiten Leven opent in Velp 27-02-2014
De grootste tuin- en buitenleven formule Van Kooten Tuin en Buiten Leven, die dit jaar is uitgeroepen tot de nummer-één in blokhutten en chalets in de hele Benelux, opent aan de Florijnweg 12 in Velp een gloednieuwe showroom. Naast blokhutten worden er veranda's, chalets, kapschuren, buitenverblijven, priëlen, garages, binnen- en buitensauna’s, tuinkamers en ook loungesets verkocht.
Lees verder »
Feest bij jubilerend Brouwer Keukens 25-02-2014
Het bekende bedrijf in bouwmaterialen bestaat al zo’n negentig jaar. De afdeling keukens kent bij Brouwer een minder lange historie, maar viert komend weekend al wel weer het 25-jarig bestaan. “We verkochten ook voor die tijd al wel eens een keukenblokje of zo”, vertelt eigenaar Wim Brouwer. “Maar 25 jaar geleden hebben we de grote showroom gebouwd en zijn we ons verder gaan specialiseren in keukens.”
Lees verder »
Gratis WOZ-bezwaar via Grotenhuis Makelaardij 24-02-2014
In de eerste maanden van dit jaar krijgt iedereen die op 1 januari huiseigenaar was de aanslag onroerendezaak-belasting (ozb) in de bus. Onderdeel van deze aanslag is de waardebeschikking, waarin de gemeente de waarde van de woning vermeldt zoals zij die hebben getaxeerd: de zogenaamde WOZ-waarde. WOZ staat voor ‘waardering onroerende zaken’.
Lees verder »
Only for Men voortaan open als de man kan! 24-02-2014
Only for Men in Doesburg gaat zijn openingstijden binnenkort drastisch aanpassen. In de stille ochtenduren zal de vestiging gesloten blijven, terwijl de man er na werktijd én in het weekend juist langer terecht zal kunnen. Met deze forse en opmerkelijke verschuiving in de openingstijden, reageert Only for Men op een duidelijke behoefte vanuit de markt. De nieuwe openingstijden zullen vanaf 1 maart van kracht zijn.
Lees verder »

Week 8

Gelders Occasion Centre gegarandeerd de goedkoopste 17-02-2014
Het was altijd al een wens van het duo; een eigen autobedrijf. Toen een mooie locatie op het industrieterrein Van Rensselaerweg 12b in Spankeren beschikbaar kwam, aarzelden Peter Westers en Leo Salawanbessie dan ook geen moment en maakten hun droom waar. Donderdag 20 februari tussen 15.00 en 18.00 uur vieren ze de opening van hun autobedrijf Gelders Occasion Centre.
Lees verder »
Facelift voor winkel Sascha Diertotaal Duiven 17-02-2014
De grote dierenwinkel van Sascha Diertotaal in Duiven is vernieuwd. Om de producten beter te kunnen presenteren is de inrichting van de winkel veranderd. Tevens is de kattenafdeling fors uitgebreid.
Lees verder »

Week 7

C1000 Westerik in Beekbergen wordt Albert Heijn 11-02-2014
Hij vindt het jammer dat de C1000 formule verdwijnt, maar is van mening dat Albert Heijn ook precies biedt wat hij als ideaal ziet voor een supermarkt zoals hem voor ogen staat. John Westerik, van de gelijknamige C1000 in Beekbergen, staat voor een grote verandering. Tenminste, voor zover het gaat om het uiterlijk van zijn winkel aan de Dorpstraat.
Lees verder »
Nieuw bij Beauty di Mare; de Tele'way 11-02-2014
Het streven van schoonheidssalon Beauty di Mare is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het oplossen van huidproblemen. Beauty di Mare is nu ook in het bezit van de Tele’way, een apparaat, welke is ontwikkeld voor het verwijderen van tele’s, steelwratjes en andere huidoneffenheden.
Lees verder »

Week 6

12 ½ Jaar Eetcafé ’t Ruifje; goed en betaalbaar eten 06-02-2014
Al twaalf en een half jaar lukt het ondernemersechtpaar Ruud en Lenie Burnet de prijzen scherp te houden bij hun eetcafé ’t Ruifje aan de Eerbeekse weg in Loenen. Wie op zoek is naar een nostalgische, gezellige, oudhollandse sfeer is bij ’t Ruifje aan het goede adres.
Lees verder »
Jolanda Dorland van Body Control erkend gewichtsconsulente 03-02-2014
Jolanda Dorland van Body Control Eerbeek heeft zich verder gespecialiseerd als gewichtsconsulente. In de afgelopen jaren had ze hiervoor al veel trainings- en informatiedagen gevolgd, maar nu vond ze het belangrijk om ook een officieel erkende opleiding hiervoor te volgen.
Lees verder »

Week 5

Nieuwe schoenenpoetsservice bij Jan Geurts 31-01-2014
Schoenenpoetsen is echt onontbeerlijk. Als je je schoenen in conditie wilt houden, zal je ze moeten onderhouden. Voor mensen die daar zelf geen trek in hebben, biedt Schoenmakerij Jan Geurts in Dieren een bijzondere service: voor 4,50 euro krijgt een paar schoenen of laarzen een luxe onderhoudsbeurt. Met de bon uit Regiobode van 5 februari is het eerste paar gratis.
Lees verder »
Woonzorgnet ontwikkelt zich tot sociale onderneming 31-01-2014
Woonzorgnet bestaat 10 jaar! In deze periode heeft de organisatie zich ontwikkeld van een idealistisch particulier initiatief tot een professionele sociale zorgonderneming. Dit betekent; het streven naar een optimaal resultaat voor alle stakeholders; bewoners, medewerkers, het Zorgkantoor en aandeelhouders.
Lees verder »
Opvolger vast aan het werk bij Te Hennepe Optiek 30-01-2014
Vaste klanten van Te Hennepe Optiek in Dieren hebben hem vast al gezien, het nieuwe gezicht in de zaak. Jomme te Hennepe, inderdaad ‘de zoon van’, is het team komen versterken en zal te zijner tijd de zaak van zijn vader Wim overnemen.
Lees verder »
Albert Heijn Doesburg heropent in fraai pand 28-01-2014
Albert Heijn in Doesburg opent woensdag 29 januari om 11.00 uur haar deuren. Voorafgaand aan die opening onderging de winkel aan de Ooipoortstraat een ingrijpende verbouwing. Supermarktmanager Mark Egberts is dik tevreden met het resultaat van die werkzaamheden. Het ombouwen van de winkel duurde enkele weken, de verbouwing van het totale complex waar de supermarkt deel van uitmaakt, is al een jaar aan de gang.
Lees verder »
Gezellig toeven in bistro ‘De Bron’ 27-01-2014
De laatste hand moet nog worden gelegd aan het interieur, maar in grote lijnen is Roy Zwierlink er helemaal klaar voor. Het al jaren leegstaande restaurant op de hoek Hoofdweg/Kanaal Zuid bij het Apeldoornsch Kanaal, is na maanden flink aanpoten omgetoverd tot een ruimte waar het gezellig vertoeven is. De officiële opening is op zaterdag 8 februari.
Lees verder »
Familie van de Bunt verkoopt Jumbo in Brummen 27-01-2014
Wouter en Esther van de Bunt hebben hun Jumbo in Brummen verkocht. In 2004 kocht het paar de toenmalige Super de Boer van Heine en in 2011 verruilde ze Super de Boer voor de succesvolle Jumbo-formule.
Lees verder »

Week 4

Lypossage: slanker en strakker door middel van massage 24-01-2014
Smash Stress Massage Holland biedt lypossage. Dit is een massage die het lichaam strakker maakt en zorgt voor een beter silhouet, zonder medische ingrepen.
Lees verder »
Docentenopleiding kinderyoga 24-01-2014
In het Ananda Yoga Centrum in Ellecom start op dinsdag 11 februari voor alweer het tiende jaar een unieke docentenopleiding in kinderyoga. Deelnemers leren op een speelse en liefdevolle wijze yoga geven aan kinderen van vier tot twaalf jaar.
Lees verder »
Vertrouwde carservice van Verbeek nu ook in Eerbeek 24-01-2014
Carservice Verbeek is inmiddels een vertrouwd gezicht op de Hazenberg in Brummen. Vanaf 3 februari zijn klanten ook in Eerbeek welkom bij het bedrijf. Eigenaar Tim Verbeek heeft Coenders KaBe Service overgenomen. “Als zo’n kans voorbij komt, laat je die niet schieten.”
Lees verder »
Albert Baars 40 jaar bij Vitakraft 23-01-2014
Zondag 19 januari 2was het feest in Eerbeek voor Vitakraft winkel-accountmanager Albert Baars. Hij vierde zijn 40-jarig jubileum in zaal Spoorzicht samen met familie, collega’s, zijn Shantykoor en veel van zijn klanten. De aanwezigheid van laatstgenoemde was het grootste compliment voor Albert.
Lees verder »
Albert Baars 40 jaar bij Vitakraft 23-01-2014
Zondag 19 januari 2was het feest in Eerbeek voor Vitakraft winkel-accountmanager Albert Baars. Hij vierde zijn 40-jarig jubileum in zaal Spoorzicht samen met familie, collega’s, zijn Shantykoor en veel van zijn klanten. De aanwezigheid van laatstgenoemde was het grootste compliment voor Albert.
Lees verder »
Restaurant ’t Kromhout introduceert "Luie zondagmiddg" 20-01-2014
Elke laatste zondag van de maand is het luie zondagmiddag bij restaurant ’t Kromhout in Brummen. Van 15.00 uur tot 17.00 uur is er LIVE muziek in de vorm van een band, een dj, een combo of een koor. Tijdens deze dagen kan men gezellig met vrienden en familie borrelen en ontspannen en van de muziek genieten.
Lees verder »
Nieuw op woensdag in Loenen: Vishandel Linker 20-01-2014
Met een tweede verkoopwagen voor gebakken vis en met de nieuwe standplaats bij de Spar in Loenen, bewijst Vishandel Linker dat kwaliteit de basis is voor succes. Het begon anderhalf jaar geleden op één locatie. Inmiddels staat hij op acht verschillende locaties, waaronder op woensdag in Loenen en op zaterdag in Klarenbeek.
Lees verder »

Week 3

Innovatieve behandeling van kalknagels bij het Voetpunt 17-01-2014
Met de laserbehandeling van HetVoetpunt krijg je weer gezonde en heldere nagels. Eigenaresse van Het Voetpunt, Edith Bruger, spreekt uit eigen ervaring: “Het resultaat van de laserbehandeling is echt ontzettend goed, dat had ik niet verwacht! Zelfs na de eerste behandeling is er al een duidelijk verschil te merken in de nagel. Ik ben er zo enthousiast over, dat ik graag meer mensen in contact breng met de Fox Laserbehandeling. Zoveel mensen lopen al jaren met een schimmelnagel en komen er niet vanaf, dat hoeft vanaf nu niet meer.’’
Lees verder »
Jagyba Sport & Health organiseert gratis Open Doe Week 15-01-2014
In de week van 20 t/m 26 januari organiseert Jagbya Sport & Health een Open Doe Week. Gedurende deze week kan iedereen gratis kennis maken met alle activiteiten en faciliteiten. Jagbya zal in deze week een speciaal programma hebben met thema- en test avonden.
Lees verder »
Fietsvakantie avond bij Xycleservice Doesburg 15-01-2014
Op woensdagavond 22 januari om 19.30 uur houdt fietsspeciaalzaak Xycleservice aan de Leigraafsweg 33F in Doesburg een fietsvakantie-avond onder de inspirerende noemer: "Er is geen onderweg naar een doel, de reis zelf is het doel".
Lees verder »
Best Living verwacht een mooi jaar 14-01-2014
Het vertrouwen in de woningmarkt is bij veel Nederlanders nog steeds laag, begrijpelijk, want er is nogal wat gebeurd in de afgelopen jaren. Van een gebarsten woningmarkt tot een economische neergang zoals we die in geen tijden meer hadden meegemaakt. Meerdere banken die zijn genationaliseerd, hoge werkeloosheid, dalende koopkracht en minder pensioen. Voor velen redenen om nog maar even langs de zijlijn te blijven staan. Zoals gezegd, begrijpelijk. Maar is het ook verstandig?
Lees verder »
Vakantie boeken in reisbureau beslist niet duurder 14-01-2014
Hoewel het tegenwoordig op zich eenvoudig is om via internet te boeken, maken nog steeds veel mensen gebruik van de service die een reisbureau biedt. “Zeker als je specifieke wensen hebt of nog niet precies weet waar je heen wilt, kunnen wij je goed van dienst zijn. We hebben kennis van de bestemmingen en kunnen goed adviseren. Het Internet is een prima bron om inspiratie op te doen of om prijzen te bekijken, maar voor advies moet je toch echt bij ons zijn”, aldus Wim Veerman van reisbureau Arke aan de Overtuin in Velp.
Lees verder »
Als je gaat scheiden, doe het dan met ‘Scheiden doe je samen’ 13-01-2014
Als je gaat scheiden dan kom je in een emotionele ‘roller coaster’ terecht en veel mensen weten niet waar zij moeten beginnen. ‘Scheiden doe je samen’ van Bosveld Scheidingsbemiddeling heeft een formule die na bijna 10 jaar zijn bestaansrecht inmiddels ruimschoots heeft bewezen.
Lees verder »
Jumbo Eerbeek geeft voorlichting over voeding 13-01-2014
“Er is de laatste tijd veel te doen over voeding, en wij willen daar graag op een eerlijke manier en een goede wijze voorlichting over geven.” Jumbo franchisenemer en tevens 1e Super-Supermarkt Keurmerk gecertificeerde van Nederland, Casper Heine uit Eerbeek, legt uit waarom hij samenwerking heeft gezocht met twee lokale professionals op het gebied hoe om te gaan met het thema gezond met voeding.
Lees verder »

Week 2

Keurslager Van de Horst verbant ‘plofkip’ uit zijn winkels 06-01-2014
Een vitale, sterke en gezonde kip met smaak. Dat is waar Slager Gert-Jan van de Horst voor gaat en staat. In de slagerij is de zogeheten Boerderijkip sinds het voorjaar verkrijgbaar. Een kip afkomstig van Nederlandse pluimveehouderijen waar ze onder verantwoorde omstandigheden leven. Een kip die bovendien naar echte kip smaakt en alleen verkrijgbaar is bij de specialist. Of zoals Gert-Jan het zelf verwoord: “Geen plofkip, maar wel een smaakexplosie, want smaak staat bij ons altijd voorop.”
Lees verder »

Jaar 2013

Week 52

Gratis Vuurwerk bij Fixet Eerbeek 27-12-2013
Fixet in Eerbeek heeft zondag 29 december een koopzondag. Deze dag wordt een feest, met gratis vuurwerk, sterretjes voor de kinderen, glühwein, warme chocomelk en een gezellige dag voor jong en oud, met het oog op oud en nieuw.
Lees verder »
Hoge klantwaardering voor Assink Era Makelaars 24-12-2013
“Wij zijn heel erg trots dat onze inzet gewaardeerd wordt”, zegt Dick Wunderink. “Voor het derde jaar zijn wij genomineerd in de categorie ‘Klantwaardering’ door onze landelijke organisatie ERA. Na twee jaar een gedeelde tweede/derde plaats in te nemen, zijn wij in 2013 tweede van Nederland geworden. Hierbij was extra leuk dat wij onder de genomineerden de meeste klantwaarderingen ontvangen hadden. Onze klanten hebben dus echt de moeite willen nemen ons hun mening te laten weten. Dit waarderen wij zeer en het helpt ons om de werkwijze en resultaten steeds weer op een hoger niveau te brengen.”
Lees verder »
Grotenhuis verkoopt woningen als een Trein! 24-12-2013
De woningmarkt vertoont gelukkig tekenen van herstel. Eén van de oorzaken van het minder goed functioneren van de woningmarkt is gelegen in het feit dat de meeste mensen eerst hun eigen woning willen verkopen, voordat zij de stap durven te zetten te gaan kijken naar een andere woning. Op zich heel begrijpelijk, maar als iedereen er zo over denkt, dan komt de woningmarkt amper in beweging. De Dierense makelaar Fabian Grotenhuis biedt daar een oplossing voor.
Lees verder »

Week 51

Ter Steeg Lederwaren op televisie 20-12-2013
Maandag 9 december zijn er bij ter Steeg Lederwaren in Doesburg opnames gemaakt voor het RTL4 programma LifestyleXperience. Samen met presentator Harold Verwoerd zijn er gedurende 3 uur opnames gemaakt voor dit programma, waarin allerlei mode-items worden gepresenteerd.
Lees verder »
In Loenen weer vuurwerk-verkoop 16-12-2013
Op het Hameinde 13, bij Adriaan Blom bloemenspecialist, wordt dit jaar weer vuurwerk verkocht! Na een jaar geen vuurwerk te hebben verkocht, is alles nu onder controle. Het pand is verkocht aan Konijnenberg Bos en Groen uit Eerbeek en kan door Blom voor verkoop van vuurwerk worden gebruikt. “De keuring en inspectie zijn allemaal geweest, de brandslangenhaspels en alarmmeldingen werken allemaal, dus kom maar op”, zegt Adriaan Blom.
Lees verder »

Week 50

In de prijzen bij garage Schel 11-12-2013
Enkele weken geleden werd huis aan huis het informatieblad van de dealerorganisatie PCA, Peugeot en Citroen specialisten, bezorgd. Bij deze dealerorganisatie is Garage Schel ook aangesloten. In dit blad stond een bon waar mee een slipcursus kon worden gewonnen.
Lees verder »
Kerstfair bij Groencentrum Van Reine 10-12-2013
Deze decembermaand is er méér dan alleen kerstbomen bij Groencentrum Van Reine in Velp. Er wordt namelijk ook een sfeervolle kerstfair gehouden. Op zaterdag 14 december is deze kerstfair gratis te bezoeken.
Lees verder »
Brilvergoedingen nog geen verleden tijd 09-12-2013
Het valt de regio-opticiens op dat er enige verwarring is rond de vergoedingen die de zorgverzekeringen in hun pakket hebben. Voor velen is de boodschap dat de bril niet meer fiscaal mag worden opgevoerd als bijzondere kosten, overgekomen als een totale afschaffing van vergoedingen. Dit berust echter op een misverstand.
Lees verder »

Week 49

RegioBank blijft in dorpen en kleine steden 05-12-2013
Steeds meer banken in Nederland sluiten hun regionale kantoren. Klanten dienen dan voor advies naar de grotere steden in de omgeving af te reizen en kunnen daar dan soms pas 3 of 4 weken later daar terecht voor een afspraak. Terwijl veel mensen graag een bank in de buurt willen. Bij RegioBank gaat dat anders.
Lees verder »
Wisseling van de wacht bij Supercoop Rheden 02-12-2013
Deze week heeft er een wisseling plaatsgevonden van de supermarktmanagers bij de SuperCoop in Rheden. Mevrouw Reuling verruilde haar plaats in Rheden voor de Coop in Doesburg en de heer Sticker (Coop Zutphen) is nu de nieuwe manager in Rheden. De vrijwilligers van de winkelcommissie hebben vrijdag afscheid genomen van mevrouw Reuling en kennisgemaakt met hun nieuwe manager.
Lees verder »

Week 48

Skiservice Rozendaal prepareert ski’s en snowboards 28-11-2013
Vanaf half november heeft Skiservice Rozendaal zijn deuren geopend en de machines geïnstalleerd voor het prepareren van ski’s en snowboards voor het aankomende wintersportseizoen. Skiservice Rozendaal heeft diverse bedrijven in de regio bereid gevonden te fungeren als inleverpunt. Inleverpunten in Velp zijn Profile Lentink en Nijenhuis Schoenreparatie en in Rheden Jan Roelofs Fietsen. Skiservice Rozendaal kan nog wel een paar inleverpunten gebruiken.
Lees verder »
Brilvergoedingen verleden tijd? Welnee! 26-11-2013
Het valt de regio-opticiens op dat er enige verwarring bestaat rond de vergoedingen die de zorgverzekeringen in hun pakket hebben. Voor velen is de boodschap dat de bril niet meer fiscaal mag worden opgevoerd als bijzondere kosten, overgekomen als een totale afschaffing van vergoedingen. Dit berust echter op een misverstand.
Lees verder »
Ladies Night bij DA 25-11-2013
DA Drogisterij Parfumerie Denekamp in Dieren houdt woensdag 27 november van 18.30 tot 21.00 uur een Ladies Night. De dames worden ontvangen met een drankje en hapje. Kleed zelf als een Killer Queen en ga op de foto op een mooie damestroon. Hiermaa maakt men kans op 100 ml van het nieuwe parfum van Katy Perry Killer Queen.
Lees verder »
Foto Pete Groot Dieren biedt nu ook telefoonabonnementen 25-11-2013
Wie toe is aan een nieuw telefoonabonnement of een verlenging, kan daarvoor sinds kort ook terecht bij Foto Pete Groot in Dieren. Naast prepaid en simlockvrije telefoons, biedt de zaak aan de Diderna nu ook abonnementen. Ook zijn er nu tablets verkrijgbaar.
Lees verder »

Week 47

‘Ladies weekend’ bij Only For Men 19-11-2013
De Mensperience Store Doesburg, het vlaggenschip van mannenmodezaak Only for Men, is gedurende het weekend van 23 en 24 november even niet ‘only for men’. Dit speciale We Love Women Weekend staat namelijk geheel in het teken van de vrouw.
Lees verder »
Sint roept hulp in Rhedense bevolking 18-11-2013
Zaterdag is Sinterklaas weer aangekomen in Nederland en ook in Rheden werd hij zeer warm onthaald. Maar dat de intocht een onverwachte wending zou krijgen voor de eigenaar van dierenspeciaalzaak ’t Knagertje in Rheden, was iets wat niemand verwacht had.
Lees verder »
‘Leven na een dood’, nieuw initiatief van Lian Brandsma 18-11-2013
Sinds een kleine tien jaar werkt Lian Brandsma uit Eerbeek in deze regio als uitvaart-verzorgster. Zij komt door haar werk heel veel soorten oorzaken van de dood tegen. Met name ziekten als kanker maken altijd een diepe indruk op haar. Wanneer mensen ernstig ziek zijn en de wensen voor hun uitvaart met haar willen bespreken komt zij graag even langs. Zij vind het altijd heel dapper dat men een dergelijk gesprek aandurft.
Lees verder »

Week 46

La Boucherie, al 5 jaar een stukje Frankrijk in Doesburg 12-11-2013
Deze maand is het vijf jaar geleden dat bistro La Boucherie haar deuren opende in de Boekholtstraat in Doesburg. In dit sfeervolle pand, waar zo’n 250 jaar lang een slagerij was gehuisvest, zwaait chef kok Eddie Palm de scepter in de keuken.
Lees verder »
Zie wat je eet 11-11-2013
Onder de titel “zie wat je eet” krijgen klanten bij aankoop van een nieuwe multifocale bril bij vijf opticiens uit de regio een diner-bon voor twee personen. Deelnemende opticiens zijn Hillenaar Optiek in Doesburg, Borgonjen Optiek in Brummen, Hendriks in Eerbeek, Verdonk Optiek in Dieren en Te Hennepe Optiek in Dieren.
Lees verder »

Week 45

Neijenhuis schoenservice viert 70-jarig bestaan 08-11-2013
Gun een schoen een tweede ronde, weggooien is zonde’ is een oud gezegde dat Edward Neijenhuis van Neijenhuis Schoenservice in Velp nog graag gebruikt. “Mensen zijn zuinig op hun schoenen. Als een schoen versleten is, vinden ze dat vaak hartstikke vervelend. Als ik ze er dan weer als nieuw uit kan laten zien, is dat geweldig. Daar doe ik het voor”, aldus Edward.
Lees verder »
Toernee van de Toekomst op Ericaplein 08-11-2013
Het Ericaplein in Dieren staat op vrijdag 15 november van 19.00 tot 20.00 uur volledig in het teken van KPN Glasvezel’s Tournee van de Toekomst: een holografische tour met zangeres Glennis Grace. De zangeres is weliswaar niet echt aanwezig, maar haar hologram valt niet van echt te onderscheiden.
Lees verder »

Week 44

Haarmode Liberté bestaat op 4 november tien jaar 29-10-2013
Haarmode Liberté bestaat op 4 november tien jaar en speciaal voor deze gelegenheid organiseren wij een feestweek van dinsdag 5 november tot en met zaterdag 9 november. Deze week hebben wij allerlei leuke activiteiten zoals o.a. een wellnessdag en een make-up dag. U krijgt bij aankoop van een product van Matrix het 2e product voor de halve prijs. Kinderen mogen een cadeautje grabbelen in de grabbelton.
Lees verder »
Dierenkliniek in Brummen weer open in Tuinstraat 29-10-2013
In de nacht van 26 op 27 september werd Brummen opgeschrikt door een enorme brand. Ondanks de massale inzet van de brandweer kon niet voorkomen worden dat een meubelzaak, de praktijk van de dierenarts en de kamers erboven verwoest werden. De ravage is enorm. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen. De bewoners die boven de praktijk woonden konden op tijd wegkomen en er waren geen dieren aanwezig in de praktijk.
Lees verder »
Bertram terug naar vertrouwde leverancier 28-10-2013
DOESBURG – Bakker Bertram in Doesburg stapt weer over op het vertrouwde brood van de leverancier Bertram & Brood. Sinds september was de Doesburgse bakker overgestapt naar een andere broodleverancier, omdat leverancier Bertram steeds minder afnemers had in deze regio. De hogere dieselprijs zou worden doorberekend aan de Doesburgse bakker, wat hem deed besluiten over te stappen naar een andere leverancier.
Lees verder »

Week 43

Streekproductenmarkt in Toldijk 25-10-2013
TOLDIJK – De Vereniging Streekproducten Achterhoek en Liemers (VSA) houdt op zondag 3 november een gezellige streekproductenmarkt op het erf van familie Garritsen aan de Kruisbrinkseweg in Toldijk. Ongeveer twintig deelnemers presenteren daar hun mooie producten. De markt is overdekt en is gratis toegankelijk tussen 11.00 en 17.00 uur.
Lees verder »
Jumbo Brummen breidt het assortiment flink uit 22-10-2013
De Jumbo supermarkt van familie Van de Bunt in Brummen is inmiddels 2 jaar open en heeft in die periode al veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. In juni 2011, met de ombouw van Super de Boer naar Jumbo, zijn alle schappen volgens Jumbo uitgangspunten ingericht, maar na een poosje bleken er toch een aantal artikelgroepen op een onlogische plaats te staan.
Lees verder »
Jesse Cornielje Master of sports in Dieren 22-10-2013
Afgelopen week heeft Jesse Cornielje, fysiotherapeut en werkzaam bij Fysiotherapie Het Centrum in Dieren, zijn diploma Master of Sports behaald. Na de basisopleiding fysiotherapie heeft Jesse, naast zijn drukke baan, de 3 jaar durende opleiding Master in de sportfysiotherapie gevolgd bij het SOMT in Amersfoort.
Lees verder »

Week 42

Het is weer… Shake Week bij Shoeby! 18-10-2013
Hoor je dat? Shoeby schudt op haar grondvesten! Niet zo gek ook: het is weer Shake Week bij Shoeby! Nog een perfecte najaarsoutfit nodig, of toe aan wat fijne herfstitems? Dit is je kans! De Shake Week is dé week om je modeslag te slaan; onze winkels hangen namelijk boordevol waanzinnige koopjes.
Lees verder »
Open dag trouwlocatie Korenmolen 15-10-2013
Een paar keer per jaar worden in ons land zogenaamde ‘Open Trouwlocatie-dagen’ gehouden. Aanstaande bruidsparen kunnen dan zonder afspraak, geheel vrijblijvend, mogelijke trouwlocaties bekijken en beleven. Zondag 13 oktober vindt landelijk weer deze dag plaats. Ook Grand Café de Korenmolen stelt die dag tussen 12.00 en 16.00 uur bruidsparen in de gelegenheid om een kijkje te komen nemen.
Lees verder »
Tien winkeltjes in één: Webcompanies Store 14-10-2013
EERBEEK – Een hele reeks succesvolle webshops, een slapeloze nacht en een toevallig vrijstaand pand in Eerbeek betekende een nieuwe stap voor Irma en Cindy van der Graaf. Zaterdag openden ze hun Webcompanies Store aan de Coldenhovenseweg in Eerbeek.
Lees verder »
Sonja’s Brood en Banket in Doesburg 14-10-2013
DOESBURG – Sonja en Erik ten Hoopen openen maandag 21 oktober een nieuwe bakkerij in Doesburg. Sonja’s Brood en Banket komt in het pand aan de Ooipoortstraat 7 waar eerst bakker Brandts zat.
Lees verder »

Week 41

Gratis sporten met Duco Bauwens 13-10-2013
Op dinsdag 22 oktober verzorgt JAGYBA Sport & Health in Velp, in samenwerking met Regiobode, een ochtend met Duco Bauwens voor 55-plussers. Deze jongeman is dagelijks te zien op Omroep Max bij Nederland in Beweging samen met Olga Commandeur.
Lees verder »
Ladies night bij Tuunte Rheden 11-10-2013
RHEDEN – Make-uptips en stylingadvies krijgen, op je gemak snuffelen door de nieuwe Tuunte-collectie: het kan allemaal op donderdagavond 24 oktober in Rheden. Bezoekers maken ook kans op twee complete modemetamorfoses.
Lees verder »
Altradi al drie jaar succesvol 11-10-2013
Petra en Henri Berentsen besloten drie jaar geleden een eigen bedrijf in zonwering te starten. Henri's vader had al een eigen bedrijf in zonwering en met zijn vrouw Petra werkt hij al bijna 25 jaar samen. Vanuit de showroom aan de Wilhelminastraat 116a in Didam verkopen ze exclusieve producten van topkwaliteit en alles zo comfortabel mogelijk. Op afstand elektrisch bedienbaar en gebruikmakend van de laatste technische ontwikkelingen. Het concept blijkt een succes. Het assortiment werd meer en meer uitgebreid. Ondanks de crisis hebben Henri en Petra onlangs het wagenpark uitgebreid en enkele monteurs in dienst kunnen nemen.
Lees verder »
Verwarmingsweekend bij Smeijer in Dieren 10-10-2013
De herfst heeft zich aangekondigd, de winter is in aantocht, de verwarming in huis moet ’s avonds alweer aan. In dat kader houdt het Dierense installatiebedrijf Smeijer, gevestigd aan de Rinaldostraat 1 in Dieren, op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober het traditionele verwarmingsweekend. Twee dagen lang wordt het nieuwste op het gebied van cv-techniek getoond door merken als Vaillant, Remeha, Nefit, Daalderop en ATAG, dat sinds dit jaar vertegenwoordigd wordt door Smeijer. Tevens en niet te vergeten staat er een grote promo truck van het merk Daalderop vol met nieuwe technieken op het gebied van verwarming, warmwater en mechanische ventilatie.
Lees verder »
De Worstepinne Doesburg maakt beste salade 10-10-2013
Onlangs werden in Amsterdam nationale vakwedstrijden gehouden voor de slagerij. Keurslagerij de Worstepinne ging met de prijs naar huis voor de beste beenhamsalade.
Lees verder »
Coop Doesburg deelt doekoe uit 07-10-2013
DOESBURG – Vier basisscholen in Doesburg hebben €872,20 mogen ontvangen van de Coop Doesburg. Klanten die zuivelproducten kochten in de supermarkt konden ‘doekoe’ doneren aan de basisscholen. De scholen kunnen het geld gebruiken voor speeltoestellen of leermiddelen.
Lees verder »

Week 40

Nu geopend in Loenen: de Knipschuure 04-10-2013
Vanaf heden kunt u terecht in De Knipschuure in Loenen. Martine Kruitbosch heet u van harte welkom in haar kapsalon, waar de sfeer gemoedelijk is en de koffie klaar staat.
Lees verder »
Techniekonderwijs op alle basisscholen 02-10-2013
Onlangs sloot het kabinet samen met werkgevers, het onderwijs en de werknemers- organisaties het Techniekpact af. Daarin staat onder andere dat alle basisscholen in 2020 techniekonderwijs moeten aanbieden. Daar draagt de organisatie TechniekTalent.nu graag een steentje aan bij door de inzet van ervaren techniekcoaches.
Lees verder »
Jubilarissen bij Jumbo Heine 01-10-2013
Vorige week vond een personeelsbijeenkomst van Jumbo Heine plaats. Tijdens deze algemene najaars-info avond werden 12 medewerkers vanwege hun jubileum gehuldigd en nog eens drie medewerkers vanwege het bereiken van een 'bijzondere' leeftijd.
Lees verder »

Week 39

Vorkje Prikken bij Fort Bronsbergen 27-09-2013
Brasserie Fort Bronsbergen hanteert per 1 oktober een nieuwe formule: Vorkje Prikken. Dit is speciaal voor gasten die graag gezellig tafelen en willen smullen van vele gerechtjes in plaats van het traditionele keuzemenu of à la carte.
Lees verder »
Thema-avond over alimentatie 25-09-2013
Johan Bosveld van Bosveld Scheidings-bemiddeling is al acht jaar een specialist op het gebied van alimentatie-rekenen. Over alimentatie bestaat nog steeds heel veel onduidelijkheid volgens Bosveld. "Mensen horen wat, vergelijken wat en er ontstaat een eigen beeld van hoeveel alimentatie er betaald zou moeten worden en of er wel alimentatie betaald zou moeten worden.
Lees verder »
Veluwezoom Makelaars helpt graag bij aankoop of verkoop 25-09-2013
“Een woning te koop zetten kan iedereen. Maar voor de daadwerkelijke verkoop is vakmanschap vereist!”. Dat is het motto van NVM makelaar Ruud van Workum uit Rheden. Al bijna dertig jaar is hij actief als makelaar in de regio en daarbuiten. Sinds kort heeft hij zijn eigen makelaarskantoor: Veluwezoom Makelaars.
Lees verder »
Actieweek bij Rijneveld: Het vergeten tuinseizoen 23-09-2013
Het najaar is de perfecte tijd om aan de slag te gaan met de tuin. Maar dit zijn we eigenlijk met elkaar aan het vergeten. De focus ligt vaak op het voorjaar terwijl het najaar voor veel werkzaamheden gunstiger is.
Lees verder »

Week 38

Best Living biedt kijkers de laagste prijs 18-09-2013
Binnenkort houdt Best Living makelaars, met vestigingen in Brummen, Dieren en Eerbeek, een speciale actie. De Best Deal Koopsom Weken. Zo’n honderd geselecteerde woningen worden in die periode aangeboden voor een vaste lagere koopsom. Maar alléén aan mensen die ook daadwerkelijk die woning komen bezichtigen.
Lees verder »
Gewichtsconsulent Hanneke Nieuwenhuis opent praktijk in Loenen 18-09-2013
Onlangs heeft Hanneke Nieuwenhuis het diploma tot Gewichtsconsulent behaald. Hiermee heeft zij zich kunnen aansluiten bij de overkoepelende Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Inmiddels heeft Hanneke de deuren van een eigen praktijk geopend: ‘Hanneke Nieuwenhuis – Gewichtsconsulent’, aan de Zilvensebroekweg 57 te Loenen.
Lees verder »
Demonstratiedag laserbehandeling Kalknagels 16-09-2013
Sinds kort is het mogelijk om nagels in twee laserbehandelingen weer helder en gezond te maken. Wilma Dufrenne van Dufrenne skin & laser care in Dieren verzorgt deze behandeling bij haar partnerlocatie Beautysalon Lotus aan de Julius Röntgenlaan 8 in Dieren. Op zaterdag 21 september is er van 10.00 uur tot 15.00 uur een demonstratiedag van de allernieuwste behandeling tegen kalknagels.
Lees verder »
Open middag bij Patrimonium in Doesburg 16-09-2013
Uitvaartverzorging Patrimonium in Doesburg kent een rijke geschiedenis en heeft in het verleden en zeker ook vandaag de dag nog een grote rol in het leven van de Doesburgers en de mensen die uit de omgeving komen. Zaterdagmiddag is er een open huis in het uitvaartcentrum aan de Meipoortstraat 74.
Lees verder »

Week 37

Nederhoed Dieren is Sale Store 13-09-2013
Nederhoed Men’s Fashion aan de Wilhelminaweg in Dieren is vanaf nu blijvend een Sale Store. “Het hele jaar door vindt men hier actuele herenmode tegen scherpe prijzen”, vertelt eigenaar Roel Nederhoed. De collectie in de winkel in Dieren biedt nieuwe en eigentijdse mode, tegen een vriendelijke prijs.
Lees verder »
Gazelle.nl beste website in fietsbranche 12-09-2013
Koninklijke Gazelle scoort met de website Gazelle.nl het beste van alle fietsmerken in de zogenoemde WUA! Top-100 Websites. Met het eindcijfer 7,5 behaalt de Dierense fietsenfabriek een zeer verdienstelijke twaalfde plaats in de Top-100 van beste websites in Nederland.
Lees verder »
Open doe-week Jagyba Velp 10-09-2013
Vanaf maandag 16 september en tot en met zondag 22 september, is er bij Jagyba Sport & Health in Velp een Open Doe Week. Iedereen kan gratis de gehele week kennismaken en deelnemen aan de activiteiten binnen en buiten het sportcentrum. Er worden onder andere diverse thema-avonden gehouden. Op de dinsdag 16 september om 19.30 uur het thema Hoofdpijn. Op de woensdagavond om 19.30 uur het thema Slank& Fit.
Lees verder »
Nieuw bij BodyControl: megawalk 09-09-2013
BodyControl in Doesburg biedt vanaf 16 september Megawalk aan. Deze nieuwste groepsles is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, sportachtergrond en gewicht. Het motto is dan ook: als je kan lopen kan je Megawalken.
Lees verder »

Week 36

Nog één koper nodig voor nieuwbouw Leuvenheim 06-09-2013
Twee jonge stellen wachten vol smart op nieuwe buren. Ze hebben een huis gekocht in het toekomstige nieuwbouwwijkje van Leuvenheim, maar zijn vooralsnog de enige kopers. “Als er een derde woning wordt verkocht, gaan we bouwen”, zegt Johan Vrugteveen van projectontwikkelaar Roosdom Tijhuis.
Lees verder »
Yarden & Lucía ontzorgt bij de uitvaart 05-09-2013
Yarden & Lucía Uitvaartzorg helpt bij het regelen van het afscheid. Uitvaartverzorgster Birgit Boer neemt de nabestaanden alle zorgen uit handen, waar zij niet mee bezig willen of kunnen zijn. Ze regelt de uitvaart en voert deze uit. Zo kunnen de nabestaanden hun dierbare het beste afscheid geven.
Lees verder »

Week 35

Jagyba scoort uitstekend bij keuring 26-08-2013
Recentelijk werd Jagyba Sport & Health wederom uitgebreid periodiek gekeurd volgens de allerhoogste normering binnen de Sport & Fitnessbranche. Afgelopen week ontving men de rapportcijfers van de keuringsinstantie LERF, Landelijke Erkennings Regeling Fitness.
Lees verder »
Echte Bakker Koenen opent zevende filiaal 26-08-2013
Koenen, De Echte Bakker, onder andere gevestigd in Westervoort / Duiven / Doesburg / Nijmegen en Steenderen, heeft haar zevende filiaal in het centrum van Didam geopend.
Lees verder »
First Lady in Rheden heropend 26-08-2013
De hoeveelste verbouwing of verandering het is, weten ze niet precies. Dat is ook niet goed na te gaan in een winkel die al ruim tachtig jaar bestaat. Vast staat wel dat na de heropening vorige week, First Lady aan de Worth Rhedenseweg 2 in Rheden, weer helemaal up to date is. Het interieur en presentatie werden vernieuwd en de klanten reageerden aangenaam verrast op de nieuwe look van hun vertrouwde winkel. En ook de winkel aan de Stuyvenburchstraat 44 in Eerbeek ondergaat deze ‘verfrissing’ en heropent op donderdag 29 augustus.
Lees verder »

Week 34

Kapsalon Lux opent in Drempt 23-08-2013
Per 3 september 2013 is Voor-Drempt een kapsalon rijker. Sandra te Lindert-Boomkamp heeft aan de Rijksweg 26 de deuren van haar eigen dames- en herensalon geopend onder de naam Salon Lux.
Lees verder »
Unieke ervaring bij Jumbo Brummen 22-08-2013
Waxhand is een nieuw product in de Benulux. Deze attractie is een unieke mix van creativiteit, kunst en plezier voor jong en oud. Ze leveren het concept al jaren aan bij bijvoorbeeld Madame Tussauds. 7 September komen ze naar de Jumbo in Brummen.
Lees verder »
Nieuwbouwproject Oorspronkelijk Wonen biedt kopers de maximale service 19-08-2013
Boer Jan van Oorspronk voelt zich inmiddels als een vis in het water als het gaat om de ontwikkeling en verkoop van nieuwbouwwoningen. Nog geen anderhalf jaar geleden bracht Van Oorspronk de eerste serie van 26 woningen in verkoop. Inmiddels is een paar weken geleden alweer de vijfde serie van 28 woningen in verkoop gebracht. Van Oorspronk verkocht, ondanks de crisis op de woningmarkt, met succes in een hoog tempo een kleine 100 woningen!
Lees verder »

Week 33

Tondense kok brengt maaltijden aan huis 15-08-2013
Niet iedereen heeft tijd, zin of de mogelijkheden om zelf iedere dag een lekkere maaltijd te koken. Voor deze mensen is Erik ter Hove uit Tonden begonnen met Maaltijdservice IJsselvallei. Hij brengt de heerlijkste gerechten bij de mensen thuis.
Lees verder »
Coop Supermarkten schenkt € 200.000 aan basisscholen 12-08-2013
In de periode dat de basisscholen weer gaan starten, organiseert Coop Supermarkten een heel bijzondere actie. Van maandag 19 augustus tot en met zaterdag 14 september kunnen klanten van de Coop supermarkten ‘doekoe’ doneren aan basisscholen.
Lees verder »

Week 32

Rabobank keert € 200.000 uit in de regio 05-08-2013
Van de nettowinst investeert Rabobank Graafschap-Noord jaarlijks een deel weer in de lokale samenleving onder andere via het Coöperatiefonds. Met dit fonds wil de bank de vitaliteit en kwaliteit van de regio waarin zij werkzaam is verbeteren. Voor 2013 is hiervoor € 200.000 beschikbaar. Ook dit jaar werd de verdeling volledig overgelaten aan de leden.
Lees verder »
Wijnhandel Appeldoorn genomineerd als Slijterij van het Jaar 05-08-2013
Het zijn spannende weken voor Arnoud Appeldoorn van Wijnhandel & klassieke slijterij Appeldoorn. De drankenspeciaalzaak in Velp heeft wederom een nominatie veroverd voor de titel Slijterij van het Jaar. De afgelopen weken zijn experts in ondernemerschap het land in getrokken om zelfstandige slijters te beoordelen op vakkennis, assortiment, gastvrijheid en service, kortom: klantgericht ondernemerschap.
Lees verder »

Week 31

Witte Schuur voelt zich thuis in nieuwe winkel 29-07-2013
Het was een verhuizing van nog geen tweehonderd meter. Toch was Alex Leeflang er dolblij mee. De Witte Schuur verhuisde vlak voor Pasen van het terrein waar ook de Aldi en Oxalis zijn gevestigd, naar de voormalige fietsenwinkel op de hoek Wilhelminaweg en Buitensingel.
Lees verder »
Jubileum BeweegFeest bij De Cirkel 29-07-2013
Op zaterdag 31 augustus viert Sport- en Gezondheidscentrum De Cirkel in Rheden het 30 jarig bestaan. De vergunning is inmiddels binnen en dit betekent dat het jubileumfeest in de vorm van een sportdag er daadwerkelijk gaat komen. Vele sportverenigingen hebben inmiddels toegezegd aanwezig te zijn. Een greep uit de verschillende sporten: voetbal, tennis, korfbal, turnen, badminton, judo, tafeltennis en volleybal
Lees verder »
Bedrijven steunen Zomerfeest aan de IJssel 29-07-2013
Het Zomerfeest aan de IJssel wordt sinds dit jaar georganiseerd door de nieuwe Stichting Zomerfeesten Dieren. Die stichting wil met de hulp van nieuwe sponsoren de Dierenaren een gevarieerd programma aanbieden. Jan Willem Eikenaar Administraties BV en Vriese Music Palace BV zijn hoofdsponsors voor de komende drie jaar en tekenden onlangs hun contracten.
Lees verder »

Week 29

Perfecte timing zesde Augustus Avond Route 19-07-2013
In navolging op het succes de eerste vijf edities van de Augustus Avondroute lanceert Grotenhuis makelaardij uit Dieren dit jaar, wederom in samenwerking met Hoog&Kamp makelaars uit Doesburg, alweer de zesde editie van deze open huizen route. Het doel van de succesformule is het vergemakkelijken van de zoektocht naar uw droomhuis.
Lees verder »
Beauty di Mare viert feest 19-07-2013
Op 1 augustus viert schoonheidssalon Beauty di Mare, salon voor huidverbetering, definitief ontharen en gewichtsbeheersing, haar eerste verjaardag. “Dit wil ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan”, vertelt eigenaresse Nikki Vanmaris.
Lees verder »
Regio-opticiens: denk aan uw ogen op vakantie 15-07-2013
Velen van ons maken vakantielijstjes om maar niets te vergeten. De Regio-opticiens geven nog een aantal tips, zodat iedereen op reis zijn of haar ogen uit kan kijken.
Lees verder »

Week 28

Nieuwe openingstijden voor bankwinkels Rabobank 11-07-2013
Omdat Nederlanders steeds meer bankieren via telefoon, e-mail en internet en daardoor minder de bankwinkels bezoekt, past de Rabobank Graafschap Gelderland-Midden per 22 juli de openingstijden aan. In Doesburg wijzigt alleen de maandag. Die dag kan men van 12.00 tot 17.00 uur bij de bank terecht.
Lees verder »

Week 27

SSK keurmerk nu echt op de muur van Plus van Tetering 02-07-2013
Jur (7) en Kijn (5) van Tetering hebben officieel het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) bord opgehangen aan de gevel van de PLUS-supermarkt van hun ouders in Eerbeek. Matthijs van Tetering: "Het was even wachten, maar na wat vertraging is het geëmailleerde bordje dan toch eindelijk binnen!"
Lees verder »
Rimauresq Cru Classé van Wijnhandel Appeldoorn beste rosé 01-07-2013
Tijdens het 25e Proefschrift Wijnconcours in Amsterdam, is de Rimauresq Cru Classé 2012 van Wijnhandel Appeldoorn uit Velp gekroond tot beste rosé. Deze verfijnde en evenwichtige droge Provence rosé is herkenbaar aan de bleekroze tint en een subtiel aroma en wordt o.a. gemaakt van de klassieke mediterrane druiven cinsault en tibouren.
Lees verder »

Week 26

Volvo Schotpoort Zutphen gevestigd in fraaie nieuwbouw 25-06-2013
Autobedrijf Schotpoort, Volvo dealer voor Zutphen, Brummen en wijde omgeving, is verhuisd naar een nieuw pand aan de Loohorst in Zutphen. Makkelijk bereikbaar, vlakbij het ziekenhuis. Sinds vorige week zijn Ruud Schotpoort en z’n mensen op hun nieuwe stek aan de slag.
Lees verder »

Week 25

Acht keer 1 minuut gratis winkelen 20-06-2013
"Die minuut duurde eigenlijk nog best wel lang, we konden het winkelkarretje blijven inladen!" Nog nahijgend van rennend één minuut gratis winkelen, is één van de acht prijswinnaars zichtbaar zeer tevreden met de buit. "Ja joh, kijk dan, flessen wijn, van alles voor de barbecue, shampoo, babyvoeding en luiers, afwasmiddel, waspoeder, snoep, koffie, nootjes en voor Vaderdag ook nog twee kratten bier! Laat het weekeinde maar beginnen!"
Lees verder »
Visgilde Dieren presenteert zich op Nationale Haringparty 18-06-2013
Visgilde Dieren heeft op uitnodiging deelgenomen aan de 52e nationale haringparty op kasteel De Haar in Vleuten. Het is een hele eer hier aanwezig te mogen zijn. Het is namelijk dé haringparty van Nederland.
Lees verder »

Week 24

Openingstijden Grand Café de Korenmolen verruimd 14-06-2013
Johan van Zadelhoff en zijn team hebben besloten Grand Café de Korenmolen in Eerbeek per 25 juni ook op dinsdag open te stellen voor gasten. Dit doen zij op verzoek van bezoekers. Alleen op woensdag is het restaurant gesloten. De ruimere openstelling is in elk geval tot eind september van dit jaar.
Lees verder »
‘Dag van het Ambacht’ biOnly for Men groot succes 12-06-2013
Tijdens de Doesburgse Hanzefeesten heeft Only for Men De Dag van het Ambacht gehouden, waarbij diverse ambachten op het gebied van mode en ‘wellness’ in de schijnwerpers stonden.
Lees verder »

Week 23

Knutsel een vaderdagcadeautje bij Shoeby 05-06-2013
Kinderen kunnen woensdag 12 juni bij Shoeby in Dieren een fotohoesje knutselen voor hun vader. Zondag 16 juni is het Vaderdag en welke vader wil er nou geen persoonlijk cadeautje met een leuke foto? Tijdens de kidsmiddag is er ook een leuke kortingsactie.
Lees verder »
Spaar nostalgische mokken van Brummen 05-06-2013
De nieuwe spaaractie bij Jumbo van de Bunt in Brummen zal zeker in de smaak vallen bij de inwoners van Brummen. Zes historische dorpsgezichten zijn afgebeeld op mokken, die met een volle spaarkaart slechts 2,50 euro kosten.
Lees verder »
Jumbo Eerbeek wint Koningsbeker 05-06-2013
Casper Heine, eigenaar van de Eerbeekse Jumbo Supermarkt, is inmiddels toe aan een nieuwe prijzenkast. “Mooi hè?”, zegt hij. “Het gaat snel achter elkaar, maar ook dit is voor ons weer een mooie beloning voor onze medewerkers, die zich dag in, dag uit inspannen.” Dit keer kreeg Jumbo Eerbeek de Koningsbeker uit handen van de directie van Jumbo in Veghel.
Lees verder »

Week 22

Korting weekend bij Pijnappel wonen 30-05-2013
Vrijdag, zaterdag en zondag heeft Pijnappel Wonen aan de Hoofdweg in Loenen weer een ‘Superkorting Weekend’. In de Outlethal tegenover de showroom aan de Hoofdweg in Loenen, is bijna alles afgeprijsd naar de helft van de normale prijzen. Hier gelden dit weekend zelfs weer extra kortingen op de al afgeprijsde artikelen, van 10% , 20% en 30%. In de Showroom geldt die dagen 10% extra korting, uitgezonderd speciale prijzen.
Lees verder »
Volvo Schotpoort Zutphen naar nieuwe locatie 30-05-2013
Nog een paar weken en dan verhuist Autobedrijf Schotpoort, Volvo dealer voor Zutphen, Brummen en wijde omgeving, naar een nieuw pand aan de Loohorst in Zutphen. Makkelijk bereikbaar, vlakbij het ziekenhuis. Op maandag 17 juni is de verhuizing voltooid en gaan Ruud Schotpoort en z’n mensen op hun nieuwe stek aan de slag.
Lees verder »
Demo- en showdagen Hissink & Zn 30-05-2013
De firma Hissink & Zn uit Oeken bestaat dit jaar zestig jaar. Om dit jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan worden er op 13, 14 en 15 juni demo- en showdagen gehouden. Tijdens deze dagen zijn er diverse noviteiten te zien, waaronder de nieuwe SPV2. Veel nieuwe machines worden tentoongesteld en er is ook een uitgebreid demonstratieprogramma. De Eicher tractoren ontbreken uiteraard ook niet. De bezoekers van de demo- en showdagen kunnen gebruik maken van aantrekkelijke jubileumaanbiedingen.
Lees verder »
Het is ‘Tied veur Tapas’ bij Polysport 29-05-2013
Polysport Activiteitenpark & Catering houdt op vrijdag 14 juni een gezellige tapas-avond. Iedereen kan meedoen. Waar het om gaat die avond, is gezelligheid en vooral om heel lekker te eten. “Onze chefkoks gaan jullie verrassen met heerlijk verse tapasgerechten”, legt Patrick Peters uit.
Lees verder »
Winckler Parketvloeren opent Showroom in Dieren 28-05-2013
Ondernemer Johnny Winckler is sinds de oprichting van zijn bedrijf zes jaar geleden succesvol actief met zijn parket-vloerenbedrijf. “Het is leuk om te zien dat mensen je steeds meer herkennen als dé parketman van de regio Dierenen omstreken”, aldus Winckler. Een volgende stap in de opbouw van zijn zaak is de opening van een showroom.
Lees verder »
Topzorg/Plus status voor Fysiotherapie Het Centrum 28-05-2013
Fysiotherapie Het Centrum aan de Treubstraat 70 in Dieren heeft voor de tweede keer glansrijk een externe audit doorstaan. Binnen de fysiotherapie is het al een aantal jaren mogelijk om de kwaliteit van je organisatie te laten testen door een onafhankelijk bureau. Twee jaar geleden doorstond de praktijk voor het eerst deze zware test.
Lees verder »

Week 21

Adventure Event: Hét event voor mannen met lef bij Only for Men in Doesburg 23-05-2013
Tweede Pinksterdag is Only for Men in Doesburg actief bezocht door kleine en grote avonturiers. Op het buitenterrein van superstore Mensperience konden mannen hun lef, kracht en behendigheid bewijzen. Er stonden diverse uitdagingen op het programma: van Go2Dakar-tereinwagens tot klauteren over de opblaasbare stormbaan.
Lees verder »
Dubbel feest bij Tuincentrum Laag-Soeren 22-05-2013
Tuincentrum Laag-Soeren is eigenlijk niet voor te stellen zonder het duo op deze foto: Berrie van Engeland en Jack Russel ‘Guusje’. Ze zijn er dan ook al lang, in het tuincentrum aan de Eerbeekseweg. Berrie werkt daar al veertig jaar en nog steeds met veel plezier.
Lees verder »
Blom’s bloemenmarkt goed bezocht 22-05-2013
Bloemenspecialist Adriaan Blom hield zaterdag voor de eerste keer een bloemen- en plantenmarkt op het plein bij Spar Middeldorp in Loenen. Blom biedt dagelijks een flinke sortering kamer- en tuinplanten in de winkel maar op uitgebreide schaal een forse collectie zomerplanten aan te bieden was nieuw.
Lees verder »
Met Dijkhof Bouw de lucht in 21-05-2013
Op 1 juni, op de dag van de bouw, opent Dijkhof Bouw in Klarenbeek haar deuren voor iedereen. Dan starten ze de officiële inschrijving van 90 nieuwbouwwoningen in Klarenbeek. In een bouwkraan, die bezoekers tot 35 meter hoogte brengt, gaat men met Dijkhof Bouw de lucht in! Belangstellenden kunnen genieten van het uitzicht op de locatie waar de nieuwe wijk komt.
Lees verder »

Week 19

Adventure Event: Hét event voor mannen met lef bij Only for Men in Doesburg 08-05-2013
Maandag 20 mei (tweede pinksterdag) zijn avontuurzoekers welkom bij Only for Men in Doesburg. Op het buitenterrein van superstore Mensperience kunnen mannen hun lef, kracht en behendigheid bewijzen. Er staan diverse uitdagingen op het programma: van rijden in Go2Dakar-tereinwagens tot touwtrekken om de Mensperience Wisselbokaal.
Lees verder »
Gratis kennismaken met elektrische fiets 07-05-2013
Al jaren kunt u bij Lentink Fietsen terecht voor elektrische fietsen van onder andere Gazelle en Sparta. Tegenwoordig leverbaar in vele varianten; van retro, comfortabel tot zeer sportief. Uiteraard ook de meest verkochte elektrische fiets van 2012 in Nederland: de Gazelle Orange Plus Innergy.
Lees verder »

Week 18

Hoog bezoek voor provincie winnaar 29-04-2013
Afgelopen zondag was het koopzondag in Eerbeek. De ondernemersvereniging had een aantal activiteiten georganiseerd, waaronder spelletjes voor de kinderen en een heerlijke oranje traktatie voor het winkelend publiek. Een aantal ondernemers had ook zelf nog het nodige aan Oranje festiviteiten georganiseerd.
Lees verder »
Team Plus van Tetering ontvangt Super Supermarkt Keurmerk 29-04-2013
Plus van Tetering in Eerbeek heeft het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) ontvangen. Ondernemer Matthijs van Tetering ontving het certificaat uit handen van Harrie ten Have (voorzitter Vakcentrum), in aanwezigheid van wethouder Henny Beelen. Ten Have sprak zijn waardering uit voor het duurzame personeelsbeleid dat iedereen kansen biedt, ongeacht achtergrond of specifieke kenmerken.
Lees verder »

Week 17

Nieuwe OVB website voor Brummen 25-04-2013
De ondernemersvereniging Brummen heeft grootse plannen om Brummen weer bruisend te maken. Deze plannen worden ondersteund door de nieuwe website www.ovbrummen.nl. Bezoekers vinden op ovbrummen.nl allerhande nuttige en handige informatie. Streeknieuws, sociale media, acties en aanbiedingen van winkeliers en bedrijven en een evenementen agenda worden op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd.
Lees verder »
Oranjefestijn bij Jumbo Brummen 24-04-2013
De laatste dagen van april worden door Jumbo Brummen eigenaar Wouter van de Bunt en zijn team aangrepen om weer iets ludieks te doen voor de klanten. Op vrijdag 26 april levert de Jumbo het Koningsontbijt aan ruim 25 scholen uit de buurt. Het Koningsontbijt bevat o.a. brood, zuivel beleg, groente en fruit. Om het geheel feestelijk aan te kleden biedt Jumbo de deelnemende scholen servetten en placemats aan.
Lees verder »
Haverkamp bezoekt TCKI 22-04-2013
TCKI (Stichting Technisch Centrum voor de Keramische Industrie) is een onafhankelijk onderzoeksinstituut en adviesbureau voor bouwmaterialen en gevestigd op het bedrijventerrein De Beemd in Velp. Onlangs bracht wethouder Haverkamp aan dit instituut een bezoek. De heren Hans Marks en Ton Witten gaven hem een rondleiding. Haverkamp bezoekt met enige regelmaat bedrijven in de gemeente.
Lees verder »

Week 16

Pro-Da breidt service verder uit 19-04-2013
Pro-Da Tandprothetische praktijk heeft haar service weer verder uitgebreid. Naast de tandprothetische praktijk, heeft Pro-Da de faciliteit voor gebitsprothese reparaties etc. opgezet.
Lees verder »
Automobielbedrijf Zeilmaker presenteert showroom 19-04-2013
Paul Zeilmaker, eigenaar van Automobielbedrijf Zeilmaker in Rheden, is blij dat zijn familiebedrijf eindelijk uitgebreid mocht worden. “Het resultaat is super, iedereen is blij en dat mag ook wel”, zegt hij. Zeilmaker doelt op de jarenlange procedure met de gemeente Rheden. Zes jaar heeft het geduurd voordat hij zijn plannen voor uitbreiding mocht realiseren. “Maar daar wil het nu niet meer over hebben. Dat hoort bij het verleden en ik ben de huidige wethouder Haverkamp ook zeer dankbaar omdat hij wel actie ondernam.”
Lees verder »
Tjeepshop verkoopt van alles wat 18-04-2013
Sinds 2 april is de Tjeepshop aan de Groenestraat 61 in Rheden gevestigd. “Het is een soort kleine mix van een Hema, Action en Blokker”, aldus eigenaresse Carly Eeltink. In Rheden miste de eigenaresse nog een dergelijke winkel. “Ik verkoop van alles wat: huishoudelijke artikelen, persoonlijke verzorging, decoraties en imitatie cartridges
Lees verder »
Dierense mondhygiënist houdt open dag 15-04-2013
Zaterdag 20 april vindt de eerste landelijke Dag van de Mondhygiënist plaats. Praktijk voor Mondhygiëne Dieren aan Julius Röntgenlaan 20 opent die dag ook haar deuren. Het publiek wordt uitgenodigd om een kijkje te nemen in de mondzorgpraktijk voor onder meer gratis mondzorgadvies. Deze dag zal extra feestelijk zijn, want de Praktijk voor Mondhygiëne Dieren bestaat deze maand 15 jaar!
Lees verder »
40 Jaar op de markt 15-04-2013
Marius Mennink is een bekende verschijning op de Dierense weekmarkt. De visspecialist uit Brummen komt zelfs al 40 jaar met zijn verse waren naar Dieren en dat was voor de Dierense Marktvereniging reden Mennink met een attentie te feliciteren met dat jubileum.
Lees verder »
Aanmelden voor Straatvolleybal toernooi Beekbergen 15-04-2013
Het is al 37 jaar een mooie traditie, het Straatvolleybal-toernooi in Beekbergen. Een week lang wordt sportieve strijd geleverd, maar het evenement is ook een belangrijk sociaal gebeuren.
Lees verder »
Dierense mondhygiënist houdt open dag 15-04-2013
Zaterdag 20 april vindt de eerste landelijke Dag van de Mondhygiënist plaats. Praktijk voor Mondhygiëne Dieren aan Julius Röntgenlaan 20 opent die dag ook haar deuren. Het publiek wordt uitgenodigd om een kijkje te nemen in de mondzorgpraktijk voor onder meer gratis mondzorgadvies. Deze dag zal extra feestelijk zijn, want de Praktijk voor Mondhygiëne Dieren bestaat deze maand 15 jaar!
Lees verder »
Vreemde Vogels bij Hippe Kippe 15-04-2013
De kinderen van de creatieve BSO De Schatkist in Velp hebben de afgelopen weken niet stil gezeten. Zij hebben zich uitgeleefd op ware kunstwerken getiteld ‘vreemde vogels’.
Lees verder »

Week 15

Informatieavond over de keuzes tussen begraven en cremeren 11-04-2013
Door alle mogelijkheden die er tegenwoordig bestaan, kan het lastig zijn om een keuze te maken tussen begraven of cremeren. Voor de nabestaanden is het rustgevend als zij weten waaraan hun dierbare zijn of haar voorkeur gaf. Lian Brandsma Uitvaartzorg in Loenen houdt daarom een informatieavond over de keuze voor begraven of cremeren. Deze wordt gehouden op maandag 22 april van 20.00 tot 22.00 uur in De Brink in Loenen.
Lees verder »
Parfumerie Douglas Velp feestelijk geopend 10-04-2013
Parfumerie Douglas aan de Hoofdstraat in Velp is officieel geopend door wethouder Ronald Haverkamp van de gemeente Rheden. Voorafgaand aan de opening waren er drie volle dagen nodig om de bekende Parfumerie Roma om te toveren in Parfumerie Douglas Velp.
Lees verder »
Hoortestdag bij Focus Optiek in Velp 09-04-2013
Focus Optiek aan de Emmastraat 21 in Velp staat al jaren bekend om haar zorg voor ogen met een uitmuntende service. Nu hebben ze deze service ook uitgebreid met zorg voor oren. Hiervoor werken ze samen met zelfstandig audicien Erik Huiskamp van HoorPartners.
Lees verder »
Visser Sloopwerken een kwart eeuw actief 08-04-2013
Visser Sloopwerken bestaat deze maand 25 jaar. In die periode zag Maurice Visser het vak ingrijpend veranderen. “Tegenwoordig houden we na een sloop nog geen vijf procent afval over. De rest wordt volledig gerecycled.” Dat maakt het aan de Dierense Ambachtstraat gevestigde Visser Sloopwerken dan ook een prima adres voor hout en andere bouw- en tuinmaterialen.
Lees verder »
Handwerktentoonstelling Vrouwen van Nu 08-04-2013
De provinciale commissie handwerken en textiele werkvormen van de Vrouwen van Nu Gelderland houdt jaarlijks een tentoonstelling; dit jaar is opnieuw gekozen voor het dorpscentrum in Vorden als locatie. De tentoonstelling is op 18 april van 10.00 tot 18.00 uur en 19 april van 10.00 tot 17.00 uur.
Lees verder »

Week 14

Keetje Knus is De leukste winkel van de Achterhoek 05-04-2013
Keetje Knus in Drempt is de Leukste winkel van de Achterhoek geworden tijdens de verkiezing De leukste winkel van Nederland. Ook is zij tweede geworden in de hele provincie Gelderland en zevende van heel Nederland.
Lees verder »
Nieuwe activiteiten bij Jagyba Sport & Health 02-04-2013
Jagyba start begin in april met een tweetal nieuwe activiteiten, namelijk Summer Shape en Bootcamp. Tijdens de twaalf weken Summer Shape, waarin u bewust(er) om zult gaan met uw leefstijl door meer aandacht aan beweging en voeding te besteden, zult u tot een opvallend resultaat komen. Binnen deze weken zult u zich bewust worden van de effecten van beweging en goede voeding op uw gezondheid en uiterlijk.
Lees verder »
ieke meidenspaarcampagne PLUS: Originails kindernagellak 01-04-2013
PLUS start op dinsdag 2 april met een unieke meidenspaarcampagne. Naast alle Eredivisie spaarcampagnes is het nu tijd voor beauty girls only! Bij alle PLUS supermarkten, zoals in Eerbeek bij Plus van Tetering, kan gespaard worden voor Originails kindernagellakjes.
Lees verder »
Vestiging Praktijk voor Osteopathie in Dieren 01-04-2013
Vanaf 2 april 2013 zal Hans van Vliet Osteopaat Do-MRO een praktijk voor osteopathie starten voor een dag in de week in Dieren, naast zijn praktijk in Zevenaar. Ruim 10 jaar is hij als geregistreerd osteopaat werkzaam en volgt hij bijscholingen op het gebied van algemene osteopathie, osteopathie bij kinderen en osteopathie bij sportblessures.
Lees verder »
Grotenhuis Makelaardij doet mee aan NVM Open Huizen Dag 01-04-2013
Op zaterdag 6 april is het weer NVM Open Huizen Dag. In navolging op het succes van eerdere edities, doen diverse NVM Makelaars, zoals Grotenhuis Makelaardij uit Dieren, dit jaar wederom mee aan deze open huizen route. De open dag biedt een mooie kans om vrijblijvend bij meerdere woningen binnen te kijken.
Lees verder »

Week 13

Vogels voeren is het hele jaar door belangrijk 29-03-2013
“Met het bijvoeren van vogels het hele jaar door, vergroot u de vitaliteit van de vogels. Meer vogels gaan broeden en er gaan meer jonge vogels het nest verlaten”, legt Wim de Vries van Tuincentrum Laag-Soeren uit. “Vogels geven leven in de tuin en alleen daarom verdienden ze al een steuntje in de rug van ons.”
Lees verder »
Nieuwe modellen tijdens Paasweekend bij Ford dealer Auto Jurrius 29-03-2013
Ford dealer Auto Jurrius uit Dieren heeft in het komende Paasweekeinde spraakmakende aanbiedingen en veel nieuws voor zowel de zakelijke rijder als de particuliere koper. Ultrazuinige EcoBoost benzine- en TDCi dieselmotoren zijn samen met het geavanceerde SYNC connectiviteitssysteem de belangrijkste peilers van het technologieoffensief van Ford.
Lees verder »
Grandioze Paasshow in Doesburg 27-03-2013
Garage Kleine en Auto Totaal Center, twee bedrijven, geven samen één show! Renault Dealer Garage Kleine (foto) en nevenvestiging universeel autobedrijf Auto Totaal Center, houden samen op zaterdag 30 maart en op maandag 1 april 2e paasdag een grandioze Paasshow!
Lees verder »
Tankstation Garage Schel wederom ‘Topservice’ 26-03-2013
Het is de medewerkers van Tankstation De Koppel van Garage Schel in Angerlo wederom gelukt om de ‘Topservice’ Award van Total in de wacht te slepen. Dat houdt in dat het tankstation vorig jaar weer diverse bezoekjes van ‘mistery’ klanten heeft gehad, die het station positief beoordeelden op klantvriendelijkheid, netheid van shop, wasstraat en buitenterrein.
Lees verder »
Auto Jurrius is een kwart eeuw Ford-dealer 25-03-2013
Van hun ouders kregen ze een startkapitaal van 5.000 gulden, een VW Kever en een Datsun Cherry. 'Begin daar maar eens mee als je een eigen autobedrijf wil beginnen', werd de broers Theo en Peter Jurrius vertelt. En met dat startkapitaal gingen ze aan de slag. Dat was in 1966, aan de Ambachtstraat in Dieren. Dit jaar vieren de broers het feit dat ze een kwart eeuw met hun bedrijf aan de Imboslaan gevestigd zijn en dat ze ook 25 jaar dealer van Ford zijn.
Lees verder »

Week 12

Fietsservice Rheden: service bij ieder akkefietje 22-03-2013
Wie een mankementje aan de fiets heeft, kan het rijwiel sinds kort het best brengen naar Fietsservice Rheden aan de Groenestraat. Fietsenmakers Jan Derks en Marco Leenders gaan met plezier met het probleempje aan de slag in de prachtige nieuwe zaak op het kruispunt met de Oranjeweg. Het stoplicht in de etalage laat met groen en rood licht duidelijk zien of de winkel open is.
Lees verder »
Installatiebedrijf Janssen; van elektrawerk tot schoorsteenvegen 22-03-2013
Installatiebedrijf Janssen in Lieren begon in 1974 in Lieren aan de Tullekensmolenweg 119. Eigenaar en oprichter Andries Janssen (74 jaar) is nog lang niet van plan te stoppen. “Ik vind het mooi om de zaken aan te sturen:, zegt hij. “Van loodgieterswerk, elektra-, dak, ontstoppings- en loodgieterswerk tot het vegen van schoorstenen. Alles wat een installatiebedrijf hoort te doen, doen wij”, vertelt hij trots.
Lees verder »
Ambachtelijke slager PLUS stapt over op duurzamer varkensvlees 21-03-2013
Vanaf maart starten de ambachtelijke slagerijen van PLUS met het volledig vervangen van het reguliere varkensvlees door varkensvlees dat voldoet aan het Beter Leven kenmerk 1-ster van de Dierenbescherming.
Lees verder »
Nieuwe eigenaar De Loenermark 19-03-2013
Hotel Restaurant De Loenermark in Loenen krijgt een nieuwe eigenaar. De sleutel gaat over naar Hans Jurriëns. De in Apeldoorn geboren en getogen horecaondernemer was al bijna een jaar in gesprek met de huidige eigenaar, maar afgelopen maand kwam alles ineens in een stroomversnelling. “Op 15 maart was de overdracht”, aldus Hans Jurriëns.
Lees verder »
Toys for Boys event bij nieuwe superstore Only for Men 18-03-2013
De nieuwe superstore ‘Mensperience’ van de succesvolle Nederlandse herenmodeketen Only for Men, die afgelopen in Doesburg werd geopend, zal maandelijks een inspirerend evenement organiseren in en rond de winkel. Het eerste evenement is Toys for Boys op 23 en 24 maart 2013, gevolgd door De Smaak van Doesburg op 27 & 28 april 2013.
Lees verder »
Op = Op vestigt zich in Sjopjes 18-03-2013
In Sjopjes, het winkelverzamelpunt van Eerbeek aan de Coldenhovenseweg 6, is sinds kort Op = Op gevestigd. Zoals de naam aangeeft, biedt de winkel een verassend, steeds wisselend assortiment tegen zeer lage prijzen. Het motto is Op = Op.
Lees verder »
Een Frisse wind bij Kinderdagverblijven van Fris! 18-03-2013
Kinderopvangorganisatie Fris!, met vestigingen in Velp, Dieren, Ugchelen, Apeldoorn en Spankeren, laat een frisse wind waaien door haar nieuwe locaties. Onlangs namen zij in totaal twaalf vestigingen over van de voormalige organisatie Kinderij. Fris! staat voor Flexibel, Ruimtelijk, Inspirerend en Speels.
Lees verder »

Week 11

Brasserie Hugo’s ook na verbouwing De Huiskamer van Velp 15-03-2013
Brasserie Hugo’s aan de Hoofdstraat in Velp is in januari een aantal dagen dicht geweest in verband met de verbouwing voor de uitbreiding. Het resultaat mag er wezen; een ruimtelijke brasserie met mooi lichtinval. “Het huiselijke is gebleven”, vertelt bedrijfsleider Niels Gabriël. “Brasserie Hugo’s blijft de Huiskamer van Velp.”
Lees verder »
Hotel Doesburg: klassieke waardes in een modern jasje 15-03-2013
Hotel Doesburg aan de IJsselkade hecht veel waarde aan klassieke waardes, verstopt in een modern jasje. “Dat komt eigenlijk overal in terug”, vertelt de eigenaar van het familiehotel Joop Bergervoet. “We zitten natuurlijk in een modern gebouw, maar de sfeer is hier heel huiselijk, warm, gezellig een aangenaam. Mensen moeten zich hier thuis voelen.”
Lees verder »
Nieuw in Hoenderloo: Rooth66 Fietsen 14-03-2013
De fietsenzaak van Buitenhuis in Hoenderloo is in mei vorig jaar overgenomen door Wim Rooth. Vorig seizoen heette de zaak nog Buitenhuis, maar sinds twee maanden gaat Wim verder met een eigen naam: Rooth66 Fietsen.
Lees verder »
Route du soleil of Apeldoorns kanaal? 11-03-2013
Wat je van ver haalt hoeft niet altijd beter te zijn. “Wij van Comfortcamping de Bosgraaf in Lieren/Beekbergen merken dat gasten steeds minder ver willen rijden voor hun vakantie en het daarom dichter bij huis zoeken. Hierbij gaat het dan vooral om de trend dat gasten een seizoensplaats boeken voor een sta- of toercaravan waarvoor ze niet ver hoeven te rijden. Veel van onze gasten komen dan ook uit een straal van 45 km!”, weten ze bij de Bosgraaf.
Lees verder »
Natuurlijk genieten van de tuin 11-03-2013
De lente is weer begonnen, ook in de tuin komt de beplanting weer tot leven. Bij hoveniersbedrijf gebr. Rijneveld b.v. wordt het tuinseizoen begonnen met de jaarlijkse opendag. Het thema van dit jaar is ‘Natuurlijk genieten’.
Lees verder »

Week 10

De Cirkel werkt mee aan een Fairtrade Rheden 07-03-2013
De werkgroep Fairtrade gemeente Rheden bezoekt momenteel organisaties, instellingen en bedrijven om hen te vragen of ze mee willen werken aan het Fairtrade maken van de hele gemeente. Eén van de eerste bedrijven die bezocht is èn de sticker Wij doen mee kreeg, is Sport- en gezondheidscentrum De Cirkel.
Lees verder »
Gewone vrouwen worden modellen bij First Lady 06-03-2013
Op dinsdag 2 en vrijdag 5 april zijn er metamorfosedagen bij First Lady aan de Stuyvenburgstraat 44 in Eerbeek en aan de Worth Rhedenseweg 2c in Rheden. Tijdens deze dagen kunnen dames die een beetje zijn uitgekeken op hun eigen looks, zich kosteloos professioneel laten stylen en inspireren. Wel is het noodzakelijk dat geïnteresseerde deelneemsters zich vooraf aanmelden.
Lees verder »
Lezing over Uitvaart & Erfenis in Eerbeek 06-03-2013
Twee enthousiaste vrouwen verzorgen een actuele lezing over alles rond een overlijden. De voordrachten worden gehouden door Natascha Dröge, notaris bij D\DW notariaat/estate planning en door Eline Schotpoort van de Verbinding, persoonlijke uitvaartbegeleiding.
Lees verder »
Coop draagt steentje bij aan bouw van het Prinses Maxima Centrum 06-03-2013
Draag je steentje bij! is een landelijke actie van KiKa; de stichting die zich inzet om de overlevingskans van kinderen met kanker te verhogen Het doel van de actie is het inzamelen van geld voor het nieuw te bouwen Prinses Maxima Centrum; het grootste kinderkankercentrum van Europa. Coop doet ook mee met deze landelijke actie in de vorm van een statiegeldactie.
Lees verder »
Lekker eten én actief zijn tijdens Paasbrunch bij Polysport 05-03-2013
Het was vorig jaar een nieuw initiatief van Patrick Peters van activiteitenpark Polysport in Dieren. En een succes. Vandaar dat de ‘Polysport Paasbrunch’ weer georganiseerd wordt, dit keer op zondag 31 maart en maandag Tweede Paasdag 1 april. Tijdens die dagen kan het hele gezin zich op het activiteitenpark vermaken met activiteiten en daarbij genieten van een heerlijke en zeer uitgebreide Paasbrunch.
Lees verder »
Only for Men Doesburg is schitterend geworden 04-03-2013
Only for Men opende donderdag in de monumentale excercitieloods in Doesburg de tiende winkel. Daarin niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met onder meer 28 interne merkenshops in casual, jeans en kostuums, maar ook schoenen, accessoires, persoonlijke verzorging en verrassende gadgets. Dat alles draagt bij aan de unieke beleving die een bezoek aan de ‘Mensperience’ biedt.
Lees verder »
Meipoort is aangesloten bij Wijnkring 04-03-2013
De wijnkring is het grootste samenwerkingsverband van onafhankelijke wijnwinkels in Nederland. Deze samenwerking staat garant voor een gedegen service en kwaliteit in een breed assortiment wijnen. Hierdoor is de klant bij hen gegarandeerd van een gunstige prijs! De Meipoort, Meipoortstraat 20 in Doesburg, is aangesloten bij de Wijnkring.
Lees verder »
Notaris mr. Natascha Dröge: uw huisnotaris?! 04-03-2013
Het is eigenlijk vanzelfsprekend om notariële aktes te laten passeren op het kantoor van de notaris. Natuurlijk kan dat ook op het kantoor van mr. Natascha Dröge in Arnhem. “Maar een heel groot deel van onze werkzaamheden voorafgaand aan het passeren kan ook bij mensen thuis worden uitgevoerd”, vertelt ze. “Advies, overleg maar incidenteel ook het tekenen van aktes en andere stukken, kan net zo makkelijk ook bij iemand thuis aan de keukentafel gebeuren. Ik heb gemerkt dat veel mensen dat ook prettig vinden en kiezen voor het gemak van dat bezoek aan huis.”
Lees verder »
Opstapdagen elektrische fiets bij Xycleservice in Doesburg 04-03-2013
Op zaterdag 9 en zondag 10 maart worden er bij Xycleservice in Doesburg weer opstapdagen gehouden voor mensen die meer willen weten over elektrische fietsen en daarbij ook graag een proefritje willen maken. Tijdens dit weekend kunt u de meest verkochte, maar ook nieuwe merken en technieken, uitproberen door zelf een proefrit te maken op de aanwezige elektrische fietsen.
Lees verder »

Week 9

Keetje Knus is leukste winkel van Bronckhorst 01-03-2013
Keetje Knus in Drempt heeft gewonnen in de verkiezing van de leukste winkel van de gemeente Bronckhorst. De karakteristieke winkel aan de Rijksweg heeft met meer dan vijfhonderd stemmen de meeste van de verkiezing in gemeente.
Lees verder »
Feestelijke heropening Visgilde Dieren 27-02-2013
Op dinsdag 5 maart vindt een feestelijke heropening van Visgilde Dieren plaats. Klanten kunnen dan kennismaken met Pierre Jansen – de nieuwe eigenaar – en meteen ook de nieuwe look bewonderen. Verder mag u rekenen op een aantal spetterende acties!
Lees verder »
‘Binding met lokale bevolking voor Avegoor belangrijk’ 27-02-2013
Onlangs is Pauline Dieleman in dienst getreden als Manager Communicatie & PR op Landgoed Avegoor. Ze is daarmee verantwoordelijk voor de stroomlijning van de communicatie binnen Landgoed Avegoor en tussen de diverse andere hotels van hotelexploitant Jaap Venendaal. “Binding met lokale bevolking is voor Avegoor belangrijk”, belangrijk, zegt zij.
Lees verder »
Hollandse kaas voor een vaste lage prijs in de Kaasvoordeelshop 26-02-2013
Met de opening onlangts, heeft Eerbeek er een nieuwe kaaswinkel bij. De Kaasvoordeelshop, gevestigd op het Oranje Nassauplein, maakt gebruik van een verrassende formule. De Hollandse kazen kosten 6,95 per kilo en hiervan zijn er minimaal veertig soorten van op voorraad.
Lees verder »
Nieuw in Brummen: Definitief ontharen tegen zeer voordelig tarief 25-02-2013
Beauty di Mare, huidverbetering en gewichtsbeheersing, opende op 1 augustus 2012 haar deuren aan de Morgenster 12 in Brummen. Sinds kort biedt Beauty di Mare ook definitief ontharen aan. Het goedkope concept is volgens eigenaresse Nikki Vanmaris uniek. “Zeker in de regio Brummen ben ik de goedkoopste.”
Lees verder »
Fysiotherapie in een Plus-praktijk ‘midden in de wijk’ 25-02-2013
“Voor Zorgverzekeraar Achmea zijn wij een voorbeeldpraktijk”, vertelt fysiotherapeut Frank van Engen van Fysiotherapie Eerbeek & Loenen. “Zij staan voor zorg, midden in de wijk. Onze Plus-praktijk bevindt zich midden in de wijk aan de Wethouder Sandersstraat.” De fysiotherapiepraktijk bestaat in februari veertig jaar. “Als onze medewerkers ons niet had gewaarschuwd, hadden we het zelf niet eens doorgehad”, lacht Van Engen.
Lees verder »
Anita Filmer viert jubileum bij Paul Hurenkamp Men & Women 25-02-2013
Op vrijdag 1 maart is het maar liefst 25 jaar geleden dat Anita Filmer bij destijds Verrij Mode in Brummen in dienst trad. Op 19-jarige leeftijd begon zij als verkoopmedewerkster en heeft in de afgelopen 25 jaar vele functies bekleed binnen de modezaak die tegenwoordig de naam Paul Hurenkamp Men & Women draagt.
Lees verder »

Week 8

Boerderijwinkel De Munnikenhof wordt Landwinkel 22-02-2013
Boerderijwinkel De Munnikenhof in Rheden maakt vanaf 2 maart een nieuwe start met Landwinkel De Munnikenhof. Van 10.00 tot 16.00 uur vindt een feestelijke opening plaats met diverse proeverijen en activiteiten voor kinderen.
Lees verder »
Alweer twee jaar maaltijdspecialist De Keulse Pot 22-02-2013
Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat Diny van Keulen haar grill- en maaltijdenwinkel De Keulse Pot in Dieren heeft geopend. Smulpapen kunnen hier terecht voor de heerlijkste maaltijden, grillproducten, soepen, broodjes, salades, rauwkosten, toetjes en streekproducten.
Lees verder »
Only for Men opent volgende week de deuren 19-02-2013
De succesvolle Nederlandse herenmodeketen Only for Men opent volgende week 28 februari om 11.00 uur de deuren. In de voormalige exercitieloods aan de Barend Ubbinkweg in Doesburg is niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met onder meer 28 interne merkenshops in casual, jeans en kostuums, maar ook schoenen, accessoires, persoonlijke verzorging en verrassende gadgets zullen bijdragen aan de unieke beleving.
Lees verder »
VVO-tankstations gehuldigd als Gouden Retailer 19-02-2013
VVO Tankstations is de afgelopen maand dubbel in de prijzen gevallen. In het vierde kwartaal van 2012 is VVO tankstations gouden retailer geworden. Daarnaast is VVO tankstations over het gehele jaar 2012 uitgeroepen tot gouden retailer! Shell pompstations in Dieren en Klarenbeek maken deel uit van het VVO-cluster.
Lees verder »
Gratis WOZ-bezwaar via Grotenhuis Makelaardij 18-02-2013
In de eerste maanden van dit jaar krijgt iedereen die op 1 januari huiseigenaar was, de aanslag onroerendezaakbelasting (ozb) door de bus. Onderdeel van deze aanslag is de waardebeschikking waarin de gemeente de waarde van de woning vermeldt zoals zij die hebben getaxeerd: de zogenaamde WOZ-waarde. WOZ staat voor ‘waardering onroerende zaken’.
Lees verder »
De Heideroos Eerbeek viert eerste lustrum 18-02-2013
Enkele jaren geleden werd een grote restyling in gang gezet, die onlangs werd afgerond met een facelift voor de entree. Daarmee ziet De Heideroos in Eerbeek er schitterend uit bij het eerste lustrum, dat dit voorjaar gevierd wordt. Marcel Gardenbroek kan terecht zeer trots zijn op zijn zaak aan de Harderwijkerweg.
Lees verder »

Week 7

Een perfect tuinontwerp en -onderhoud dankzij Plan & Groen 15-02-2013
Je moet het maar aankunnen, er tijd en zin voor hebben. Het onderhoud van je tuin vergt soms meer van je dan je zou willen. Wouter Daalderop van hoveniersbedrijf Plan & Groen kan deze zorg uit handen nemen.
Lees verder »
Nieuwe look en collectie voor Chapeau! 15-02-2013
Boutique le Chapeau heeft een metamorfose ondergaan. De nieuwe eigenaresse Wilma Cevat heeft niet alleen de naam veranderd in Chapeau!, maar ook het interieur grondig opgeknapt en de collectie vernieuwd.
Lees verder »

Week 6

Primera Doesburg is verbouwd 08-02-2013
De Primera in Doesburg gaat niet weg; het postagentschap heeft een verbouwing ondergaan. De balie die aanwezig was, is verdwenen en PostNL en ING zijn nu gescheiden. PostNL heeft een nieuwe balie bij de winkelbalie. Alle diensten die voorheen werden aangeboden blijven gewoon bestaan. Brieven en pakketjes kunnen verzonden worden en opgehaald worden, men kan er postzegels kopen en VVV-bonnen en veel meer.
Lees verder »
Ter Horst Vastgoed nieuw én vertrouwd in Loenen en omstreken 05-02-2013
Na een periode van vijf jaar bij Era-makelaars, gaat Daan ter Horst uit Loenen weer verder onder eigen naam. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring en noemt zich de ‘all round makelaar & specialist op De Veluwe’ en dat is een betiteling die de lading zondermeer dekt. Ter Horst kent de wijde omgeving van Loenen, Apeldoorn, Bummen en de vastgoedbranche als z’n broekzak.
Lees verder »
Martin Meijer zwaait de scepter op Landgoed Avegoor 05-02-2013
In januari is Martin Meijer in dienst getreden als Director of Sales & Marketing op Landgoed Avegoor. Hij is verantwoordelijk voor het aansturen van een Sales Team voor een portfolio van eigen hotelexploitatie van Jaap Venendaal. Hij is groot geworden in de hotellerie en volgde in het voetspoor van zijn familie in de gastvrijheidindustrie.
Lees verder »
Zaterdag Winter Tuinadviesdag bij Rijneveld 04-02-2013
De tuin is nu nog in rust, maar over ruim een maand begint het voorjaar. Een goede tijd dus voor een wintertuin-adviesdag, die zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur wordt gehouden bij hoveniersbedrijf gebr. Rijneveld b.v. Tijdens deze dag is er gelegenheid om alle tuinvragen te stellen of om inspiratie op te doen voor het komende seizoen.
Lees verder »
3 Minuten gratis winkelen bij Jumbo Eerbeek 04-02-2013
De actieve ondernemersvereniging in Eerbeek had de afgelopen decembermaand een aantal leuke activiteiten opgezet, waaronder een kanskaarten-actie. Klanten die in Eerbeek gedurende de feestmaand inkopen deden in het papierdorp ontvingen bij € 10.- of meer aan besteding een kanskaart, welke op het internet kon worden ingevuld. Daarmee maakten klanten kans op vele leuke prijzen.
Lees verder »

Week 5

Coop viert vers met feestelijk Verstival 28-01-2013
Coop houdt van vers. Mals vlees, fris fruit, lekker knapperige groenten, een mooi stuk kaas of heerlijk vers Molenbrood; het is allemaal even lekker en bovendien gezond. Om klanten hier nog meer van te kunnen laten genieten organiseert de supermarktorganisatie van week 5 t/m 9 het Verstival. Coop heeft winkels in onder meer Dieren, Doesburg, Rheden en Velp.
Lees verder »

Week 4

Keukenmerk Karakter bij Brouwer Keuken Centrum 25-01-2013
Vol trots meldt Brouwer Keuken Centrum in Hall – aan het Apeldoorns Kanaal - dat zij dealer is geworden van het exclusieve keukenmerk ‘Karakter’. Een Karakter keuken maakt uw keuken persoonlijk, is het motto van het merk. De volledig met de hand vervaardigde keukens geven de beste garantie dat de keuken bij ieders individuele wens past.
Lees verder »
Zelf een aquarium inrichten voor kinderen 25-01-2013
Discus Tropica in Dieren heeft regelmatig leuke activiteiten op het programma staan. Zo kwamen onlangs veel belangstellenden naar een interessante avond over het starten met een aquarium. Op woensdag 13 februari kunnen kinderen tot en met twaalf jaar zelf een aquarium inrichten.
Lees verder »
Ook Hoorcentrum in De Mölle in Klarenbeek 22-01-2013
Renee Verwaaijen is vorige week gestart met haar hoorcentrum-praktijk in het nieuwe gezondheidscentrum De Mölle in Klarenbeek. Bij haar kan iedereen terecht voor gehoorproblemen. Audicien Renee Verwaaijen houdt elke woensdagmiddag van half twee tot half zes zitting voor alle mensen met gehoorproblemen.
Lees verder »
De Cirkel is Fit!Vak Preventiecentrum 22-01-2013
Sport- en Gezondheidscentrum De Cirkel heeft het keurmerk Fit!Vak Preventiecentrum behaald en het certificaat in ontvangst mogen nemen. Een fantastische kwaliteitswaardering, waarmee De Cirkel zich wederom onderscheidt.
Lees verder »
Open Huis Het Rhedens op 3 locaties 21-01-2013
Scholengemeenschap Het Rhedens zet haar deuren open voor leerlingen uit groep acht van het basisonderwijs en hun ouders. Op zaterdag 26 januari organiseren de drie locaties van de school hun jaarlijkse Open Huis. Bij die gelegenheid kunnen toekomstige leerlingen en andere belangstellenden uitvoerig kennismaken met het schoolleven op Het Rhedens Rozendaal, Het Rhedens Dieren en Het Rhedens de Tender.
Lees verder »

Week 3

De Twinkel opent haar deuren in Rheden 17-01-2013
Na vijf succesvolle jaren in Dieren heeft Lieke van Zummeren, eigenaresse van De Twinkel Schoonheidssalon en Medische Pedicure, een tweede salon geopend in haar woning aan de Europalaan 86 in Rheden. Dit is tijdelijk een tweede salon, want op den duur wil Lieke graag de hele salon naar Rheden verhuizen en zal de salon in Dieren sluiten
Lees verder »
Optimaal uw scheiding regelen 15-01-2013
Scheiden doe je samen. Als u werkelijk uw scheiding respectvol wilt regelen met elkaar, waarbij alle deskundigheid voor u en uw eventuele kinderen binnen één kantoor aanwezig is. Juridische, fiscale en financiële kennis op het gebied van het scheidingsrecht is onze expertise.
Lees verder »
Open dagen! Welk mbo kies jij? 15-01-2013
Een goede studiekeuze is van groot belang. Waar ligt je belangstelling, heb je al een idee wat je wilt worden of nog helemaal niet? Op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari is iedereen van harte welkom bij de Open Dagen van maar liefst vier mbo-scholen in de regio: Groenhorst College (Arnhem), Helicon Opleidingen (Elst en Velp), Rijn IJssel (Arnhem, Bemmel, Elst en Wageningen) en het ROC A12 (Ede, Huissen, Veenendaal en Velp). Op vrijdag zijn de grotere locaties open van 15.00- 20.00 uur. Op zaterdag van 10.00 – 15.00 uur.
Lees verder »
Mensen en vogels kijken bij elkaar op tafel! 15-01-2013
Of men een tuin heeft of niet, dan wel op een bovenetage of in een appartement woont, iedereen kan voortaan van heel dichtbij vogels bespieden. De Bolmsö Birdfeeder is een handzaam vogelvoederhuisje dat, ook van binnenuit, met zuignappen gemakkelijk en zonder gereedschap tegen de buitenkant van het raam bevestigd wordt. Het is verkrijgbaar bij Tuincentrum Laag-Soeren aan de Eerbeekseweg in Laag-Soeren.
Lees verder »
Winkel Eerlijk bestaat vijf jaar 14-01-2013
Winkel in Eerlijk bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd , het hele jaar door met allerlei acties. In november 2008 is de winkel in de Spoorstraat gekomen en begon eigenaresse Marja Korens – Kluver haar winkeltje Eerlijk in tweedehands Kleding en Kunst.
Lees verder »
Ook andere Doesburgse ondernemers in nieuwe superstore Only for Men 14-01-2013
De succesvolle Nederlandse herenmodeketen Only for Men groeit voorspoedig en opent in februari alweer haar tiende vestiging, in Doesburg. Dit zal niet zomaar een winkel worden, maar een superstore van liefst 1350 m2 waarin de totale beleving van de man – de ‘Mensperience’ – centraal staat.
Lees verder »
Edith Nooteboom legt eed financiële dienstverleners af bij minister 14-01-2013
Edith Nooteboom heeft vorige week, als beleidsbepaler van Best Living NVM makelaars & financieel adviseurs, ten overstaan van Minister Dijsselbloem, de beroepseed afgelegd. De overheid stelt dit sinds 1 januari 2013 verplicht. Vooralsnog dienen de beleidsbepalers de eed af te leggen. De verwachting is dat alle adviseurs van een onderneming in de toekomst de eed moeten afleggen. Het afleggen van de eed is gedaan tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Adfiz, de beroepsorganisatie van de financiële dienstverleners.
Lees verder »

Week 2

Weekendje weg met prijs Paul Hurenkamp Men & Women 07-01-2013
Ludieke acties bedenken en de klanten verrassen is één van de speerpunten van de modezaak Paul Hurenkamp Men & Women in Brummen. Liefst zes overnachtingen met een heerlijk diner en uitgebreid ontbijtbuffet werden onlangs gekoppeld aan de zeer succesvolle broekenactie, die in samenwerking met Meijer pantalons werd gehouden.
Lees verder »
Ali Baba 25 jaar goed adres in Dieren 07-01-2013
Restaurant en cafetaria Ali Baba is sinds 1987 gevestigd aan de Wilhelminaweg in Dieren. In die ruim 25 jaar bouwde de zaak een prima reputatie op als adres waar je goed terecht kunt voor een smakelijke, snelle en betaalbare maaltijd. Ter plaatse in het restaurant genuttigd, afgehaald in het cafetaria-gedeelte of na een online-bestelling thuisgebracht.
Lees verder »
Workshop aquaria bij Discus Tropica 07-01-2013
In de winkel van Discus Tropica aan de Spankerenseweg in Dieren, wordt op woensdag 16 januari een workshop over aquaria gehouden. Het is een workshop voor de beginnende aquarist.
Lees verder »
Terug-win-actie bij Parfumerie Roma 07-01-2013
Eind vorig jaar hieldParfumerie Roma in Velp een ‘Win uw aankoopbedrag terug-actie’. Iedere klant kon bij aankoop een kaart invullen en aan die kaart werd de kassabon geniet. Het aankoopbedrag terug winnen klonk iedere klant als muziek in de oren!
Lees verder »

Week 1

Polysport-buffetten in trek tijdens de feestdagen 04-01-2013
“We hebben 175 gasten blij gemaakt met heerlijk eten, drinken en leuke activiteiten tijdens beide kerstdagen. Iedereen was erg tevreden”, blikt Patrick Peters van Polysport in Dieren terug. Zijn bedrijf organiseerde twee Open Polysportbuffetten.
Lees verder »
Slanker en strakker met Lypossage 04-01-2013
Stress MASsage Holland (SMASH) in Dieren biedt Lypossage aan; de nieuwste techniek voor figuurcorrectie zonder medische ingrijpen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangeplakt zodat de huid van heupen, billen, benen, armen, buik en gezicht strakker wordt. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en de omvang minder.
Lees verder »
Afgeronde prijzen en sparen voor keukentextiel bij Coop 03-01-2013
Met de dure decembermaand weer achter de rug, vond Coop het een mooi moment om het nieuwe jaar af te trappen met scherp voordeel en een spaaractie. De eerste vier weken van 2013 worden honderden scherpe aanbiedingen nog eens extra naar beneden afgerond. En de eerste zes weken kan gespaard worden voor luxe keukentextiel.
Lees verder »
Assink ERA Makelaars opnieuw in Top Drie ERA klanttevredenheid 03-01-2013
Net als een jaar eerder hoorde Assink ERA Makelaars uit Velp ook in 2012 bij de landelijk genomineerde ERA kantoren in de categorie Klanttevredenheid. De Velpse Makelaar behoort tot de Top Drie van Nederland.
Lees verder »

Jaar 2012

Week 52

Jumbo Brummen introduceert fantastisch alternatief voor de plastic krat 27-12-2012
Jumbo Brummen introduceert de BagBox voor de bescherming van het milieu, kwaliteit en het gebruiksgemak. De BagBox is gemaakt van 100% ecologisch papier en karton en is oersterk want het kan zonder problemen 20 kg dragen. Het papier is waterafstotend en de BagBox is voor langdurig gebruik!
Lees verder »

Week 50

Een Dinerbon-cadeau bij uw opticien 10-12-2012
Onder het motto: ‘zie wat je eet’, houden Hendriks Optiek in Eerbeek, Borgonjen Optiek in Brummen, Hillenaar Optiek in Doesburg, Te Hennepe Optiek en Verdonk Optiek te Dieren een aantrekkelijke actie welke nog doorloopt tot 31 december . Bij aanschaf van een complete hoogwaardige multifocale bril, ontvangen klanten een diner-bon voor twee personen.
Lees verder »
Spaarlamp kan ecologische tijdbom zijn 10-12-2012
De wereld van milieubewust zijn verandert razendsnel. Nog maar kort geleden werd de spaarlamp geprezen als groen alternatief voor de gloeilamp, die vandaag de dag uit de gratie is geraakt. Maar de spaarlamp kent ook zijn keerzijde. Althans, dat is het verhaal van de Stichting Bewust Duurzaam, van initiatiefnemer Hans Veenemans.
Lees verder »

Week 49

Open huizen week bij Grotenhuis Makelaardij 09-12-2012
Wie van plan is een woning te kopen, doet er verstandig aan nog dit jaar de knoop door te hakken. Vanaf 1 januari 2013 zal het namelijk niet meer mogelijk zijn om, met behoud van hypotheekrenteaftrek, een deels aflossingsvrije hypotheek af te sluiten. Voor veel mensen houdt dit in dat zij door de hogere maandlasten beduidend minder zullen kunnen lenen dan nu het geval is.
Lees verder »
Kerst bij Groencentrum Van Reine 07-12-2012
Groencentrum Van Reine in Velp houdt speciaal voor de Kerst een extra koopzondag op 16 december. Op dit moment is het strooizout in de aanbieding, een zak van 25 kilo voor 7,95 euro. Daarnaast biedt het familiebedrijf Van Reine kwalitatief erg goede kerstbomen aan.
Lees verder »
Flexibele opvang bij SKBE 03-12-2012
Stichting Kindercentra Brummen en Eerbeek gaat vanaf 1 januari 2013 naast de gewone opvang ook flexibele opvang aanbieden. Met deze flexibele opvang kunnen ook ouders die niet regelmatig werken of opvang nodig hebben, gebruik maken van de opvang, bijvoorbeeld op wisselende dagen of dagdelen, op een verkorte middag, incidenteel of tijdelijk.
Lees verder »
Lekker eten én actief zijn tijdens Kerst bij Polysport 03-12-2012
Het was eerder dit jaar nieuw initiatief van Patrick Peters van activiteitenpark Polysport in Dieren. En een succes. Vandaar dat het ‘Open Polysport Familiebuffet’ weer georganiseerd wordt, dit keer tijdens de Kerstdagen. Op beide Kerstdagen kan het hele gezin zich op het activiteitenpark vermaken met activiteiten en genieten van heerlijke buffetten.
Lees verder »
Vogels voeren in de winter leuk én nodig 03-12-2012
Ook deze winter wordt het weer een drukte van jewelste in onze tuinen en parken. Hoewel het nog niet extreem koud is, zijn er voor de tijd van het jaar al enorm veel vogels in onze tuinen. Die gaan een zware tijd tegemoet, omdat er amper beukennootjes zijn. Wie de vogels de winter door wil helpen, kan bij het Tuincentrum Laag-Soeren echter terecht voor de spullen die daarbij helpen.
Lees verder »
Grand Café de Korenmolen biedt sfeervolle Kerstdiners 03-12-2012
Grand Café de Korenmolen in Eerbeek is beide Kerstdagen geopend en biedt de bezoekers een verzorgd Kerstdiner aan. Voorgaande jaren was het restaurant tijdens de kerstdagen gesloten, maar vele vaste gasten vroegen het restaurant toch open te gaan.
Lees verder »
Heerlijke oliebollen in nieuwe kraam in Doesburg 03-12-2012
Een spiksplinternieuwe verkoopwagen hebben ze, Anneke en Chris, die alweer een aantal jaren de laatste weken van het jaar in Doesburg present zijn om oliebollen te bakken. Dagelijks (dinsdag t/m zaterdag) tussen 10.00 en 18.00 uur is hun wagen op de voormarkt geopend voor het bereiden en verkopen van oliebollen, appelflappen en andere smakelijke oudejaars-specialiteiten.
Lees verder »

Week 48

Besparen op uw zorgpremie als lid van Lomar Sportvilla 27-11-2012
Profiteer van de samenwerking tussen Menzis - Lomar Sportvilla en Fysioplein 9. Bent u verzekerd bij Menzis dan profiteert u van de volgende voordelen als lid van Lomar Sportvilla. 10% Korting bij inschrijving op uw jaarlidmaatschap, 5% korting op uw basisverzekering, 7% korting op uw aanvullende en tandartsverzekering, 3 keer per jaar gratis Dieetadvisering en Sport Medisch Advies. Stapt u voor 31-12-2012 over naar zorgverzekeraar Menzis, dan ontvangt u bovendien medio maart 2013 € 60,- op uw rekening.
Lees verder »
Telecombinatie: vernieuwde winkel met vertrouwde service 27-11-2012
open maand heeft Telecombinatie haar winkel aan De Overtuin 1 te Velp aangepast naar haar nieuwe huisstijl. Hierdoor zijn de meer dan honderd Telecombinatiewinkels voortaan duidelijk herkenbaar in het straatbeeld.
Lees verder »
Noortje’s Aziatische producten / Koffie en Thee 26-11-2012
Laura van de Anker – Hermans was na 21 jaar als technisch adviseur gewerkt te hebben, toe aan iets nieuws en opende op 8 oktober de deuren van haar nieuwe winkel in Doesburg; Noortje’s Aziatische producten / Koffie en Thee aan de Meipoortstraat 8.
Lees verder »
Plus in Eerbeek introduceert Milieuvriendelijke BagBox 26-11-2012
Supermarkt PLUS Van Tetering introduceert de BagBox, voor de bescherming van het milieu, kwaliteit en het gebruiksgemak. De BagBoxen en tassen zijn gemaakt van 100% ecologisch papier en karton en zijn oersterk, want ze kunnen zonder problemen 20 kg dragen! Het papier is waterafstotend en de BagBox en tas zijn dus voor langdurig gebruik.
Lees verder »
Frans Nienhuis neemt afscheid van Bloembinderij Roosmarij 26-11-2012
Na 27 jaar werkzaam geweest te zijn bij Bloembinderij Roosmarij in Dieren, waarvan 13 jaar als eigenaar, neemt Frans Nienhuis op 30 november afscheid van de zaak. Aanleiding is een hartinfarct, waardoor hij eind mei, tijdens zijn werk, werd getroffen.
Lees verder »

Week 47

Cultuurtempeltje aan de Gasthuisstraat 23-11-2012
Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Stein Tweedehands Boeken & Antiquariaat in Doesburg niet alleen het beste adres voor boekenliefhebbers. Ook kunst en cultuur vinden een plekje in het Rijksmonument aan de Gasthuisstraat.
Lees verder »
Zwarte Pieten actief bij Etos Doesburg 22-11-2012
Kinderen kunnen zich zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur laten schminken bij de Etos in Doesburg. Een team van Zwarte Pieten komt speciaal naar de Etos om kinderen uit Doesburg, Drempt en omliggende plaatsen mooi te schminken.
Lees verder »
Bouwmanveilingen.com verkoopt panden en schrootschaar Schrijver 22-11-2012
Middels openbare inschrijving verkoopt bouwmanveilingen.com in Brummen, in opdracht van Curator mr. A. A. Dooijeweerd, twee panden aan de Hermesweg 21 en de Litauenstraat 2 en de Leimbach schrootschaar te Zutphen. De verkoop is 15 november van start gegaan.
Lees verder »
Only for Men opent unieke superstore in Doesburg 19-11-2012
Herenmodeketen Only for Men heeft de afgelopen jaren als één van de weinige Nederlandse herenmodeketens een constante groei doorgemaakt. De tiende Only for Men vestiging, die in februari in Doesburg wordt geopend, is echter veel meer dan alleen een tiende winkel, het is een superstore waarin de retailvisie van ondernemersfamilie Feenstra in de volle breedte tot uiting zal worden gebracht.
Lees verder »
Sjopjes, crisis of juist nieuwe kansen? 19-11-2012
Een eigen bedrijf zonder aan een langlopend huurcontract vast te zitten? Sjopjes in Eerbeek is een shop-in-shop concept dat winkelruimte te huur biedt vanaf vijftien vierkante meter voor een all-in prijs van 21 euro per vierkante meter. Dus bij regulier gebruik geen extra lasten als gas, water en elektra.
Lees verder »
Nieuwe lesauto’s Autorijschool Reugebrink 19-11-2012
Sinds kort rijdt Autorijschool Reugebrink met twee nieuwe lesauto’s. Ze hebben wederom gekozen voor VW Golf. De auto’s zijn geleverd door Auto Van Oort uit Dieren.
Lees verder »

Week 46

Tijdelijke uitbreiding Jansen & de Feijter 15-11-2012
Mede om de leegstand wat tegen te gaan, heeft boekhandel Jansen & de Feijter in Velp tot en met Kerstmis het leegstaande winkelpand aan de Emmastraat 4 in gebruik genomen. Tot Kerst biedt Jansen & de Feijter hier een royale sortering kalenders, kerstkaarten en kerstartikelen, papeterie, kerst- en sinterklaasboeken en nog veel meer.
Lees verder »
Gratis Ford Winterinspectie bij Ford dealer Auto Jurrius 12-11-2012
Ford dealer Auto Jurrius houdt zaterdag 17 november de jaarlijkse Ford Winterinspectiedag, een gratis serviceverlening, zodat Ford-rijders veilig op weg kunnen in de wintermaanden. Tijdens deze dag kunnen klanten hun auto gratis laten controleren op alle belangrijke onderdelen, die tijdens de winter extra worden belast.
Lees verder »
Besparen op zorgpremie als lid van Jagyba Sport & Health 12-11-2012
Profiteer van de samenwerking tussen Menzis en Jagyba Sport & Health. Bent u verzekerd bij Menzis, dan profiteert u van de volgende voordelen als lid van Jagyba Sport & Health: 10% Korting op uw maandelijkse jaar-lidmaatschapskosten, 50% korting op het starterspakket, 5% korting op uw basisverzekering, 7% korting op uw aanvullende en tandartsverzekering, 3 keer per jaar gratis Dieetadvisering en Sport Medisch Advies. Stapt u per 1 januari 2013 over naar zorgverzekeraar Menzis, dan ontvangt u € 60,- retour op uw rekening.
Lees verder »
Ondernemers Eerbeek houden met nieuwsbrief klanten op de hoogte 12-11-2012
Een dorp met een gezellig winkelgebied, horeca en groot aanbod van diverse ondernemingen. Zo omschrijft de nieuwsbrief van de OVE (Ondernemers Vereniging Eerbeek) het eigen dorp. De nieuwsbrief is een nieuw initiatief. In de nieuwsbrief vinden belangstellenden informatie over de ondernemers die Eerbeek een warm hart toedragen. De bij de vereniging aangesloten ondernemers zorgen met hun lidmaatschap dat in Eerbeek diverse evenementen mogelijk zijn.
Lees verder »

Week 45

Klanten Rheden Optiek voor service en garantie naar Focus Velp 09-11-2012
Nu Rheden Optiek haar deuren heeft gesloten, neemt Focus Optiek in Velp de werkzaamheden van de Rhedense opticien over. Alle service en garanties worden vanaf nu aangeboden in Velp.
Lees verder »
Waardering voor Spaarweek Rabobank 05-11-2012
Zo’n 1.600 kinderen en jongeren hebben in de herfstvakantie op uitnodiging van Rabobank Graafschap-Noord genoten van de theatervoorstellingen Dikkie Dik, de Koning van Katoren en de films Nono het Zigzag Kind en Mees Kees. De voorstellingen werden gegeven in de schouwburgen in Zutphen en Lochem en de bioscoop Cinemajestic in Zutphen. De kinderen waardeerden de voorstellingen gemiddeld met een ruime 8.
Lees verder »
First Lady’s in het nieuw 05-11-2012
De twee winnaressen van de jubileumactie van First Lady Rheden en Eerbeek hebben woensdag 31 oktober een fantastische verwendag gehad. De prijs ter ere van het 80 jarig jubileum van de vestiging in Rheden was First lady for day.
Lees verder »
Combi Plant zet winkelcentrum Velperbroek in bloei 05-11-2012
Op het vernieuwde winkelcentrum Velperbroek in Velp, is sinds enkele weken Bloembinderij Combi Plant BV gevestigd. Dat is een bloembinderij-keten met 15 vestigingen in Gelderland. Al ruim 35 jaar Combi Plant eraan om hun klanten betaalbare topkwaliteit bloemen en planten aan te bieden.
Lees verder »
Feest bij vijfjarig bestaan Sportcenter Bodycontrol 05-11-2012
Sportcenter Bodycontrol in Doesburg bestaat vijf jaar. Dit betekent vijf jaar lang gezond en verantwoord sporten, bijna 365 dagen per jaar. Dit wordt zondag 11 november gevierd met een open dag.
Lees verder »

Week 44

Zilveren pompoen pronkt in etalage Mensink Mode 02-11-2012
Heel Eerbeek stond vorige week in het teken van Halloween. Ook ondernemers deden hun best om van Eerbeek een echt spookdorp te maken. De OVE zette speciaal voor hen een etalagewedstrijd op. Mensink Mode won de wedstrijd en kreeg tijdens de Halloween Party de Zilveren Pompoen uitgereikt.
Lees verder »
Petite Fleur zet de bloemen buiten 29-10-2012
Bloembinderij Petite Fleur, gevestigd in de Versgaard aan de Hoofdstraat in Velp, wordt sinds 1 januari van dit jaar gerund door Alisa en Ernis Begovic. Zij namen het stokje over van Netty en Willem Bekkers, die na veertig jaar de bloemetjes buiten gezet te hebben, nu lekker genieten van hun pensioen. De nieuwe eigenaren zijn op dezelfde voet verder gegaan.
Lees verder »
Zaterdag ook bij Auto Hillen Nationale Opel Testdag 29-10-2012
Alle Opel-dealers staan op zaterdag in het teken van de Nationale Opel Testdag. Op deze Opel-feestdag kunnen alle Opel-rijders in Nederland hun auto langsbrengen voor een gratis 18-puntentest en profiteren van diverse aanbiedingen op onderdelen en accessoires. In onze regio verzorgt Auto Hillen in Zutphen de testen.
Lees verder »
Schadebedrag goed geraden bij Vos & Partners 29-10-2012
Tijdens de open dag bij autoschadebedrijf Vos & Partners in Brummen, konden bezoekers raden naar het schadebedrag van een auto. De betreffende BMW zat overigens flink in elkaar. De exacte schade was namelijk door een expert geschat op € 11.952,34 en dat bedrag werd bijna goed geraden door Luuk de Ruyter uit Eerbeek.
Lees verder »

Week 43

Wilddag bij De Heideroos 26-10-2012
Restaurant de Heideroos houdt zondag 25 november voor de tweede keer een wilddag. Het Eerbeekse restaurant presenteert dan een uitgebreid wildbuffet met aansluitend dessertbuffet voor 48,50 euro per persoon.
Lees verder »
Werkzaamheden Keienberg van start 26-10-2012
Na de vijver is nu het volgende deel van Landgoed Beekhuizen aan de beurt voor renovatie. Binnenkort wordt de Keienberg, één van de karakteristieke plekken op het landgoed, opgeknapt.
Lees verder »
Streekproductenmarkt en Preuverije in Toldijk 25-10-2012
De Vereniging Streekproducten Achterhoek houdt zaterdag weer een gezellige streekproductenmarkt bij boerderijwinkel De Kruisbrink van de familie Garritsen aan de Kruisbrinkseweg in Toldijk.
Lees verder »
Ambachtelijke vis uit de Velpse Versgaard 22-10-2012
Volendammer vishandel De Vakman in Velp, gevestigd in de Versgaard aan de Hoofdstraat in Velp, is niet zomaar een viswinkel, maar onderscheidt zich in kwaliteit (verser dan vers) en in het brede assortiment. Eigenaar Kees Veerman opende met trots een jaar geleden zijn tweede filiaal; hij nam de zaak over van Vis van Verkuijl.
Lees verder »
VIP-Night winkels Velp 22-10-2012
In een groot aantal winkels in het centrum van Velp, wordt vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur weer een zogenaamde VIP-Night gehouden. De deelnemende zaken willen die avond hun relaties extra aandacht geven onder het genot van een hapje en een drankje.
Lees verder »
Tuinadviesdag bij Tuingeluk-Coach 22-10-2012
Op zaterdag 27 oktober houdt hoveniersbedrijf gebr. Rijneveld weer een Tuinadviesdag. OP deze dag bestaat van 10.00 tot 16.00 uur de mogelijkheid om allerlei tuinvragen te stellen en op afspraak gebruik te maken van de gratis schetsservice. Elke bezoeker ontvangt tevens het boekje ‘Tuingeluk’.
Lees verder »
Opendag Avegoor in het teken van mode 22-10-2012
Zondagmiddag wordt de eerste modekamer onthuld op Langoed Avegoor. De Arnhemse mode-ontwerper Irving Vorster heeft het interieur van één van de hotelkamers een modische invulling gegeven. De modekamer is een onderdeel van het ‘kamer zoekt kunstenaar-project’ op Landgoed Avegoor in Ellecom.
Lees verder »

Week 42

Restaurant Zilven nieuwe uitdaging voor eigenaars Nieuwe Ruysch 19-10-2012
Hans Keislair en Marion Schroven, eigenaars van Eetcafé de Nieuwe Ruysch in Loenen, zijn een nieuwe uitdaging aangegaan. Sinds 1 oktober zijn zij de nieuwe uitbaters van Restaurant Zilven eten & drinken. Voortaan is het in Loenen mogelijk later op de avond een hapje te eten of een borreltje te drinken aan de bar. “Na werk of vergadering kunt u bij ons ’s avonds laat nog lekker een sateetje of tapas eten”, aldus de ondernemers.
Lees verder »
Cellomuziek tijdens VIP-night Theo Jansen Schoenen 18-10-2012
Onlangs werd bij Theo Jansen Schoenen aan de Hoofdstraat in Velp een VIP-night gehouden. Niet alleen konden klanten in een bijzondere ambiance genieten van de meest actuele schoenmode, ook was er muziek van Tara Kumar. De celliste is oud-medewerkester van de winkel.
Lees verder »
Informatieavond Rabobank voor startende ondernemers 17-10-2012
Een eigen bedrijf beginnen is een droom voor veel mensen. En ieder jaar maakt een deel van hen deze droom waar. Rabobank Graafschap-Noord organiseert het StartersEvent 2012: ‘Hoe word ik succesvol starter?’ op maandag 29 oktober in Theater- en congrescentrum De Hanzehof in Zutphen. Een informatief programma met praktische handvatten voor (toekomstige) starters in alle branches. Deelname is kosteloos.
Lees verder »
Coop Velp komt met kanjer van openingsactie: gratis boodschappen sparen 16-10-2012
Nóg meer voordeel voor klanten van Coop Velp. In het kader van de recente opening heeft de supermarkt een nieuwe, aantrekkelijke spaaractie: spaar nú voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van ruim 30 euro. De spaaractie loopt tot en met 18 november.
Lees verder »
C1000 John Westerik bedankt Beekbergen en omgeving 15-10-2012
Inmiddels prijkt het logo van C1000 John Westerik alweer een jaar op de gevel van de supermarkt aan de Dorpstraat 23 in Beekbergen. Volgens de ondernemer in meerdere opzichten een mijlpaal om even bij stil te staan.
Lees verder »

Week 41

Nieuwbouw in Leuvenheim 12-10-2012
Dinsdag 23 oktober 2012 wordt gestart met de verkoop van zeventien nieuwbouwhuizen in Leuvenheim. Acht halfvrijstaande woningen en negen rijwoningen in het starterssegment worden op de markt gebracht. “Duurzaamheid en kwalitatief hoogwaardig” waren kernwoorden die tijdens de ontwikkeling van de huizen centraal stonden.
Lees verder »
Feestelijke heropening Shoeby 12-10-2012
Dieren is een vernieuwde modewinkel rijker, de Shoebywinkel heeft een complete restyling ondergaan. De Shoeby van Mirelle van Zeeventer aan de Diderna 6 te Dieren met veel merken en fashion, is nu anders ingedeeld, wat shoppen nog leuker en gemakkelijker maakt!
Lees verder »
Yarden vertoont Cherry Blossoms – Hamani 09-10-2012
Yarden Vereniging Gelderland vertoont de met een publieksprijs bekroonde film Cherry Blossoms, het verhaal van de echtgenoten Trudi en Rudi. Trudi komt te weten dat Rudi aan een ongeneeslijke ziekte lijdt. Ze heeft niet de moed hem dit te vertellen.
Lees verder »
FOOD Battle Brummen: ‘eten gooi je niet weg’ 09-10-2012
Vanaf zaterdag vindt in Brummen in samenwerking met Jumbo Brummen de actie Eten gooi je niet weg plaats. Dit gebeurt in de vorm van een FOOD Battle, waar klanten op verschillende manieren aan kunnen meedoen. Met de actie, die tot doel heeft om minder voedsel te verspillen, kunnen deelnemers onder meer een gevulde boodschappentas verdienen.
Lees verder »
EcoLeer is de renovatiespecialist van lederen meubelen 09-10-2012
Uw lederen meubelen zijn pas versleten als EcoLeer er ook niets meer aan kan renoveren. Als enige in deze regio heeft EcoLeer al naam en faam opgebouwd vanwege zijn geleverde kwaliteit. Renoveren, repareren, spuiten in de exacte kleur of in een geheel nieuwe. Uw dure bankstel en fauteuils gaan jaren langer mee.
Lees verder »
IJsselstate tandartsen in Dieren verzorgt complete mondzorg 08-10-2012
Vijf jaar geleden startten Niels en Celina Bekker een nieuwe tandartsenpraktijk in Dieren. Onder de naam IJsselstate openden zij aan de Noorder Parallelweg 65 – in het fraai gerestaureerde voormalige wijkgebouw nabij het NS-station - een moderne tandartspraktijk met vijf ruime behandelkamers, waar inmiddels naast tandartsen Niels Bekker en Celina Bekker-Klappers een team van professionals voor patiënten klaar staat.
Lees verder »
Opening Gasterij de Bult 08-10-2012
De deuren van Gasterij de Bult in Drempt, voorheen Allez4Kids, zijn afgelopen weekend na lange tijd weer geopend. De nieuwe uitbaters Paul en Gabriëlla zijn met veel energie en een frisse blik in dit bedrijf gestapt. De officiële opening vindt plaats op 21 oktober.
Lees verder »
Verwarmingsweekend bij Smeijer in Dieren 08-10-2012
De herfst heeft zich aangekondigd, de winter is in aantocht, de verwarming in huis moet ’s avonds alweer aan. In dat kader houdt het Dierense installatiebedrijf Smeijer, gevestigd aan de Rinaldostraat 1 in Dieren, op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober een verwarmings-weekend.
Lees verder »

Week 40

Wijnhandel Westerveld in Velp houdt ermee op 04-10-2012
De Velpse wijnhandel Westerveld sluit per 5 oktober definitief haar deuren. Sauter Wijnen Velp zet een deel van de wijnactiviteiten van Westerveld voort. Het vaste klantenbestand is in overleg met Westerveld ook overgedragen aan Sauter Wijnen.
Lees verder »
Open Dag Diergezondheidscentrum ’t Wijdseland 03-10-2012
Op zaterdag 6 oktober wordt voor de eerste keer een Landelijke Open Dag Dierenartsen georganiseerd met als thema ‘Dierenarts in 3D: deskundig, dienstverlenend en duurzaam’. Verspreid over het land doen dierenartsenpraktijken hun deuren open om te laten zien hoe de dierenartsen in Nederland zorgen voor mens en (huis)dier. De praktijken bieden een kijkje achter de schermen van veterinair Nederland.
Lees verder »
Thema-avond over alimentatie bij Bosveld Scheidingsbemiddeling 02-10-2012
Johan Bosveld van Bosveld Scheidingsbemiddeling is al zeven jaar een specialist op het gebied van alimentatie-rekenen. Over alimentatie bestaat nog steeds heel veel onduidelijkheid volgens Johan. Op 9 oktober om 20.00 uur wordt een thema-avond gehouden over dat onderwerp.
Lees verder »
De Worstepinne uit Doesburg heeft de lekkerste soep 01-10-2012
In Utrecht vonden tijdens de Slavakto de Internationale ambachtelijke vakwedstrijden plaats. Henk en Dinie Jansen en de medewerkers van Keurslagerij De Worstepinne in Doesburg hebben in deze wedstrijd een bijzondere prestatie neergezet. Met hun ambachtelijke Doesburgse Mosterdsoep zijn ze bekroond tot rubrieks-kampioen, waarmee is aangetoond dat zij de lekkerste soep van Nederland verkopen!
Lees verder »
Beauty e-xperience bij Etos Doesburg 01-10-2012
De E-xperience tour van Etos vindt zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 16.00 uur plaats in Doesburg. De hele dag kun je je laten inspireren en adviseren over de nieuwste trends, zoals ‘petrol’. Er is zaterdag 6 oktober een visagiste aanwezig die bezoekers gratis voorziet van een mooie ‘petrollook’ of advies geeft over welke kleuren jouw oogopslag oogverblindend maken. De visagiste zal gebruik maken van de Etos eigen merk producten.
Lees verder »

Week 39

Proeven en kunst kijken bij ‘Art en Wine’ 27-09-2012
Gezellig druk was het zondagmiddag op het voorplein bij kasteel Ter Horst in Loenen. Mieke Diekmann van het Arthuus en André Vriezekolk van Wijnkoperij Vriezekolk nodigden weer veel liefhebbers van kunst en wijn uit voor de jaarlijkse proeverij ‘Art en Wine’. Dit jaar voor de vijfde keer.
Lees verder »
Informatieavond over Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) 27-09-2012
Veel mensen in Nederland lijden aan darmklachten, waarvan de prikkelbare darm - ook wel genoemd spastische darm - het vaakst voorkomt. Het zogeheten prikkelbare darm syndroom (PDS) is een erg vervelende klacht. De buikklachten kunnen het moeilijk maken om lekker te eten, te sporten, te reizen of sociale contacten te onderhouden.
Lees verder »
75 Jaar klantvriendelijkheid in de supermarkt 25-09-2012
"Ja, ik vind het best jammer dat ik vertrek, maar nu naar 10 jaar is het ook een mooi moment, ik heb m'n studie voltooid en ga nu aan het werk met een vaste baan in de sector waar ik altijd voor geleerd heb. De combinatie met parttime werk in de winkel van familie Heine was aangenaam, ik heb er veel geleerd en dat ging mooi samen met mijn studie."
Lees verder »
VIP-avond bij Multimate Braamburg op 28 september 25-09-2012
Multimate Braamburg in Doesburg legt haar vaste klanten op 28 september in de watten: Multipashouders kunnen van 19.00 tot 22.00 uur genieten van een hapje en een drankje, exclusieve aanbiedingen en profiteren die avond alvast van 21 % belastingvoordeel! Daarnaast krijgen pashouders een leuke attentie. Met de oktober woonmaand voor de deur, is dat dus een niet te missen avond! Bovendien: een VIP worden is niet zo moeilijk…
Lees verder »
Zutphen als goudkust 25-09-2012
Door de forse prijsstijging van edelmetalen, kunnen oude, ongebruikte sieraden nu nog heel wat geld opbrengen. Dat is sinds kort mogelijk bij 'Goudinkoop Zutphen' aan de Korte Beukerstraat 21. “Na taxatie en geijkte weging volgt meteen contante betaling”, belooft de heer Azis, exploitant van de winkel. Hij is voor meer info bereikbaar op het nummer: 0575-471757.
Lees verder »
El Sueno gaat verder in Bemmel 24-09-2012
Na 29 jaar heeft de eigenaar van El Sueno in Velp, wegens gezondheidsredenen, besloten het filiaal te sluiten. Sinds drie is er ook een vestiging in Bemmel, waarmee de eigenaar wel door kan gaan. Hij hoopt dan ook een ieder van harte welkom te heten in Bemmel, aan de Dorpsstraat 29 / e.
Lees verder »

Week 38

Doe mee met Fiets-Fit bij Xycleservice 21-09-2012
Op zondag 7 oktober start het Fiets-Fit kennismakingsprogramma voor de beginnende fietser bij Xycleservice in Doesburg. In zes weken tijd leren de deelnemers basisvaardigheden en technieken van het mountainbiken.
Lees verder »
Dag van de aardappel in Toldijk 21-09-2012
TOLDIJK – Boerderij voor streekproducten, aardappelen, fruit en groente ‘De Kruisbrink’ staat in de Week van de Smaak een dag in het teken van de aardappel. Op zondag 30 september opent de familie Garritsen hun bedrijf aan de Kruisbrinkseweg 7 in Toldijk om kennis te komen maken met de 13 aardappelrassen die zij verbouwen.
Lees verder »
Open dag Uitvaartverzorging De Wit Zevenaar 20-09-2012
Bij leven en welzijn al bewust kiezen voor een eigen persoonlijke uitvaart of ge-woon eens kijken naar alle mogelijkheden. In deze tijd is dat niet zo vreemd meer. Uitvaartverzor-ging De Wit biedt belangstellenden zondag 30 september van 11.00 tot 15.00 uur de unieke kans de uitgebreide toonzaal aan de Nijverheidsstraat 4 in Zevenaar te bezichtigen.
Lees verder »
En!Fair bij Kieveen Exclusief 19-09-2012
Kieveen Exclusief houdt 28, 29 en 30 september een gezellige nazomer fair. Op deze fair staan verschillende standhouders van modeaccessoires tot woonaccessoires, buitenleven, steigerhout tot een megagrote snoepkar voor de kids.
Lees verder »
Geen prijsverhoging bij Pro-Da 19-09-2012
Pro-Da, de specialist op het gebied van totale mondzorg, heeft contracten met diverse zorgverzekeraars en daarom houden zij ook in 2012 en 2013 de kosten van mondzorg beheersbaar. De prijzen blijven gelijk aan de tarieven van de zorgverzekeraar.
Lees verder »
Open Dagen bij Voskamp Textiel 19-09-2012
Op donderdag 27 september van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag 28 september van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag 29 september van 09.00 tot 16.00 uur houdt Voskamp Textiel ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum open dagen met onder andere een breimodellen show in de winkel aan de Rijksstraatweg 148 in Voorst.
Lees verder »
Art&Wine bij Kasteel ter Horst 18-09-2012
Zoals elk jaar, organiseren Galerie ’t Arthuus en Wijnkoperij Vriezekolk – dit keer op zondag 23 september - weer een gezellige Art & Wine bij Kasteel ter Horst in Loenen. De verrassende kunstmarkt met uiteenlopende kunstvormen van hedendaagse moderne kunstenaars wordt verrijkt met een heerlijke wijnproeverij van verschillende wijnhuizen.
Lees verder »
‘Eenpitters’ presenteren zich op Feel Good Fair 18-09-2012
De eerste editie van de Feel Good Fair, in 2008 gehouden bij de Korenmolen in Eerbeek, was een groot succes. Tijdens de fair presenteerden een groot aantal ‘eenpitters’ zichzelf aan een publiek dat toen bijna duizend mensen groot was. “Eenpitters zijn doorgaans kleine bedrijfjes, zzp’ers, die dikwijls van huis uit werken. Door een gezamenlijke beurs te houden, kunnen ze zichzelf presenteren”.
Lees verder »
Loet All Wear viert jubileum met korting 17-09-2012
Loet All Wear in Doesburg bestaat alweer twintig jaar. Dat wordt gevierd met fikse kortingen en een gezellige actiedag op 20 september. De winkel is dan geopend van 10.00 tot 2.00 uur.
Lees verder »
Sfeer en veiligheid thema Najaarsevent Altradi Comfort 17-09-2012
Altradi Comfort binnen & buiten levert een ruim assortiment kwaliteitsproducten voor in en om uw woning. Op 21, 22 en 23 september houden zed in hun showroom aan de Wilhelminastraat 116a in Didam een najaarsevent, waarbij de nadruk zal liggen op producten die in de koudere maanden sfeer, geborgenheid en veiligheid bieden. Ze doen dat in samenwerking met Schoonwater de Steeg.
Lees verder »

Week 37

Succesvolle VIP avond Parfumerie Roma 14-09-2012
Woensdagavond stond Parfumerie Roma in Velp in het teken van een VIP-avond, speciaal voor genodigden. Deze speciale koopavond werd gehouden om nog eens te vieren dat Parfumerie Roma, Pour Vous Parfumerie van het jaar 2012 is geworden!
Lees verder »
Tachtigjarige First Lady trakteert 12-09-2012
Opa en oma Boerman startten maar liefst tachtig jaar geleden een modezaak in Rheden. Een winkel in manufacturen heette dat toen nog. Twee generaties verder zijn Lidy en Gerard Jansen eigenaars van de zaak, die nu in de wijde omtrek bekend is als First Lady.
Lees verder »
FirstLady Damesmode en Hairstyling Signature op TV 12-09-2012
Donderdag 13 september vinden bij FirstLady damesmode en Hairstyling Signature, beide in Rheden, opnames plaats van het nieuwe programma van SBS6: Lekker, Leuk, Leven. De opnames vinden donderdag plaats tussen 14.00 en 17.00 uur en iedereen kan daarbij zijn
Lees verder »
Vitaliteitscoaching bij Puur Leven 11-09-2012
De vakantie is voorbij en we nemen ons weer bepaalde dingen voor. We gaan afvallen, grenzen stellen op ons werk zodat de stress hanteerbaarder wordt of we willen gezonder gaan leven (meer bewegen, gezonder eten). Maar na een paar weken merk je vaak dat deze goede voornemens weer naar de achtergrond verdwijnen.
Lees verder »
Zonnige show wintercollectie 11-09-2012
Zaterdagmiddag werd er in Doesburg in de Meipoortstraat een modeshow gehouden met de nieuwe kledingcollectie voor de winter. De dames en heer hadden het niet makkelijk, op een warme zomerse dag winterse kleding en tassen showen.
Lees verder »
Beauty di Mare, huidverbetering en gewichtsbeheersing 11-09-2012
Nikki Vanmaris heeft op 1 augustus haar wens in vervulling zien gaan met de opening van haar eigen schoonheidssalon en gewichtsbeheersingspraktijk ‘Beauty di Mare’, aan de Morgenster 12 in Brummen.
Lees verder »
Oranjerie Dieren viert eerste verjaardag 10-09-2012
De Oranjerie in Dieren bestaat op 15 september één jaar. Dit wordt gevierd in samenwerking met de Stichting Vrienden van de Oranjerie. Tussen 12.00 en 21.00 uur zijn de deuren van het petit café geopend en klinkt er live muziek. De toegang is gratis.
Lees verder »
Blend & Trend geopend in Eerbeek 10-09-2012
Zaterdag was de feestelijke opening van kapsalon Blend & Trend in Eerbeek. Deze nieuwe kapsalon is ontstaan vanuit 27 jaar ervaring in het kappersvak en de ambitie om iets nieuws aan de inwoners van Eerbeek te kunnen aanbieden.
Lees verder »

Week 36

Rabobank organiseert informatieavond Wijnbergen 04-09-2012
Op maandag 1 oktober houdt Rabobank Graafschap-Midden, samen met de projectontwikkelaars Roosdom Tijhuis en Van Wanrooij, een informatieavond voor mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een nieuwbouwwoning of vrije kavel in plan Wijnbergen in Doetinchem. Verder zijn ook de gemeente en deelnemende makelaars aanwezig om geïnteresseerden te informeren en hun vragen te beantwoorden.
Lees verder »
Curvez, moderne kleding voor een maatje meer 03-09-2012
Iedereen die de afgelopen tijd al een nieuwsgierig blik naar binnen heeft geworpen bij de winkel op het pleintje bij Theothorne, waar zo hard werd gewerkt, kan vanaf deze week gewoon binnenlopen om het resultaat van al deze noeste arbeid te bekijken. Linda Timmermans opent haar kledingwinkel Curvez, waar ze mode gaat verkopen in maten 42 tot en met 56. “Er is weinig moderne kleding verkrijgbaar voor vrouwe
Lees verder »
Sportcentrum Fit & Fun lanceert nieuwe workout Grit Strength 03-09-2012
Sportcentrum Fit & Fun in Eerbeek en Deventer, lanceert een splinternieuw en uniek trainingsprogramma: Grit Strength. De methode is ontwikkeld is door Les Mills en zorgt ervoor dat deelnemers super snel, super fit raken.
Lees verder »

Week 35

Restaurant de Peerdestal maakt van de nood een deugd 31-08-2012
Vanaf deze week gaat een deel van de Zutphensestraatweg in Ellecom op de schop en wordt er nieuw asfalt aangebracht. Dit betekent voor gasten van Restaurant de Peerdestal dat zij hun weg kunnen vervolgen over de ventweg van de Zutphensestraatweg.
Lees verder »
AMI Kappers Dieren viert feest 31-08-2012
Het is op 10 september alweer vijf jaar geleden dat AMI Kappers een vestiging aan de Wilhelminaweg 51 in Dieren opende. En dat mag gevierd worden. Vanwege het eerste lustrum ontvangen alle klanten in de week van 10 t/m 15 september iets lekkers bij de koffie.
Lees verder »
Elshof & Westerhuis opent vestiging in Eerbeek 30-08-2012
Eerbeek heeft vanaf 5 september weer een eigen accountantskantoor. P die dag opent Elshof & Westerhuis Accountants & Belastingadviseurs uit Brummen een vestiging aan de Molenstraat 30, nabij Grand Café De Korenmolen. Op donderdag 13 september houdt Elshof & Westerhuis een openhuis van 17.00 tot 20.00 uur, waar iedereen kan binnenlopen en kennismaken met de medewerkers en directieleden.
Lees verder »
Sanco Coiffure breidt uit als team en met behandelingen 27-08-2012
Alweer ruim een half jaar geleden opende Sanco Coiffure haar deuren aan de Hoofdstraat 106 in Velp. Wellicht kennen klanten deze kapsalon nog onder de naam Dierking Coiffure, maar sinds januari is Sandra Pelgrim de nieuwe eigenaresse.
Lees verder »

Week 34

Vul de vakantiegarderobe aan bij SKKB 23-08-2012
Het komt regelmatig voor dat het weer op vakantie anders uitpakt dan verwacht. Dat je de lange broeken hebt ingepakt, maar dat het toch stralend mooi weer wordt. Of juist andersom, je verwacht lekker in een t-shirtje te kunnen lopen, maar het blijft helaas bitter koud. Dan is het handig om voor de kinderen goedkoop wat nieuwe kledingstukjes aan te kunnen schaffen.
Lees verder »

Week 33

Coop gaat over op plofkipvrij assortiment 16-08-2012
Vanaf halverwege september dit jaar is het kipassortiment van Coop voor liefst 90% plofkipvrij. De coöperatieve supermarktketen neemt hierin het voortouw voor verdere verduurzaming van het vleesassortiment. Bovendien neemt de organisatie hiermee een voorsprong op een besluit dat Nederlandse supermarkten in 2020 plofkipvrij moeten zijn.
Lees verder »
Dansen? Neem proeflessen bij Salsamar 13-08-2012
‘So you think you can Dance?’ Natuurlijk kun je dansen en wie het niet kan die wordt het wel geleerd! Beginnend en gevorderde dansers zijn daarbij in goede handen bij Marius van Baren, een dansfanaat eerste klas. Binnenkort start de dansschool van Marius (Salsamar) met proeflessen Salsa in Eerbeek.
Lees verder »

Week 32

Cursussen Yoga en Tai Chi Tao 10-08-2012
Kombijjezelf.nl geeft cursussen Yoga en Tai Chi Tao in onder andere Drempt, Brummen en Hoog-Keppel. In een yogales beoefent men met plezier, bewust, simpele lichamelijke oefeningen. Yoga is er op gericht om zowel mentaal als lichamelijk tot diepere ontspanning te komen, een balans te ervaren tussen denken en voelen.
Lees verder »

Week 31

Eerlijke koffie bij Plus Van Tetering 30-07-2012
Alle koffie onder het PLUS Huismerk wordt 100 procent Fairtrade. Het gaat hierbij om PLUS filterkoffie, koffiepads en koffiebonen. PLUS is de eerste supermarktketen die deze stap zet. De overgang vindt in augustus plaats. PLUS Van Tetering wil hiermee het aanbod van duurzame producten van het huismerk verruimen.
Lees verder »

Week 29

Eerste koopwoningen Grinthuizen Rheden opgeleverd 19-07-2012
Net voor de bouwvak zijn de eerste negen koopwoningen in nieuwbouwproject Grinthuizen te Rheden opgeleverd door aannemer Ten Brinke Bouw uit Doetinchem. De heer en mevrouw Postma mochten als eerste de sleutels van hun nieuwe woning in ontvangst nemen.
Lees verder »

Week 28

Moderne en klassieke herenkleding bij Ditzel Rheden 11-07-2012
Ditzel Herenmode in Rheden is een gespecialiseerde herenmodezaak in eigentijdse en klassieke kleding. In de maand juli is de zomercollectie extra voordelig verkrijgbaar met een korting van 20 tot 40 procent. Ditzel is een familiebedrijf met naam. De trouwe klantenkring komt graag voor persoonlijk advies.
Lees verder »
Bijeenkomst ‘ZZP’ers samen sterk’ groot succes 09-07-2012
Op woensdagavond 4 juli organiseerde Rabobank Apeldoorn en Omgeving in het Financieel Adviescentrum aan de Eendrachtstraat in Apeldoorn een inspirerende bijeenkomst voor ZZP’ers. De avond stond in het teken van de kracht van samenwerken.
Lees verder »
Nieuw adres voor banden: Bandencentrum Spankeren 09-07-2012
Aan de Edyweg 5b, tegenover Van Silfhout Automaterialen in Spankeren, is sinds kort bandenbedrijf Bandencentrum Spankeren (BCS) gevestigd. Dennis Jansen zwaait er de scepter. Het bedrijf is gespecialiseerd in auto-, aanhanger- en caravanbanden én velgen.
Lees verder »
Pijnappel Loenen laat matrassen recyclen 09-07-2012
Pijnappel Wonen in Loenen heeft het initiatief genomen om de retour genomen oude matrassen te laten recyclen. Wanneer een klant een nieuwe matras koopt kan hij de oude inleveren, deze wordt dan gerecycled.
Lees verder »
Wooninformatiespreekuur voor koopwoningen bij Woonservice IJsselland 09-07-2012
In een tijd waarin vooral starters op de woningmarkt het lastig vinden een weg te vinden in de wereld van huizen kopen, heeft Stichting Woonservice IJsselland alle disciplines bij elkaar gebracht op een informatieavond op donderdag 12 juli 2012.
Lees verder »

Week 27

Compleet nieuwe Coop in Velp: een winkelwalhalla 08-07-2012
Dinsdag 10 juli opent Coop een spiksplinternieuw filiaal in Velp. Het gaat om een Coop in een compleet nieuw jasje, oftewel: “Een van de meest moderne supermarkten die bestaat”, aldus supermarktmanager Udo Tomassen. “Vanzelfsprekend met een uitgebalanceerd assortiment en een frisse hypermoderne lay-out in een moderne nieuwe huisstijl.”
Lees verder »
Adriaan Blom maakt een doorstart in de bloemen 02-07-2012
“Uithuilen en opnieuw beginnen”, zo luidt het devies van Adriaan Blom, de jonge Loenense ondernemer, na het faillissement van zijn bloemenwinkel. De laatste jaren hebben de supermarkten de verkoop van bloemen helemaal naar zich toegetrokken en was er voor de losse bloemen- en plantenverkoop geen toekomst meer.
Lees verder »

Week 26

Actie voor sterke ideeën 27-06-2012
Wie een sterk idee heeft, kan voor de uitvoering daarvan hulp krijgen bij de Rabobank. Het afgelopen weekend maakten dansende blauwe wezens het winkelend publiek in onder meer Doesburg hierop attent.
Lees verder »
Nieuwe directie-voorzitter Rabobank Arnhem en Omstreken 26-06-2012
Op 1 juni is Flip Juch begonnen als nieuwe directievoorzitter bij Rabobank Arnhem en Omstreken. Hiermee volgde hij Henk Danser op, die na 38 jaar Rabobankorganisatie de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.
Lees verder »
Nieuwe gezichten, vertrouwde kwaliteit bij Ristorante Rossetti 26-06-2012
Nieuwe gezichten, maar altijd nog dezelfde goede kwaliteit bij Ristorante Rossetti aan de Emmastraat in Velp. Sinds kort zijn de Italiaanse Gianluigi samen met zijn vriendin Lea, de nieuwe eigenaaren van Ristorante Rossetti.
Lees verder »
Katten op vakantie in Tonden 25-06-2012
Na ruim een jaar voorbereiding is het voor dierenassistente Linda Voskamp uit Tonden eindelijk zover; haar eigen kleinschalige kattenhotel, onder de naam Linda’s Kattenhotel. Eigenaren die op vakantie gaan of tijdelijk afwezig zijn, kunnen hun kat naar het Tondense kattenhotel brengen.
Lees verder »
Spankerens bedrijf GroundLevel scoort landelijke order 25-06-2012
Omdat de van Lanschot Bank dit jaar 275 jaar bestaat, geeft het bedrijf 275 (zit)banken weg. Op 1 juni startte een grote landelijk actie, waarbij elke Nederlander zijn of haar favoriete plek voor een zitbank in de openbare ruimte kan opgeven (www.275bankjes.nl). De levering en plaatsing van de 275 banken zal worden uitgevoerd door GroundLevel straatmeubilair uit Spankeren.
Lees verder »
Bakker Hilvers opent nieuwe winkel in Velp 25-06-2012
Op donderdag 28 juni is het zover; dan opent Bakkerij Hilvers de deuren van een prachtig filiaal in het nieuw gebouwde Winkelcentrum Velperbroek aan de President Kennedylaan in Velp. Om dit samen te vieren profiteren klanten op 28, 29 en 30 juni van diverse kortingen en ontvangen de eerste honderd bezoekers van het filiaal een gratis brood.
Lees verder »

Week 25

Open Dag bij Iris & De Mol 19-06-2012
Uitvaartverzorging Iris & De Mol biedt vanaf deze week een nieuwe faciliteit: een 24-uurskamer. Baukje van Dijk, uitvaartverzorgster en mede-eigenaar van Iris & De Mol legt uit. “De 24-uurskamer is een voorziening die als het ware het gat tussen opbaren thuis en opbaren in onze rouwkamer opvult. Als thuis opbaren niet mogelijk of niet wenselijk is, maar de familie toch graag ‘buiten kantooruren’ bij de overledene wil kunnen zijn, dan kan dat nu.”
Lees verder »
Open dag op Landgoed Avegoor - Hotel of Modern Art 19-06-2012
Op 24 juni houdt Landgoed Avegoor in samenwerking met Muziekvereniging Excelsior uit Ellecom/De Steeg een open dag op het landgoed. Iedereen is tussen 14.00 en 17.00 uur welkom om kennis te maken met beide organisaties. Deze middag zal in het teken staan muziek. Excelsior geeft haar jaarlijks zomerconcert tijdens de open dag.
Lees verder »

Week 24

Betaalpas Rabobank ‘aanzetten’ voor gebruik buiten Europa 11-06-2012
De Rabobank heeft, om schade en ongemak als gevolg van skimmen te voorkomen, de betaalpassen van haar particuliere klanten standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa.
Lees verder »

Week 23

Proef de pure Kantonese keuken bij Just Memories 08-06-2012
Uit eten ‘bij de Chinees’ krijgt een heel andere invulling bij Culinair Kantonees Restaurant Just Memories in Dieren. De traditionele keuken, waar met verse producten iedere avond iets anders op tafel wordt getoverd, weet gasten telkens weer te verrassen.
Lees verder »
Coop en klanten doneren € 31.250 aan War Child 07-06-2012
Wederom is de statiegeldactie van Coop Supermarkten een groot succes geworden. In de 212 supermarkten van Coop Supermarkten , met ondermeer vestigingen in Dieren, Doesburg, Rheden en Velp, gaven klanten begin dit jaar massaal steun aan War Child.
Lees verder »
Eetcafé De Marshoeve biedt vele mogelijkheden 06-06-2012
Henk Seijerlin heeft er zin in. Hij beheert sinds 1 juni het restaurant en cafetaria van camping De Marshoeve in Loenen. De recreatieboerderij gaat voortaan Eetcafé De Marshoeve heeten. Hij heeft te maken met de gasten van de camping, maar het is ook een restaurant, bar en het is ook een ruimte om gezellig een feestje te geven. In een eetcafé is iedereen welkom.
Lees verder »
Mennink proeft de nieuwe haring 04-06-2012
Visspecialist Marius Mennink uit Brummen, heeft maandagochtend in alle vroegte de eerste echte Hollandse Nieuwe gemonsterd. Het gaat om een prachtige partij topkwaliteit van aan boord gekaakte haring van rederij Jaczon-Den Dulk, Wironkotter span uit Scheveningen.
Lees verder »
Eén jaar Jumbo Brummen 04-06-2012
Het was op vrijdag 1 juni precies een jaar geleden dat de Jumbovestiging in Brummen van start ging. Medewerkers van de Brummense supermarkt waren van mening dat dit feit niet ongemerkt voorbij mocht gaan. Reden waarom zij – buiten medeweten van eigenaar Wouter van de Bunt – een klein feestje hadden georganiseerd.
Lees verder »
Nieuw interieur in winkel Te Hennepe Optiek 04-06-2012
Eigenaar Wim te Hennepe is 68 jaar, maar heeft nog enkele zin om te stoppen met zijn optiekwinkel aan de Wilhelminaweg in Dieren. Sterker nog, hij gaf de voorbije maanden zijn winkel een complete facelift: het interieur werd compleet vernieuwd. “Ik ga nog wel even door”, aldus de montere opticien, die al 35 jaar in dat vak aan de slag is in Dieren.
Lees verder »
’t Kromhout in oude glorie hersteld tot sfeervol restaurant 04-06-2012
Een overweldigende belangstelling en louter positieve reacties: de opening van Restaurant – Lounge ’t Kromhout aan het Marktplein in Brummen belooft veel goeds voor de toekomst. Eigenaars Frank van der Heide en John Verburg zijn erg trots op hun nieuwe zaak.
Lees verder »

Week 22

Rabobank zoekt nieuwe mensen voor ledenraad 01-06-2012
In de ledenraad van Rabobank Arnhem en Omstreken zit een vertegenwoordiging van leden uit de werkgebiedsdelen Arnhem, Renkum, Rheden/Rozendaal en Westervoort. De leden worden benoemd voor een periode van 4 jaar. In 2012 treden er negen ledenraadsleden af. Twee hiervan stellen zich verkiesbaar.
Lees verder »
Elke dag Asperges vers van ’t land in Drempt 31-05-2012
Op boerderij ‘de Stokhoven’ in Drempt worden al bijna 20 jaar witte asperges gestoken. Dit betekent voor veel mensen in onze regio dat ze niet meer de verre reis naar het zuiden des land hoeven te maken. Een kenner weet namelijk dat je asperges vers bij de teler moet kopen. Zaterdag houdt De Stokhoven open dag, van 10.00 tot 17.00 uur.
Lees verder »
Aardbeientijd is aangebroken bij AGF Garritsen 30-05-2012
Bij Dick Garritsen van Aardappel-, Groente- en Fruitboerderij De Kruisbrink in Toldijk, komen de aardbeien vanaf deze week weer van de koude grond. “Dat verschil proef je goed,” vertelt de enthousiaste groenten- en fruitteler.
Lees verder »
Nieuwbouwplan Grinthuizen geopend tijdens Dag van de Bouw 30-05-2012
Zaterdag 2 juni is het de Dag van de Bouw. In heel Nederland openen bouwplaatsen hun hekken voor bezoekers. Ook de hekken van woningbouwlocatie Grinthuizen in Rheden zijn deze dag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Lees verder »
Tankstation De Koppel valt in de prijzen 29-05-2012
Tankstation De Koppel in Angerlo heeft de Top service Award 2011 van Total gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste tien Total Tankstations van Nederland. Bij de beoordeling wordt gelet op professionele en vriendelijke ontvangst, kwaliteit van de producten, aantrekkelijke en wisselende acties en schone faciliteiten.
Lees verder »
Elke babykamer anders en uniek bij i4BABY 29-05-2012
Begin mei zag in Loenen 'i4BABY Babykamers met stijl' het levenslicht. I4BABY verkoopt babykamers volgens een heel nieuw, verrassend simpel concept: unieke sets ledikantjes, commodes en kasten, zonder dat ze er als een set uitzien. Bij i4BABY vinden aanstaande ouders combinaties van stijlvolle (brocante) meubeltjes die goed bij elkaar passen.
Lees verder »
Opheffingsuitverkoop Blom Bloemen 29-05-2012
De crisis heeft een nieuw slachtoffer gemaakt. Na ruim 60 jaar sluit de winkel van Blom Bloemen aan het Hameinde in Loenen de deuren. Monica en Adriaan Blom houden momenteel noodgedwongen uitverkoop.
Lees verder »
PostNL en ING Servicepunt opent in Jumbo Brummen 29-05-2012
Op donderdag 31 mei om 8.00 uur opent de vernieuwde PostNL haar deuren in Jumbo Brummen. De vernieuwde balie is geïntegreerd en goed herkenbaar bij de reeds bestaande servicebalie. Tevens wordt er een nieuw ING Servicepunt geopend, deze opening zal op maandag 11 juni om 8.00 uur plaats vinden.
Lees verder »
Gores Men's Wear al 25 jaar modebewust in Doesburg 29-05-2012
Jos en Marijke Gores zijn al een kwart eeuw de trotse eigenaren van Gores Men's Wear in Doesburg. Al 25 jaar zetten beiden zich in om het de klanten naar hun zin te maken aan de Meipoortstraat 13. “Om een klant te adviseren bij de keuze in de kleding is mijn lust en mijn leven, iedereen moet hier de deur tevreden verlaten”, aldus Jos.
Lees verder »
Vis van Verkuijl verder als Vishandel de Vakman 29-05-2012
Vishandel Vis van Verkuijl in Velp gaat verder onder een nieuwe naam. Liefhebbers van een lekker stukje vis kunnen sinds vorige week in terecht bij Vishandel de Vakman, gevestigd in de Versgaard in Velp.
Lees verder »

Week 21

Ton Wolters nieuw gezicht Aal-Storteboom 25-05-2012
Autobedrijf Aal-Storteboom in Dieren heeft een nieuw gezicht. Ton Wolters gaat, naast eigenaar Klaas Storteboom, de verkoop doen. Hij gaat met name de zakelijke klanten bedienen.
Lees verder »
Producten van De Vegetarische Slager bij Coop 24-05-2012
De inkopers van Coop, met vestigingen in Dieren, Doesburg, Rheden en Velp, zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en verrassende producten om het assortiment aan te passen aan de wensen van de klant. Coop wil hierbij voorop lopen als het gaat om vernieuwende producten en trends.
Lees verder »
Bij Coop sparen voor korting Spelerij-Uitvinderij 22-05-2012
Tot en met 29 juli kan iedereen weer sparen voor een korting van maar liefst € 9,50 op de entreeprijs van De Spelerij-Uitvinderij in Dieren. “Vorig jaar kon het alleen in de Coopwinkel in Dieren”, aldus Patrick Verhoef, supermarktmanager van de Coop in Dieren.
Lees verder »
Ondernemersbeurs presenteren zich op Doesburgse beurs 22-05-2012
De tweede editie van de Doesburgse Ondernemersbeurs is nog beter verlopen dan de eerste. In de Gasthuiskerk waren de tafels en kramen bezet met ondernemers uit Doesburg die voor de meeste mensen niet zichtbaar zijn.
Lees verder »
Nieuw in Eerbeek: restaurant Grillmaster 21-05-2012
Burgemeester Niels Joosten van de gemeente Brummen opende vorige week het nieuwe restaurant van Atilla Kaya: Grillmaster Eerbeek. Kaya is ook eigenaar van pizzeria-grill Efes in Eerbeek. “Daar zijn we al vanaf 1992 bezig. Efes blijft overigens ook gewoon open en dan vooral voor afhalen en bezorgen, al blijft het mogelijk ook daar ter plekke te eten”, aldus Kaya.
Lees verder »
Zonneglazen met Crizal Sun UV-blok op sterkte 21-05-2012
Sinds kort hebben de opticiens Hendriks (Eerbeek), Borgonjen (Brummen), Te Hennepe en Verdonk (Dieren) en Hillenaar (Doesburg) een nieuw zonneglas in het assortiment: het Crizal Sun UV zonneglas. Vernieuwend aan deze zonneglazen is dat ze niet alleen UV-stralen aan de voorkant van het glas tegenhouden, maar ook de schadelijke stralen die via de achterkant van de bril reflecteren.
Lees verder »

Week 20

Keetje Knus verhuist naar groter pand in Drempt 18-05-2012
Woonwinkel Keetje Knus, inmiddels een begrip in Brummen, verhuist naar Drempt. De winkel is uit zijn jasje gegroeid en kiest daarom voor een nieuw, groter pand aan de Rijksweg 15.
Lees verder »
Body&Mindfulness in Beekbergen 18-05-2012
Body&Mind Coach & Trainer Krista Somberg van BM Vitaal vestigt zich in de regio Beekbergen. Zij start hier met unieke bewegingsmethode Body&Mindfulness en een coachingspraktijk.
Lees verder »
Bij Coop sparen voor korting Spelerij-Uitvinderij 14-05-2012
Tot en met 29 juli kan iedereen weer sparen voor een korting van maar liefst € 9,50 op de entreeprijs van De Spelerij-Uitvinderij in Dieren. “Vorig jaar kon het alleen in de Coopwinkel in Dieren”, aldus Patrick Verhoef, supermarktmanager van de Coop in Dieren.
Lees verder »
Nu ook batterijen en lampen bij Pete Groot 14-05-2012
Na de sluiting van Spaan Elektra op het Callunaplein in Dieren heeft fotozaak Pete Groot aan Diderna een deel van het assortiment overgenomen. Zo kunnen klanten nu bij Pete Groot terecht voor een nieuw batterijtje in hun horloge, dat direct even wordt ingezet.
Lees verder »

Week 19

Rabobank zoekt ambitieuze startende ondernemers 11-05-2012
Met de verkiezing: ‘The Next Entrepeneur 2012’ is de Rabobank op zoek naar startende ondernemers met passie, ambitie en een neus voor succes. Met deelname aan deze verkiezing is het voor getalenteerde startende ondernemers uit de regio, dé mogelijkheid om landelijk en regionaal meer aandacht te krijgen voor hun product of dienst.
Lees verder »
Nieuwe leenauto’s Van Essen 11-05-2012
Van Essen Eerbeek B.V. heeft twee gloednieuwe leenauto’s toegevoegd aan haar bestaande wagenpark. René Berghuis nam de sleutels in ontvangst van Herman van de Mars van Broekhuis Auto’s. De Opel Agilla’s zullen ingezet worden bij apk’s, kleine en grote beurten, en bij onderhoudreparaties aan auto’s.
Lees verder »
Altradi: voor comfort van begin tot einde 07-05-2012
Toe aan een veranda of buitenzonwering, maar mag het net iets exclusiever dan bij de buurman op de hoek? Aan de rand van Didam ontpopt Altradi Comfort Binnen en Buiten zich tot een zaak waar vrijwel alles mogelijk is. Eigenaar Henri Berentsen: “Wij zijn onderscheidend in service, kwaliteit en kennis. En dat sinds 1985”.
Lees verder »
Zwemdiploma gehaald bij De Cirkel in Rheden 07-05-2012
Onlangs hebben weer ruim 50 kinderen van Sport- en Gezondheidscentrum De Cirkel examen volgens het Zwem-ABC afgelegd. Ook deze keer is iedereen geslaagd.
Lees verder »

Week 18

Jumbo Brummen en Eerbeek geven gratis leren ballen weg 03-05-2012
Op woensdag 2 mei begon de Jumbo’s in Brummen en Eerbeek met een ballenspaaractie. Bij besteding van iedere € 15,- en wekelijks wisselende actieproducten, ontvangen de klanten een voetbalsticker. Bij 28 voetbalstickers is de spaarkaart vol en ontvangt de klant een leren voetbal gratis.
Lees verder »
Jumbo Eerbeek met keurmerk voor duurzaamheid onderscheiden 02-05-2012
Zaterdag week heeft wethouder Bart Elbers van de gemeente Brummen het gevelschild ‘Super Supermarkt Keurmerk’ opgehangen bij Jumbo Eerbeek, samen met de heer Heine sr., de oprichter van het bedrijf.
Lees verder »
Rabobank stelt € 200.000,- beschikbaar voor lokale samenleving 02-05-2012
Het Coöperatiefonds van Rabobank Graafschap-Noord biedt ook in 2012 kansen om samen projecten te realiseren. Tot en met 1 juni aanstaande kunnen er projecten worden ingediend. De projecten moeten gericht zijn op het verbeteren van het economische, sociale en culturele leven in de regio.
Lees verder »
Limburgia trakteert scholen 02-05-2012
De Eerbeekse basisscholen werden onlangs verrast met een uitnodiging van Limburgia Eerbeek. De kinderen mochten samen met de juf of meester gratis een ijsje komen eten bij de zaak aan het Oranje Massauplein.
Lees verder »
Parfum met een persoonlijke boodschap 02-05-2012
Bij Etos Spijker aan de Meipoorstraat 11a in Doesburg is het zaterdag 12 mei mogelijk een persoonlijk cadeautje aan te schaffen. De hele dag zijn er een promotrice en glasgraveur aanwezig.
Lees verder »
Stork Veco opent nieuwe cleanroom productie-afdeling 02-05-2012
Burgemeester Niels Joosten van de gemeente Brummen heeft samen met de Aschwin Hollander, CFO van Stork Prints B.V, de nieuwe cleanroom productie-afdeling van Stork Veco B.V. in Eerbeek officieel geopend. Ook de wethouders Beelen, Elbers en Algemeen Directeur van Stork Veco B.V., de heer S. Haagh, waren bij deze feestelijke gebeurtenis aanwezig.
Lees verder »
Twee jubilarissen Intertoys / Marskramer Eerbeek 01-05-2012
Coby Ziens begon op 1 mei 1972 met haar werk bij Fa.Tabor huishoudelijke artikelen, speelgoed en ijzerwaren bij Chris en Gerrie Tabor in Eerbeek. In die veertig jaar heeft Coby alle veranderingen en verbouwingen van het bedrijf meegemaakt.
Lees verder »

Week 17

Verwendagen bij FirstLady een succes 23-04-2012
De verwendagen van Firstlady die in Rheden en Eerbeek zijn gehouden, waren een succes. in beide winkels werd er door diverse lokale bedrijven een productpresentatie gehouden in combinatie met om het uur een modeshow van FirstLady waarbij de nieuwste voorjaarsmode werd geshowd.
Lees verder »

Week 16

115-Jarige Wijnhandel Appeldoorn heropend na verbouwing 20-04-2012
Een gloednieuwe winkel, maar een nostalgische uitstraling. Zo laat de Velpse wijnhandel Appeldoorn zich het best omschrijven na een ingrijpende verbouwing. Woensdag verrichte burgemeester Petra van Wingerden de heropening door een ouderwets lintje door te knippen.
Lees verder »
Nieuwe beautysalon bij Kapsalon Bibob 16-04-2012
Milou Booij runt sinds oktober 2011 haar eigen Beauty Salon Aemilius, naast Kapsalon Bibob aan de Taxuslaan 6 in Dieren Noordoost. Aemilius is afgeleid van Milou’s naam en betekent zacht en vriendelijk. Kapsalon Bibob is de kapsalon van haar moeder Fennie Lentink. “Zo hebben wij beauty en hair onder één dak”, zegt Booij.
Lees verder »
Mama waar komen de bonen vandaan? 16-04-2012
In samenwerking met Hak heeft Jumbo Brummen aan een educatief programma deelgenomen, waarbij we kinderen bewust laten zien hoe groente (bonen) groeien. Het is een korte educatieve digitale en fysieke ‘gast’ les die door een medewerker van de firma Hak wordt verzorgd.
Lees verder »
Pim Corbeek zet dakdekkersbedrijf voort 16-04-2012
Pim Corbeek nam 25 jaar geleden het Installatie- en dakdekkersbedrijf van zijn vader Jan Corbeek heb over. Het bedrijf is in Dieren en omgeving bekend van loodgieterswerkzaamheden, evenals van het werk met zink, koper, bitumen daken en dakgoten.
Lees verder »
Nedkozijn in Eerbeek geopend door burgemeester 16-04-2012
Burgemeester Niels Joosten van de gemeente Brummen knipte het lint door en opende daarmee de nieuwe winkel van Marhesa Products / Nedkozijn in Eerbeek. Nedkozijn, fabrikant van kunststof kozijnen isolatieglas, produceert haar producten volgens de huidige geldige normen, ondersteunt door de langjarige ervaring van haar medewerkers.
Lees verder »

Week 15

Keukenbazaar: kwalitatief goede keukens voor een vriendelijke prijs 13-04-2012
Na ruim vier jaar heeft Dieren weer een keukenzaak; in het oude pand van Paul Wissink Keukens aan de Spankerenseweg 54 – 56 is sinds begin april Keuken Bazaar gevestigd. “We verkopen kwalitatief goede keukens voor een Ikea-prijsje”, zegt eigenaar Eddy Hofland. Hofland heeft ruim twintig jaar ervaring in de keukenbranche.
Lees verder »
Opstapdag fietsen bij Profile Lentink 10-04-2012
Zaterdag, van 10.00 tot 16.00 uur, kan iedereen die interesse heeft in fietsen een proefrit komen maken, en zich goed laten informeren. Wordt het een gewone fiets of toch een elektrische? Er zijn in deze tijd talloze mogelijkheden.
Lees verder »
Open Huis nieuwbouwproject Grinthuizen in Rheden 10-04-2012
Zaterdag kunnen geïnteresseerden tussen11.00 uur en 13.00 uur in het Infopunt van project Grinthuizen terecht voor informatie over de woningen. Het Infopunt staat op de bouwlocatie aan de Groenestraat, tegenover de Europalaan. Roy Vredegoor, verkoopmanager van Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars is aanwezig in het Infopunt.
Lees verder »
D.I.O. beste Service Drogist van 2012 10-04-2012
De resultaten van het GFK panel service Benelux voorjaarsrapport zijn bekend.D.I.O. is uitgeroepen tot beste servicedrogist van Nederland èn de één-na-beste drogist van het jaar! D.I.O. heeft de andere drogisterij ketens daarmee achter zich gelaten.
Lees verder »
Fysiotherapiepraktijken in Dieren en Eerbeek testen conditie en longen 10-04-2012
Fysiotherapie Het Centrum in Dieren en Fysiotherapie Eerbeek en Loenen, bieden in het kader van de Longdagen op 12, 13 en 14 april een gratis fitheidscan aan voor mensen, die een verhoogd risico op COPD (longaandoening waarbij de kwaliteit van de longen is verminderd) hebben en merken dat ze moeite hebben met inspannen.
Lees verder »
Klarenbeeks Aannemingsbedrijf TBG kiest voor duurzaamheid 10-04-2012
Een huis moet jarenlang meekunnen, zonder dat je er aan het eind van een lange werkweek nog van alles aan moet doen. Daarbij moet het duurzaam zijn en warmte binnenhouden. Aannemingsbedrijf TBG b.v. uit Klarenbeek weet hoe belangrijk dit alles is en is daarom sinds 1 januari dealer van de duurzame kozijnen en deuren van het merk HBI.
Lees verder »
IJssalon Hendrick biedt Doesburg ambachtelijk ijs 10-04-2012
Wie trek heeft in een koude versnapering kan sinds vorige week woensdag prima terecht bij IJssalon Hendrick aan de Doesburgse Meipoortstraat. Henk Drost en zijn team verkopen hier heerlijk, ambachtelijk gemaakt ijs.
Lees verder »

Week 14

Coop is klaar voor de toekomst met vernieuwde website 05-04-2012
De nieuwe website van supermarktketen Coop is live. De nieuwe digitale omgeving bevat verschillende nieuwe tools en mogelijkheden om klanten nog beter te informeren, het serviceniveau te verhogen en de gebruiksvriendelijkheid te vergroten. Zo kunnen lokale winkels zich nu veel beter presenteren waardoor klanten op de hoogte blijven van lokaal relevant nieuws.
Lees verder »
In China Palace proeven van de lekkere Chinees-Indische keuken 02-04-2012
Na een korte verbouwing is in restaurant China Palace aan de Arnhemsestraatweg 68 in Rheden een special en permanent buffetgedeelte geopend. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag kan daar genoten worden van een zeer uitgeberied warm- en koud buffet, met tal van specialiteiten uit de beroemde en bekende Chinees-Indische keuken.
Lees verder »
Rabobank Arnhem e.o. ondersteunt lokale initiatieven 02-04-2012
Medio maart heeft de commissie van het Stimuleringsfonds van Rabobank Arnhem en Omstreken verschillende projectaanvragen besproken. Een aantal mooie lokale initiatieven komt in aanmerking voor een financiële bijdrage. In totaal heeft de commissie voor ruim € 30.000,- aan donaties toegezegd.
Lees verder »

Week 13

Bij Pedicure Praktijk Eline staat de klant centraal 30-03-2012
Eline Chaigneau (22) begint in april met haar Pedicure Praktijk aan Diderna 17 in Dieren. In 2010 behaalde ze haar diploma voor Pedicure en in 2011 rondde ze de opleiding voor medisch pedicure af. Onervaren is Eline niet, een jaar werkte ze ambulant bij mensen aan huis.
Lees verder »
Molenaarsbuffet De Korenmolen een schot in de roos 29-03-2012
Het sinds enige tijd in het leven geroepen ‘Molenaarsbuffet’ in Grand Café De Korenmolen in Eerbeek, blijkt een schot in de roos. Met het Molenaarsbuffet heeft restaurant-eigenaar Johan van Zadelhoff nog meer ingespeeld op de binding tussen De Korenmolen en de naastgelegen Eerbeekse Oliemolen.
Lees verder »
Presentatie afwikkeling nalatenschappen 29-03-2012
Gerritsen Grafmonumenten in Velp en Dröge & De Waij notariaat / estate planning in Arnhem geven woensdag 11 april om 20.00 uur een presentatie over het afwikkelen van nalatenschappen aan de Marktweg 3 in Velp.
Lees verder »
Perfecte timing NVM Open Huizen Dag Grotenhuis 29-03-2012
In navolging op het succes van eerdere edities van de landelijke open huizen dag, doet Grotenhuis makelaardij uit Dieren dit jaar wederom met een groot aantal woningen mee. Tijdens de open dag op 31 maart is dan ook bijna de helft van de 140 woningen uit het aanbod tussen 11.00 en 15.00 uur zonder verplichtingen en zonder afspraak te bezichtigen.
Lees verder »
Ten Veen in prijzen bij landelijke Paasbrodenkeuring 29-03-2012
Ten Veen, De Echte Bakker uit Eerbeek heeft de tweede plaats behaald bij de landelijke Paasbrodenkeuring 2012. Via Twitter feliciteerde Christo ten Veen zijn collega Koenen, Echte Bakker in Westervoort, die de eerste prijs kreeg.
Lees verder »
Jarige Pannenkoekenboot verzorgt gratis Rondvaarten 29-03-2012
De Pannenkoekenboot Nijmegen, ook in deze krant geen onbekende, viert dit jaar haar 10-jarig bestaan en ter gelegenheid van dit heugelijke feit organiseert Rederij Tonissen op zondag 1 april een open dag. Tijdens deze dag kan iedereen gratis meevaren en ondertussen genieten van een pannenkoek en een drankje.
Lees verder »
Bistro de Zaak in Eerbeek viert eerste lustrum 28-03-2012
Tommy ten Hove, eigenaar van Café en Zaal Spoorzicht en Bistro De Zaak in Eerbeek, maakte het zomerprogramma bekend. Het wordt een smaakvolle mix van lekker eten in De Zaak, die het eerste lustrum viert, en van muziek, de Superzeskamp en het EK Voetbal, dat weer bekeken kan worden in het ‘indoor-stadion’ in de zaal aan de Loenenseweg.
Lees verder »
Rabobank seniorenadviseur Janny Bruger draagt stokje over aan Yvette Aaldering 28-03-2012
Het Senioren AdviesTeam van Rabobank Arnhem en Omstreken geeft deskundig advies en praktische hulp bij de dagelijkse bankzaken. Janny Bruger, één van de vier seniorenadviseurs, gaat genieten van de VUT. Ze draagt het stokje over aan Yvette Aaldering. Een nieuw gezicht, dezelfde dienstverlening.
Lees verder »
Benoeming directievoorzitter Rabobank Apeldoorn en Omgeving 28-03-2012
De raad van commissarissen van Rabobank Apeldoorn en Omgeving heeft de heer Arnold van Eijk MBA per 1 juli 2012 benoemd tot directievoorzitter van Rabobank Apeldoorn en Omgeving.
Lees verder »
Elke dag verse vis bij Visgilde Dieren 27-03-2012
Hans Uitdenbogaard runt de Visgilde-winkel aan de Wilhelminaweg in Dieren nu ruim een jaar, nog steeds met veel enthousiasme en plezier. In januari 2011 werd hij de eigenaar van de specialiteitenwinkel met elke dag verse vis.
Lees verder »

Week 12

Herenmodezaak Two Brothers geopend 23-03-2012
Hartstikke trots zijn ze, broers Brian en Wesley van den Enk. Woensdag openden ze onder ruime belangstelling hun moderne herenmodezaak Two Brothers. “
Lees verder »
De Wit houdt inloopdag over uitvaarten 20-03-2012
Uitvaartverzorging De Wit houdt zondag 25 maart voor de eerste keer een inloopdag over bijzondere en traditionele uitvaartmogelijkheden met als thema ‘Zo kan het ook’. De inloopdag is gratis te bezoeken en wordt gehouden in Zalencentrum De Kolk aan de Van der Mondeweg 9-11 in Haalderen.
Lees verder »
Opening Veluwespecialist Stuyvenburchstraat 19-03-2012
Inez Hendriks en Jan Willem Bommelje openden donderdag als eerste franchisenemers de VVV Veluwespecialist aan de Stuyvenburchstraat 36 in Eerbeek. Zij richten zich op toeristen, recreanten, bewoners en bedrijven die in de gemeente Brummen verblijven. “We willen de verbinding zijn tussen bedrijven en de toeristen en bewoners binden aan het prachtige gebied, wat de Veluwe natuurlijk is”, aldus Bommelje.
Lees verder »
Servicetechniek Dieren B.V. voor service en onderhoud van CV ketels 19-03-2012
Servicetechniek Dieren B.V. is een nieuwe onderneming in Dieren. De mensen achter deze onderneming hebben enorm veel ervaring en kennis. Klanten uit Dieren en omstreken kunnen hier terecht voor de service en het onderhoud aan uw cv-ketel, warmwatertoestel of gaskachel.
Lees verder »
Vliegende start modeseizoen Paul Hurenkamp Men & Women 19-03-2012
Op 1 september werden de deuren geopend van een van de mooiste en grootste modezaken uit de regio. Paul Hurenkamp Men & Women, een modezaak met ruim 650m2 mode voor mannen en vrouwen, is een zaak waar de regio trots op kan zijn.
Lees verder »

Week 11

Helder Kliniek Velp start met proctologie 16-03-2012
Er zijn in Nederland miljoenen mensen die last hebben van anale klachten. Vanaf nu kunnen deze patiënten terecht bij Helder Kliniek in Velp. Hier werken uitsluitend specialisten die zeer veel ervaring hebben op dit vakgebied. En dat biedt voor de patiënt heel veel voordelen.
Lees verder »
Tuingeluk voor Iedereen bij Rijneveld Spankeren 13-03-2012
De lente gaat weer van start, ook in de tuin komt de beplanting weer tot leven. Bij hoveniersbedrijf gebr. Rijneveld b.v. in Spankeren begint het tuinseizoen met de jaarlijkse open dag. Het thema van dit jaar is ‘Tuingeluk voor iedereen’. Het bedrijf wil graag dat iedereen van de tuin (blijft) genieten. Ook als er minder tijd of energie is om de tuin te onderhouden.
Lees verder »
Colors@Home van Oort te zien bij RTL4 13-03-2012
Rob en Pamela van Oort van Colors@Home van Oort uit Eerbeek maakten vorige week opnames voor het tv-programma ‘Van kavel tot kasteel’ van RTL4. Zaterdag 17 maart om 17.30 uur op RTL4 is het resultaat te zien.
Lees verder »
Voor snoepjes en cadeaus naar de Snoeperij 12-03-2012
Maar liefst 175 soorten schepsnoep en vele originele cadeautjes, daarvoor kunnen liefhebbers van zoetigheid sinds kort terecht bij de Snoeperij in Eerbeek. Aan het Oranje Nassauplein begonnen Michel en Betty hun eigen zaakje in lekkernijen en grappige geschenkjes.
Lees verder »

Week 10

Decorette Gabriël in Eerbeek volledig vernieuwd 08-03-2012
Het zal de voorbijganger niet zijn ontgaan; Decorette Gabriël aan de Loenenseweg 36 te Eerbeek heeft een complete metamorfose ondergaan. Eigenaar Gerard Gabriël is tevreden met het resultaat dat ruimte, sfeer en creativiteit uitstraalt. “Wij zijn het betaalbare alternatief voor de dure woonstylist. Bij ons kun je terecht voor inspirerend advies om je huis in te richten. Vandaar ook de naam Decorette Woonatelier.”
Lees verder »
Ontdek de nieuwe voorjaar/zomer collectie bij Hamer Mode 07-03-2012
Setter staat voor vrouwelijke, comfortabele, eigentijdse mode voor de volwassen vrouw. Naar hartelust combineren en modische outfits samenstellen voor elk draagmoment. Of u nou lekker casual of toch wat gekleder de deur uit gaat, u ziet er altijd verzorgd uit. De nieuwe Setter collectie is nu te vinden bij Hamer Mode aan het Callunaplein 84 in Dieren.
Lees verder »
Na de boekenweek mee-eten met Bruna 05-03-2012
Dit jaar staat de boekenweek in en het teken van vriendschap en omdat een etentje de vriendschapsband alleen maar beter kan maken, zou de Bruna in Dieren graag al haar vrienden(klanten) willen uitnodigen voor etentje. Natuurlijk is dat een onmogelijke organisatie en daarom heeft de Bruna in Dieren bedacht dat door middel van een loting een aantal klanten hier wel aan mee kan doen.
Lees verder »
Eenjarig bestaan Keulse Pot 05-03-2012
De slogan Lekker thuis eten, doe het samen met De Keulse Pot is alweer een jaar een begrip voor Dieren en verre omstreken. Men kan er terecht voor een compleet assortiment maaltijden, grillproducten, soepen uit eigen keuken, belegde broodjes en ovenbroodjes, salades en rauwkosten, hapjes, olijven en opgemaakte saladeschotels, barbecueproducten en partijen, verzorging van broodjes en maaltijden, verzorging van buffetten, warm aangeleverd op locatie en meer.
Lees verder »
Nieuwe modetrends voor de lente bij Jeans and More en Rosaly 05-03-2012
De nieuwe trends voor vrouwen voor het komende voorjaar zijn zeer vernieuwend: felle kleuren en de terugkeer van de lichte zomerbroek met het blazertje! Dat melden Jeans and More uit Beekbergen en Rosaly Mode uit Ugchelen.
Lees verder »
Opstapdagen elektrische fiets bij Xycleservice in Doesburg 05-03-2012
Op zaterdag 10 en zondag 11 maart worden bij Xycleservice in Doesburg opstapdagen gehouden voor mensen die meer willen weten over elektrische fietsen en ook graag een proefritje willen maken. Op zaterdag 10 maart kunnen belangstellenden vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur, doorlopend diverse elektrische fietsen testen en vergelijken.
Lees verder »

Week 9

Profvoetballers aanwezig op ruilbeurs pop-up spelers Plus Van Tetering 02-03-2012
Voor alle liefhebbers van de voetbalspaaractie ‘pop-up spelers’, houdt Plus Van Tetering in Eerbeek op woensdagmiddag 14 maart van 14.00 tot 17.00 uur een ruilbeurs. Deze vindt plaats in het Supportershome op de parkeerplaats bij het Gerlredome in Arnhem.
Lees verder »
Nog even blijven plakken bij Coop Supermarkten 01-03-2012
Van maandag 5 maart tot en met zaterdag 24 maart kunnen klanten van Coop korting pakken door stickers te plakken. Met elke week 6 stickers die ieder recht geven op 20% korting kan dat flink wat voordeel opleveren. Coop heeft in onze regio vestigingen in Dieren, Doesburg, Rheden en Velp.
Lees verder »
Winnaar ballonnenwedstrijd Rabobank bekend 27-02-2012
Zo’n 500 ballonnen gingen afgelopen december de lucht in om de opening van de nieuwe Rabobank vestiging in Dieren te vieren. En 15 kaartjes kwamen retour. Inmiddels is de grote winnares bekend: de ballon van de 12 jarige Jiska Thijssen uit Dieren werd het verste weg gevonden. Haar ballon legde een afstand van wel 415 km af!
Lees verder »
Orchideeënshow bij Blom Bloemen in Loenen 27-02-2012
Zondag wordt bij Blom Bloemen van 11.00 tot 17.00 uur weer de Orchideeënshow gehouden. Al enkele jaren trekt deze show in de kassen aan het Hameinde veel mensen naar Loenen. Voor Adriaan en Monica Blom en hun medewerkers is het dan ook ieder jaar weer een uitdaging de show nog groter en completer te maken.
Lees verder »
Villa de Horsting biedt inkijkje in kleinschalige ouderenzorg 27-02-2012
Op de donderdagen 1 en 8 maart zet Villa de Horsting aan de Badhuislaan in Laag-Soeren haar deuren open om belangstellenden een inkijkje te bieden in kleinschalige ouderenzorg anno nu.
Lees verder »
Heropening Shoeby en toevoeging Lake Side in Dieren 27-02-2012
Vanaf heden is Dieren een vernieuwde modewinkel rijker. Onlangs onderging Shoeby aan de Diderna 6 een metamorfose. Hierdoor heeft het winkelinterieur een heel eigentijdse uitstraling gekregen. Daarnaast is Shoeby uitgebreid met nog een modeformule: Lake Side. Twee modeformules onder één dak!
Lees verder »

Week 8

Katootje Kado & Mode bestaat één jaar 24-02-2012
Het is maandag 5 maart alweer een jaar geleden dat Katootje Kado & Mode haar deuren opende in Dieren. In de cadeauwinkel kunnen klanten terecht voor presentjes voor elke gelegenheid en gebeurtenis.
Lees verder »
Damesmodezaak Just More geopend in nieuw pand op Callunaplein 22-02-2012
Onder ruime belangstelling is woensdag de nieuwe winkel van Just More geopend op het Callunaplein. Veel klanten kwamen kijken in de ruime damesmodezaak, die nu centraal gelegen is in het dorp.
Lees verder »
Verhuizing Boesveld Hypotheken 22-02-2012
Hoewel Herman Boesveld zijn winkelpand aan de Wilhelminaweg in Dieren te koop heeft staan, denkt hij er nog niet over om met zijn zaak Boesveld Hypotheken en Financieel Advies te gaan stoppen. Het pand is simpelweg te groot geworden.
Lees verder »
Avia tankstation in Dieren wordt BP Express 20-02-2012
Theo en Peter Jurrius openden in 1987 hun Ford-garage aan de Imboslaan in Dieren. Daarbij werd ook een onbemand tankstation geopend, zelfs het eerste van Nederland. Jarenlang werd daar het brandstofmerk Avia gevoerd, maar dat maakt binnenkort plaats voor BP.
Lees verder »
Open dag op Landgoed Avegoor - Hotel of Modern Art 20-02-2012
Landgoed Avegoor aan de Zutphensestraatweg 2 in Ellecom houdt zondag en in samenwerking met Kinderopvang-organisatie Kinderij, een open dag op het landgoed. Van 14.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom om kennis te maken met beide organisaties.
Lees verder »

Week 7

30 Jaar autorijschool Steintjes 13-02-2012
Autorijschool Wim Steintjes uit Drempt bestaat deze maand dertig jaar en dat wordt met de huidige en nieuwe klanten gevierd met een klein presentje. Wat ooit begon met één auto, is nu uitgergoeid tot een heus familiebedrijf met meerdere auto's en twee brommers.
Lees verder »
Met Rabobank naar de Efteling 13-02-2012
De winnaars van de ontwerpwedstrijd ‘mooiste verjaardagskaart’ ontvangen gratis toegangskaarten voor de Efteling. Een gewild cadeau en meer dan 250 kinderen van 8 en 9 jaar deden dan ook mee aan de wedstrijd aan deze wedstrijd van Rabobank Graafschap-Midden.
Lees verder »

Week 5

Winkel Folkleure wonen en cadeaus fleurt de boel op 31-01-2012
Patricia van Amerongen opende eind oktober haar winkel Folkleure wonen en cadeaus aan de Ooipoortstraat 41 in Doesburg. Het is allemaal begonnen met de behoefte creatief bezig te zijn. “Handwerken, naaien, schilderen, oude meubels opknappen, dat vind ik allemaal zo leuk om te doen”, vertelt Van Amerongen. Ze had al een webwinkel, maar het bleef een wens om een ‘echte’ winkel te runnen.
Lees verder »
Zaterdag Trouw Opendag bij de Harmonie in Laag-Soeren 31-01-2012
In De Harmonie in Laag-Soeren wordt zaterdagmiddag een Trouw Opendag gehouden. Van 12.00 tot 16.00 uur presenteren verschillende bedrijven zich in de zaal van De Harmonie aan de Harderwijkerweg 35. Ook wordt een modeshow gehouden. De toegang is gratis.
Lees verder »
Fletcher Wenskerstboom levert 5-gangendiner op 31-01-2012
In de maand december is door Fletcher Hotels de Fletcher Wenskerstboom campagne gestart. In deze maand hebben gasten en buurtbewoners van Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek op een speciale kerstbal aangegeven wie volgens hen een 5-gangen verrassingsdiner verdient en waarom.
Lees verder »
Tuinschetsdag in Spankeren 30-01-2012
Gebroeders Rijneveld biedt zaterdag 4 februari de mogelijkheid om op afspraak langs te komen met een plattegrond op schaal en een aantal foto’s van de tuin. Tijdens deze sessie kunnen geïnteresseerden hun tuinwensen kenbaar maken, waarna dit wordt uitgewerkt in een tuinschets.
Lees verder »
Coop zet versassortiment volop in de schijnwerpers 30-01-2012
Van maandag 30 januari tot en met zaterdag 3 maart staan de ruim 200 winkels van Coop Supermarkten in het teken van heel veel vers en heel veel voordeel. Vijf weken lang krijgen klanten extra veel voordeel op diverse versproducten uit het assortiment.
Lees verder »
Familie winter-evenement bij Polysport 30-01-2012
Het is een nieuw initiatief van Patrick Peters van activiteitenpark Polysport in Dieren. Op zaterdag 4 februari kan het hele gezin zich daar vermaken met activiteiten en heerlijke buffetten. De jeugd kan deelnemen aan klimmen, langlaufen – misschien wel op echte sneeuw -, tennissen en handboogschieten en ook wordt een heerlijk onbeperkt all-in buffet geserveerd. Bovendien bestaat er een kans dat op natuurijs geschaatst kan worden.
Lees verder »
Spectaculaire actie van Belisol Apeldoorn 30-01-2012
Wie nu besluit nieuwe kozijnen of deuren aan te schaffen kan tot en met 11 februari profiteren van een voordeel dat kan oplopen tot wel € 800,- )*. Tot deze datum is bij bestelling van uw kozijn of deur bij Belisol het HR++glas hiervan namelijk geheel gratis.
Lees verder »

Week 4

Two Brothers: een moderne modezaak voor heren 26-01-2012
Nog een paar weken, dan openen broers Brian en Wesley van den Enk hun eigen zaak. Two Brothers gaat moderne herenkleding verkopen voor alle leeftijden en gelegenheden.
Lees verder »
Thema-avond partner- en kinderalimentatie 26-01-2012
Op donderdag 16 februari en 1 maart gaat de heer Johan Bosveld (Bosveld Scheidingsbemiddeling) verder in op de wijze waarop een alimentatieberekening wordt gemaakt. Het wordt een interactieve thema-avond waarop er zeker ruimte is voor individuele vragen.
Lees verder »
Nieuwjaarsborrel & Uitreiking Jagyba Award 2011 25-01-2012
Woensdagavond 11 januari vond de Nieuwjaarsborrel plaats en tevens de uitreiking van de Jagyba awards 2011. Tijdens deze gezellige avond werd er teruggekeken op het jaar 2011 en een toost uitgebracht op het nieuwe sportieve jaar.
Lees verder »
Tandprothetische praktijk Pro-Da komt aan huis 23-01-2012
De tandprothetische praktijk voor behandeling bij u aan huis, instelling of in onze praktijk zonder extra kosten! Pro-Da is er voor alle soorten gebitsprotheses, zoals klikgebitten, frame- en partiële protheses, opnieuw passend maken van uw huidige prothese en alle vormen van reparaties en onderhoud. Tevens kunnen we uw prothese ook op locatie reinigen.
Lees verder »

Week 3

Parfumerie Roma Pour Vous-lid van het jaar 20-01-2012
Pour Vous Parfumerie Roma in Velp is gekozen tot Pour Vous-lid van het jaar 2011. Deze keuze is gemaakt door Pour Vous-ondernemers, cosmeticaleveranciers en het Pour Vous-hoofdkantoor.
Lees verder »
Nu extra jubileumkorting bij Arke Velp 19-01-2012
Arke Velp is alweer vijftien jaar gevestigd aan de Overtuin. Reden voor het reisbureau om klanten een leuk extraatje te geven. Naast de vroegboekkorting en flitskorting, krijgen boekers nog tot en met 15 februari 25 euro extra korting.
Lees verder »
Cursussen en workshops Diana Bergsma 16-01-2012
Diana Bergsma is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen. U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod in cursussen en workshops. Diana werkt vanuit een combinatie van inzichtelijke gesprekken en kunstzinnig coachen. Deze mooie praktische combinatie geeft op een snelle wijze inzicht in uw problematiek of vragen. De cursussen starten vanaf 19 januari 2012.
Lees verder »
Onderhoudsavond bij Xycleservice 16-01-2012
Op woensdag 25 januari houdt Xycleservice een avond die volledig in het teken staat over het onderhouden van uw fiets en de belangen van het onderhoud aan uw tweewieler. Tijdens deze avond zal er uitleg worden gegeven over technische en praktische zaken voor zowel sportfietsers, racefietsers als mountainbikers. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kunt u zien en ervaren wat u zelf kunt doen aan uw fiets, maar vooral ook wat niet!
Lees verder »
Familie-evenement bij Polysport met vermaak voor jong en oud 16-01-2012
Een nieuw initiatief van Patrick Peters van activiteitenpark Polysport in Dieren. Op 4 februari kan het hele gezin zich daar vermaken met activiteiten en heerlijke buffetten. De jeugd kan deelnemen aan klimmen (foto), langlaufen – misschien wel op echte sneeuw -, tennissen en handboogschieten en ook wordt een heerlijk onbeperkt all-in buffet geserveerd.
Lees verder »

Week 2

Sporten mag, bewegen moet 11-01-2012
Bewegen moet, bewegen doet je goed... ook in 2012. Of moeten we zeggen: juist in 2012? Jij weet ook dat bewegen goed is. Zeker in deze tijd, nu we niet alleen met ons lijf bezig zijn om ons beter, gezonder, mooier, energieker en prettiger te voelen, maar ook om je ‘mind’ eens wat te kunnen ontspannen. Bij de Cirkel in Rheden kan dat.
Lees verder »
Slanker en strakker door Lypossage 11-01-2012
Lypossage is een manuele lichaamsmassage die in Amerika ontwikkeld is door Charles Wiltsie. Deze massage maakt het lichaam strakker en geeft u een beter silhouet, zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap, heeft een Lypossage behandeling nodig. Het beste resultaat zult u hebben na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer.
Lees verder »
ACC Anique, lekker sporten op je eigen manier vanaf drie jaar 09-01-2012
ACC Anique staat voor persoonlijke aandacht, goede begeleiding en een gevarieerd programma. Er wordt gewerkt met gemotiveerde en goed opgeleide instructors, die een fijne en verantwoorde les aanbieden in sporthal Theothorne in Dieren of ’t Sprengenhus in Laag-Soeren. De club bestaat twaalf jaar en staat garant voor kleine groepen waardoor persoonlijke begeleiding en aandacht mogelijk zijn.
Lees verder »
In huiselijke sfeer praten over de mogelijkheden rond een uitvaart 09-01-2012
We zijn een mens in de tijd en het jaar 2012 brengt ons allen hopelijk veel moois… Voor jezelf of met elkaar bespreken we vol positieve gevoelens de voornemens en mooie doelen die we hebben gesteld voor het nieuwe jaar. Toekomstplannen worden gemaakt voor de lange of korte termijn. Hoe morgen er voor u uitziet is gedeeltelijk afhankelijk van de keuzes uit het verleden en heden.
Lees verder »

Week 1

Coop stapt volledig over op Fairtrade bananen 05-01-2012
Per 1 januari 2012 zijn de ruim 200 winkels van Coop Supermarkten volledig overgestapt op Fairtrade gecertificeerde bananen uit Ecuador. Daarmee zet Coop in het nieuwe jaar, het jaar van de Coöperatie, meteen weer een flinke stap richting verdere verduurzaming. Coop heeft winkels in ondermeer Dieren, Doesburg, Rheden en Velp.
Lees verder »
Nieuw: slankbrood bij Bakkerij Koers 03-01-2012
Bij Koers, Brood- en Banketbakkerij in Dieren is een nieuw broodsoort te koop, slankbrood. Slankbrood is niet alleen erg lekker, maar de bijzondere eigenschap van dit brood is dat je er daadwerkelijk mee afvalt. Het werkende ingrediënt is oergraan.
Lees verder »
Nieuw: slankbrood bij Bakkerij Koers 02-01-2012
Bij Koers, Brood- en Banketbakkerij in Dieren is een nieuw broodsoort te koop: slankbrood. Slankbrood is niet alleen erg lekker, maar de bijzondere eigenschap van dit brood is dat je er daadwerkelijk mee afvalt. Het werkende ingrediënt is oergraan.
Lees verder »

Jaar 2011

Week 52

Pijnappel Wonen luidt met kortingen het jaar uit 28-12-2011
Het wordt het daverende slot van een al met al niet echt slecht jaar voor Pijnappel Wonen. Tot en met zaterdag zijn er bijzonder interessante kortingen te scoren bij de meubelzaak aan de Hoofdweg in Loenen en in het verkoopmagazijn aan de overzijde van de straat. De kortingen worden per dag hoger.
Lees verder »
Rabobank Service Team springt bij met onverwachte klusjes 28-12-2011
Van het helpen sjouwen met boodschappen, het inpakken van cadeautjes in een drukke winkelstraat, tot het uitdelen van koeken bij een gesloten spoorwegovergang. Medewerkers van Rabobank Graafschap-Noord doen spontane klusjes voor bewoners in de hele regio waar de bank vestigingen heeft.
Lees verder »
Plus heeft de schoonste groenten en fruit 28-12-2011
De groenten en fruit van Plus zijn het schoonst van alle supermarkten in Nederland. Dat werd bekend gemaakt door de ‘Weet wat je eet’-organisaties Natuur en Milieu, Milieudefensie en Foodwatch. Uit de jaarlijkse residuanalyse komt naar voren dat Plus de schoonste groenten en fruit heeft. Plus heeft ondermeer een winkel in Eerbeek.
Lees verder »

Week 51

Nieuwe Rabobank in Dieren geopend 22-12-2011
Vrijdagavond werd het nieuwe kantoor van de Rabobank Arnhem en Omstreken aan de Wilhelminaweg in Dieren geopend. Petra Jansen op de Haar, Directeur Particulieren, sprak de aanwezigen toe. Onder de bezoekers ook de heren Veninga en Veenstra, oud-directeuren van de Rabobanken in Rheden en Dieren.
Lees verder »
Het licht gaat uit bij Spaan Elektra 20-12-2011
Spaan Elektra in Dieren, de winkel voor verlichting en elektrotechnische materialen op het Callunaplein, sluit in het voorjaar van 2012 haar deuren. “Het licht gaat uit bij Spaan Elektra”, zegt Joke Bosch. Hans en Joke hebben de zaak 31 jaar geleden overgenomen van de heer Spaan en al die jaren de speciaalzaak met veel plezier gerund.
Lees verder »
Persoonlijke aandacht en kwaliteit bij Beatysalon Leonie 19-12-2011
Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn twee kernwoorden van Beautysalon Leonie, sinds oktober 2011 gevestigd aan de Zwarteweg 12 in Hall. Bij de beautysalon kan men heerlijk bijkomen en geestelijk ontspannen in deze drukke en gehaaste tijden.
Lees verder »

Week 50

Keurmerk pluim voor team van Uitvaartverzorging De Wit 14-12-2011
Het Keurmerk Uitvaartzorg van Uitvaartverzorging De Wit is gecontinueerd en daar is het bedrijf bijzonder trots op. De bedrijfsvoering en de processen werden door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Uitvaartverzorging onder de loep genomen en voldoen aan alle maatstaven. "Die bevestiging is de kroon op ons werk", zegt directeur Marcel de Wit.
Lees verder »
Fysiotherapie D. Pieterse in Loenen 13-12-2011
Een fraaie witte orchidee met daaraan een dankkaartje pronkt op de huiskamertafel. Een leukere start had Denise Pieterse zich niet kunnen wensen bij haar fysiotherapie-praktijk in Loenen. Een van haar eerste klanten was blijkbaar zo tevreden over haar behandeling dat zij het mooie bloemetje liet bezorgen bij de praktijk aan de Cornelis Hendrixstraat 53.
Lees verder »
Volop vuurwerkverkoop bij de Witte Schuur 12-12-2011
Geleverd wordt het nog niet – dat gebeurt op 29, 30 en 31 december – maar er kan al volop vuurwerk worden gekocht bij De Witte Schuur aan de Buitensingel in Dieren. Dat kan in de winkel, maar ook via internet.
Lees verder »
De mooiste kerstboodschappen bij Coop 12-12-2011
Maak kans om met jouw kerstwens in de uitzending van All You Need Is Love te komen. Iedereen die dit jaar op originele wijze een kerstboodschap wil versturen, kan zijn of haar hart ophalen bij Coop Supermarkten.
Lees verder »
De ‘betaalbare juwelier’ Paul van Zeeland 12-12-2011
De ‘betaalbare juwelier’ Paul van Zeeland in Velp is voor velen in de regio een begrip. Een breed assortiment, constante kwaliteit en uitmuntende service. Minder bekend is dat de ‘betaalbare juwelier’ ook klokken in zijn assortiment heeft en een atelier.
Lees verder »
Opening nieuwe vestiging Rabobank in Dieren 12-12-2011
Maandag opende de Rabobank haar gloednieuwe deuren in het nieuwe pand aan de Wilheminaweg in Dieren. Deze vernieuwde locatie biedt ruimte voor de vertrouwde dienstverlening zoals klanten dat gewend zijn van de Rabobank, maar dan net even anders.
Lees verder »
Hendriksen aan de Roggestraat verkoopt nu ook kroonluchters 12-12-2011
Lijsten, prenten en kunst verkochten ze al langer, maar nu bieden Ronnie en Sandra Hendriksen in hun pand aan de Roggestraat in Doesburg ook kroonluchters aan. Verschillende prachtige exemplaren sieren het plafond en geven een mooie verlichting aan het toch al sfeervolle pand.
Lees verder »
Mooi worden doe je bij Huidstudio Mooi 12-12-2011
Frederike Melis is onlangs gestart met Huidstudio Mooi in Dieren. Ze is gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering en heeft voor ieder huidtype een oplossing. Frederike verzorgt vele soorten gezichtsbehandelingen, maar ook lichaamsmassages. Daarnaast kan de klant bij haar terecht voor kleine behandelingen zoals epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen en harsen.
Lees verder »
Opening Paramedisch Centrum Dieren één groot feest 12-12-2011
De opening van het Paramidisch Centrum in Dieren was een groot succes, mede dankzij de gunstig gestemde weergoden. Het mooie droge winterweer heeft zeker bijgedragen aan een geweldige opkomst van tussen de drie- en vierhonderd bezoekers.
Lees verder »
Lekkerszenzo: meer dan honderddertig soorten snoep in één winkeltje 12-12-2011
Een ouderwetse snoepwinkel in een nieuw jasje. Zo omschrijft Hanneke Hoed haar zaterdag geopende winkel Lekkerszenzo, dat gevestigd is aan de Kerkstraat in Doesburg. “Een perfecte plek voor een nostalgische zaak”, vindt ze.
Lees verder »

Week 49

Landelijke woningmarkt bestaat volgens Best Living niet 06-12-2011
“De kans dat de koper van een woning via ons uit de directe omgeving komt, is zeventig procent”, aldus Kees Beltman, makelaar bij Best Living NVM makelaars & financieel adviseurs. Het concludeert dan ook dat een landelijke woningmarkt feitelijk niet bestaat.
Lees verder »
Winnaar Ipad 2 bekend Jumbo Brummen 05-12-2011
Klanten van Jumbo Brummen konden de afgelopen weken bij aankoop van twee pakken echte chocolademelk kans maken op de populaire Ipad2. De gelukkige winnaar is Manon Wensink uit Hall. Manon dronk de hele maand chocolademelk en is dolblij met de tablet pc.
Lees verder »

Week 48

Verkoopexpositie bij Kate & Co 02-12-2011
Bij kunstwinkel Kate & Co opent zaterdag een verkoopexpositie met werk van cursisten van kunstenares Cobi ten Kate, eigenaresse van de winkel. Tot en met 31 januari is iedereen tijdens de openingstijden van de winkel en het atelier welkom om het werk van de cursisten te bekijken en eventueel te kopen.
Lees verder »
DAGO geeft bezoek aan Autostadt Wolfsburg in Duitsland weg 01-12-2011
Namens Autobedrijf DAGO heeft Erik Blankert aan de familie Van Rinsum een reischeque overhandigd voor een bezoek aan Autostadt Wolfsburg in Duitsland.
Lees verder »
Tango stunt opnieuw met de brandstofprijzen 28-11-2011
De komende twee maanden stunt prijsvechter Tango opnieuw met haar brandstofprijzen in haar tankstation aan de Imboslaan in Dieren, want met de dure decembermaand in het vooruitzicht kan iedereen wel wat extra voordeel gebruiken.
Lees verder »
De oliebollen komen er weer aan 28-11-2011
Het wordt weer koud en mensen hebben weer zin in wat warms bij de koffie. De oliebollentijd is dan ook aangebroken. En wat zou deze tijd dan zijn zonder de rijkelijk gevulde oliebollen van bakkerij Borggreve uit Velp . ”Wij maken ons op voor gezellige maar vooral drukke dagen”, zegt eigenaar Herman Borggreve.
Lees verder »
Brezan Automaterialen opent in Dieren 28-11-2011
Vorige week opende Marcel Hendriks officieel de deuren openen van zijn verkooppunt Brezan Dieren. Brezan Dieren is gevestigd aan de Nijverheidslaan 12. Naast een complete voorraad automaterialen, gereedschappen, banden, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires, zijn persoonlijke service en een snelle levering kenmerkend voor Brezan Dieren.
Lees verder »
Schoonheidssalon studio In the Woods in Beekbergen 28-11-2011
Een betere plek voor een schoonheidssalon is bijna niet te bedenken. Midden in de bossen van Beekbergen heeft op 25 november schoonheidssalon studio In the Woods haar deuren geopend. Vanuit een serene, nieuwe ruimte, waarin het thema ‘bos’ terug te vinden is, adviseert en behandelt eigenaresse Jannicke Knudsen haar klanten op professionele wijze.
Lees verder »
Open dag nieuw Paramedisch Centrum Dieren 28-11-2011
Sinds korte tijd is aan de Treubstraat in Dieren het Paramedisch Centrum Dieren gevestigd. Hierin werken diverse disciplines samen. Zaterdag 10 december is er van 11.00 tot 14.00 uur open dag, zodat iedereen met de medewerkers kennis kan maken.
Lees verder »
Verrassingslunch startsein Rabobank Service Lunch 28-11-2011
Vanaf 1 december is het Rabobank Service Team gedurende anderhalve maand actief met een reeks van dertig verrassende ludieke acties in de regio. Ze gaat in duidelijk herkenbare kleding de straat op in onder andere Brummen, Hengelo, Zutphen, Vorden en Steenderen. Donderdag wordt om 12.00 uur het startsein gegeven.
Lees verder »

Week 47

Tuincentrum Laag-Soeren klaar voor Kerst 25-11-2011
Sinterklaas is nog maar net in het land, maar in Tuincentrum Laag-Soeren aan de Eerbeekseweg is alles al helemaal klaar voor de Kerst. Zelfs de bomen zijn er al, maar die zijn er eigenlijk het hele jaar door in het tuincentrum.
Lees verder »
Dierense samenwerking bij Polysport 25-11-2011
Bij het maken van de hierbij afgedrukte foto is flink gelachen, dat zal duidelijk zijn. Het tekent de sfeer van de samenwerking tussen beide heren op de foto: Patrick Peters van Polysport en Jarno Eggink van JDI Internet Professionals.
Lees verder »
CêlaVíta geeft samen met Jumbo in Eerbeek bakfiets weg 25-11-2011
CêlaVíta, fabrikant van koelverse aardappeltjes, heeft in samenwerking met de Jumbo in Eerbeek een actie gehouden. Daarmee maakte winkelende klanten kans op een bakfiets.
Lees verder »
Nieuw: Scooter Aankoopkeuring bij K2wielers 25-11-2011
Sinds kort is het bij K2wielers in Drempt mogelijk uw op bijvoorbeeld internet aangeschafte of aan te schaffen scooter te onderwerpen aan een aankoopkeuring.
Lees verder »
Boek -en kantoorboekhandel Hendriks online 25-11-2011
Boek -en kantoorboekhandel Hendriks en VVV agentschap is al bijna 50 jaar een begrip in het dorp Eerbeek. Inez Hendriks en haar personeel zorgen ervoor dat er de meest actuele artikelen in de winkel te vinden zijn, zoals boeken, de leukste wenskaarten, luxe pennen, wandelkaarten, kantoorartikelen, gifts en glossy tijdschriften.
Lees verder »
Advertentie:
autobedrijf RonaldJDIsmeijer
 
regio's